2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bende kızımda kürtajdan sonra bir kere adet görmüştüm sonra kızıma hamile kalıvermişim.. hayırlı haberlerini bekliyporuız

niye oluyorki agrı? yani normal degil durduk yere agrı hamile degilsin, adet gunun yakın ise ondan olabilir onun dısında bir enfeksiyon falan mı var acaba baktır bence.
dr normal dedi aradım.yumurtalarım büyüktü biraz..ama bu kadar ağrı olmasına anlam veremedim..dr geçecek diyo anlamadım kii

kıııızzzzzz koş hemen bi test al, çatlaga bak gunum gecti korkuyom diyo deli :)
öylemi dersin bilmiyorum aslında kaç aydır düzenli geliyor hep aynı günümde regel oluyorum ama ya eskiye döndüyse diye düşünüyorum sonra bir kaç gün geç gelirse aslında dediiğin gibi yapsam daha iyi en azından ne oldu belli olur..

çanım gitmişken 10 tane alda hepimiz yapıp kurtulalım
hahhahahaha tamam oldu alırım hatta 20 alim herkese ikişer tane gönderirim birini akşam birini sabah idrarıyla yaparız artık eczacının suratını çok merak ediyorum bayılır herhalde hahahhah

canım sabır herşeyin ilacı emin ol

Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???

hahhahahaha tamam oldu alırım hatta 20 alim herkese ikişer tane gönderirim birini akşam birini sabah idrarıyla yaparız artık eczacının suratını çok merak ediyorum bayılır herhalde hahahhah
ama dün eşim aldığı için çekemedi sen mümmkünse bir foto al

canım hep böyle geçikirmi ilk mi

canım daha önce oluyormuydu böyle epeyde geçmiş
evet oluyordu sadece bir kaç aydır çok güzel düzenliydi hep günümde geldi ya 23 yada 24 bu şekilde gitti ama bu ay belki düzensiz gelir diye ümitlenmekte istemiyorum ama geçen hafta kaç gün kasık ağrıları kramp bel ağrı felan yaşadım çok şiddetliydi yerleşme felan mı diye düşündüm adet olmayınca akıntımda vardı ama iki gündür hafif bi batma oluyor vede akıntım felan yok bunun içinde hasta olurum diye düşünüyorum hayırlısı artık olmazsa bu 10. ayımız olacak.

Sağol cnm benim işlh hep pozitif olurum aslında ama bugun reglimin 4.gunu hormonlar dan sanırım bi depresiflik çöktü üstüme. .tabi ya neler yaşayanlar var..bebisleri ni kaybeden arkadaslarimiz var burda..Allah herkesin yardımcısı olsun kimseye kötü şey yasatmasin hepimizin sorunu sadece zamanını beklemek olsun..biran önce de göbisler bebisle dolsun..

kan testi yaptır bence canım.9 gün çok fazla hamile değilsende bi dr a gidersin neden bukadar gecikti diye.

anladı canım inşallah gelmez ama yinede bir kan tahlili verebilirsin bence yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…