2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hııııı böyle işte

canım senin baya gecikmiş bi kan tahlili yaptır derim her zaman böyle gecikirmi??

hemen özel hastaneye git ve kan ver, 9 gun gecti diyorsun cok sabırlısınız vallahi.

Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
canım hep böyle geçikirmi ilk mi
Bekarken hic ama hic sasmazdi bir gun bile. Subatta evlendim. Nisanda bes gun haziranda bir hafta gecikmisti ama onlar da hep tedirgindim adet olacakmisim gibiydim. Ama şimdi hiç belirtim yok.

durmaaa koşşş ve yaptır testiii içime doğuyorrr inş hamilesinnnn beybim. :))

Umarım bekleyen herkes eylülde burada verir müjdesini. Ben 2 yıla yakın bir süredir bekliyorum. Hiç bir sorunumuz da yok. Bu ay 2 yumurtam vardı. Dua edin nolur inşallah ikisi birden tutar:):):)

Arkadaslar telefondan giriyorum. Cevapla kismina tikliyorum ekran donuyor. Tek tek yazamadim k.bakmayin.Ciksaydi yani hamile olsaydim idrarada cikardi diye dusunuyorum. Dediginiz gibi yarin kan vereyim negatifse doktora gitmek şart; ( allah razi olsun hepinizden dua ile...

Umarım bekleyen herkes eylülde burada verir müjdesini. Ben 2 yıla yakın bir süredir bekliyorum. Hiç bir sorunumuz da yok. Bu ay 2 yumurtam vardı. Dua edin nolur inşallah ikisi birden tutar:):):)
ahh canım ya, dualarımız hep birbirimizle merak etme, inan bana burda biri hamileyim dese digerleri kendi hamile gibi sevinecek.

canım hoşgeldin yapıcam bi dışarı çıksam alcam testide ayaklarım gitmiyor hahah.. sen nasılsın bakalım bebem nerelerdesin??

calısmaktan gozum acılmıyor cok yogun burası gıt al ya lutfen benımde 3 gunum kaldı adetı beklıyorum

Ben dayanamazdım şimdiye kadar bence git kan testi yaptır canım..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım..

Canım hamile olsan idrarda çıkardı bence. Belki kistin oluşmuştur ondan adetin gecikmiştir. Bu ay yoksa bile inşallah bir sonraki ay verirsin müjdeli haberi.

Daha once hiç bu kadar gecikmediyse biran önce git tatlimm kan ver nasıl sabrettin valla bravo

ahh canım ya, dualarımız hep birbirimizle merak etme, inan bana burda biri hamileyim dese digerleri kendi hamile gibi sevinecek.
Haklısın canım. Birilerinden güzel haber duymak hem moral oluyor insana, hem de mutluluk veriyor. Rabbim boş bırakmasın kucakları, minik minik bebekler dolansın ayaklarımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…