ben bekleyemezdimmm...öylemi dersin bilmiyorum aslında kaç aydır düzenli geliyor hep aynı günümde regel oluyorum ama ya eskiye döndüyse diye düşünüyorum sonra bir kaç gün geç gelirse aslında dediiğin gibi yapsam daha iyi en azından ne oldu belli olur..
özür arkadaşımaaaa aglıcam valla haaaa, iyi dalga gectin tzm :):) napalım yavrum işte testlerle avutuyoz kendimizi
şimdi bıraz işim var bir kaç saate ancak çıkabilirim seninde az kaldı hayırlısı olsun bakalım inşallah tpikce herkes hamile kalır herkesin günü bir birine çok yakıncalısmaktan gozum acılmıyor cok yogun burasıgıt al ya lutfen benımde 3 gunum kaldı adetı beklıyorum
bir kaç saate çıkarım canımben bekleyemezdimmm...
zaten eşim ve benim yeni merak konumuz tecavüze ugrayarak hamile kalanlar nasıl kalıyor ya da evlendigi ilk gecen hamile kalanlar nasıl kalıyor, ben bu kadar matematik mesabını mühendis olmama ragmen universitede yapmadım yavvvv[/
Hakikaten ya günüm gkıııızzzzzz koş hemen bi test al, çatlaga bak gunum gecti korkuyom diyo deli :)
yok daha neler24 ağustost ama napayım bilemiyorum bir iki gün daha beklesemmi diye düşünüyorum
tamam canım bırazdan çıkarımHakikaten ya günüm g
yok daha nelerdurma buralarda haydi teste koş uç
ÜZGÜNÜM AMA OLSA SİLİK ÇİZGİ ÇIKARDI diye düşünüyorum...30 temmuz son adetimdi duramadım sağlık ocağına gittim test için ama sistem bozukmuş yapmadılar eczaneden aldım yaptım tek çıktıerken mi yaptım dersiniz ? henüz belli olmayabilir mi ?
ne bilimsaka yaptım yavvvv :) dun de 4 tane aldım napıyım fakirin ekmegi umut :)
bende öyle düşünüyorumÜZGÜNÜM AMA OLSA SİLİK ÇİZGİ ÇIKARDI diye düşünüyorum...
hayırlısı arkadaşım da bir şey sormak istiyorum silik çizgi o verilen sürede çıkıyor dimiÜZGÜNÜM AMA OLSA SİLİK ÇİZGİ ÇIKARDI diye düşünüyorum...
aaaaaaa cok sevindim canım ya senin adına. hadi hayırlı haberler inşallah.bende öyle düşünüyorumeşimi ikna ettim bu bahaneyle doktora gidiyoruz bu pazartesi ...
evet canım sağolasın ben de sevindim vallaaaaaaaa cok sevindim canım ya senin adına. hadi hayırlı haberler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?