bende kızımda kürtajdan sonra bir kere adet görmüştüm sonra kızıma hamile kalıvermişim.. hayırlı haberlerini bekliyporuızKizlar bende eylulun 1inde test yapmayi dusunuyodum ama bugune randevu aldim adetim ne zaman gelcek hic haberim yok kurtaj oldum 2ay once 1kere adet oldum simdi daha olmadim bakalim hayirli bana dua edin Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
kıııızzzzzz koş hemen bi test al, çatlaga bak gunum gecti korkuyom diyo deli :)bekle canım beklicez çaresi yok aslında benim günüm geçti ama test alıp yapmaya korkuyorum
dr normal dedi aradım.yumurtalarım büyüktü biraz..ama bu kadar ağrı olmasına anlam veremedim..dr geçecek diyo anlamadım kiiniye oluyorki agrı? yani normal degil durduk yere agrı hamile degilsin, adet gunun yakın ise ondan olabilir onun dısında bir enfeksiyon falan mı var acaba baktır bence.
Bnmde adetim 3 unde senn iki gun var yaptrma bnde yaptrmk istiyodum sabah dayanamiyorum bazen sonra sabredyorum cikmaz bnce
sen tedavimi görüyorsun canım kusura bakma bilmiyorumdr normal dedi aradım.yumurtalarım büyüktü biraz..ama bu kadar ağrı olmasına anlam veremedim..dr geçecek diyo anlamadım kii
24 ağustost ama napayım bilemiyorum bir iki gün daha beklesemmi diye düşünüyorumaaa ne zamandı nekadar geçti arkadaşım
çanım gitmişken 10 tane alda hepimiz yapıp kurtulalımkıııızzzzzz koş hemen bi test al, çatlaga bak gunum gecti korkuyom diyo deli :)
canım daha önce oluyormuydu böyle epeyde geçmiş24 ağustost ama napayım bilemiyorum bir iki gün daha beklesemmi diye düşünüyorum
kıııızzzzzz koş hemen bi test al, çatlaga bak gunum gecti korkuyom diyo deli :)
Insallah cnmm olsun artik bebisimizNe yapayım bende dayanamıyorum..inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız..
hahhahahaha tamam oldu alırım hatta 20 alim herkese ikişer tane gönderirim birini akşam birini sabah idrarıyla yaparız artık eczacının suratını çok merak ediyorum bayılır herhalde hahahhahçanım gitmişken 10 tane alda hepimiz yapıp kurtulalım
canım sabır herşeyin ilacı emin olBenimde bugün canım çok skkinhep içimden şimdi bi bebisim olsaydı hicbirsey kafama takmazdim sadece onunla ilgilenirdim diyorum sürekli üzülüyorum çok. .8 ay bitti..işlh eşimin tedavisi biran önce olur da bebisimizde gelir..içimde kocaa bir boşluk var..her adet öncesi bir sürü belirti sandığım şey yaşıyorum ama olmuyor çok isteyince de gebelik olmasa bile bu belirtiler yaşanıyormus. ..pufff
ama dün eşim aldığı için çekemedi sen mümmkünse bir foto alhahhahahaha tamam oldu alırım hatta 20 alim herkese ikişer tane gönderirim birini akşam birini sabah idrarıyla yaparız artık eczacının suratını çok merak ediyorum bayılır herhalde hahahhah
inşallah canım.hayırlısı.beklicezz mecbur...inş bukadar beklememize değer..
canım hep böyle geçikirmi ilk miMerhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
evet oluyordu sadece bir kaç aydır çok güzel düzenliydi hep günümde geldi ya 23 yada 24 bu şekilde gitti ama bu ay belki düzensiz gelir diye ümitlenmekte istemiyorum ama geçen hafta kaç gün kasık ağrıları kramp bel ağrı felan yaşadım çok şiddetliydi yerleşme felan mı diye düşündüm adet olmayınca akıntımda vardı ama iki gündür hafif bi batma oluyor vede akıntım felan yok bunun içinde hasta olurum diye düşünüyorum hayırlısı artık olmazsa bu 10. ayımız olacak.canım daha önce oluyormuydu böyle epeyde geçmiş
sıkma sen tatlı canını. bak ne güzel eşin tedavi görecek . En azından ne olduğunu biliyorsun. Yıllarca tedavi görmeyen insanlar neden hamile kalamadığını bilmeyen insanlar var. Herseyin bir zamanı var. Zamanını bekliyor bebişin. Zamanı gelince ben hazırım çekilin uleeeyynnnnn ben geliyorum diyecek :))) sabret tatlım herşeyin başı SABIR
kan testi yaptır bence canım.9 gün çok fazla hamile değilsende bi dr a gidersin neden bukadar gecikti diye.Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
anladı canım inşallah gelmez ama yinede bir kan tahlili verebilirsin bence yinede sen bilirsinevet oluyordu sadece bir kaç aydır çok güzel düzenliydi hep günümde geldi ya 23 yada 24 bu şekilde gitti ama bu ay belki düzensiz gelir diye ümitlenmekte istemiyorum ama geçen hafta kaç gün kasık ağrıları kramp bel ağrı felan yaşadım çok şiddetliydi yerleşme felan mı diye düşündüm adet olmayınca akıntımda vardı ama iki gündür hafif bi batma oluyor vede akıntım felan yok bunun içinde hasta olurum diye düşünüyorum hayırlısı artık olmazsa bu 10. ayımız olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?