- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
tamam oldu hemen getirip yapıştırırm burayaama dün eşim aldığı için çekemedi sen mümmkünse bir foto al
hııııı böyle işteSağol cnm benim işlh hep pozitif olurum aslında ama bugun reglimin 4.gunu hormonlar dan sanırım bi depresiflik çöktü üstüme. .tabi ya neler yaşayanlar var..bebisleri ni kaybeden arkadaslarimiz var burda..Allah herkesin yardımcısı olsun kimseye kötü şey yasatmasin hepimizin sorunu sadece zamanını beklemek olsun..biran önce de göbisler bebisle dolsun..
canım senin baya gecikmiş bi kan tahlili yaptır derim her zaman böyle gecikirmi??Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
hemen özel hastaneye git ve kan ver, 9 gun gecti diyorsun cok sabırlısınız vallahi.Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
Bekarken hic ama hic sasmazdi bir gun bile. Subatta evlendim. Nisanda bes gun haziranda bir hafta gecikmisti ama onlar da hep tedirgindim adet olacakmisim gibiydim. Ama şimdi hiç belirtim yok.canım hep böyle geçikirmi ilk mi
Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
Bekarken hic ama hic sasmazdi bir gun bile. Subatta evlendim. Nisanda bes gun haziranda bir hafta gecikmisti ama onlar da hep tedirgindim adet olacakmisim gibiydim. Ama şimdi hiç belirtim yok.
yarın da bi geçsin o zaman cuma zaten hastaneye gidicem orada yaptırırım olmazsaanladı canım inşallah gelmez ama yinede bir kan tahlili verebilirsin bence yinede sen bilirsin
bekle canım beklicez çaresi yok aslında benim günüm geçti ama test alıp yapmaya korkuyorum
canım hoşgeldin yapıcam bi dışarı çıksam alcam testide ayaklarım gitmiyor hahah.. sen nasılsın bakalım bebem nerelerdesin??hadı yapsana ya :)
ahh canım ya, dualarımız hep birbirimizle merak etme, inan bana burda biri hamileyim dese digerleri kendi hamile gibi sevinecek.Umarım bekleyen herkes eylülde burada verir müjdesini. Ben 2 yıla yakın bir süredir bekliyorum. Hiç bir sorunumuz da yok. Bu ay 2 yumurtam vardı. Dua edin nolur inşallah ikisi birden tutar:):):)
gunu gecen arkadaslar BANA BAKIN HEPİNİZİ DÖVERİM haberiniz olsun, bunlar cıldırmış a dostlar.
canım hoşgeldin yapıcam bi dışarı çıksam alcam testide ayaklarım gitmiyor hahah.. sen nasılsın bakalım bebem nerelerdesin??
Ben dayanamazdım şimdiye kadar bence git kan testi yaptır canım..Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
Canım hamile olsan idrarda çıkardı bence. Belki kistin oluşmuştur ondan adetin gecikmiştir. Bu ay yoksa bile inşallah bir sonraki ay verirsin müjdeli haberi.Arkadaslar telefondan giriyorum. Cevapla kismina tikliyorum ekran donuyor. Tek tek yazamadim k.bakmayin.Ciksaydi yani hamile olsaydim idrarada cikardi diye dusunuyorum. Dediginiz gibi yarin kan vereyim negatifse doktora gitmek şart; ( allah razi olsun hepinizden dua ile...
Merhabalar.. ya hanimlar benim bugün gecikmemin 9.günü; ( pazartesi test yaptim ama negatifti. Hiçbir belirtim de yok. Saglik ocagindaki aile hekimi bi bayana 10 güne kadar bekle öyle gel demisti. Eşim özele gidip kan ver diyo ama ben hüsrana ugramaktan korkuyorum yine; ( sizce ne yapayim???
Haklısın canım. Birilerinden güzel haber duymak hem moral oluyor insana, hem de mutluluk veriyor. Rabbim boş bırakmasın kucakları, minik minik bebekler dolansın ayaklarımıza..ahh canım ya, dualarımız hep birbirimizle merak etme, inan bana burda biri hamileyim dese digerleri kendi hamile gibi sevinecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?