2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ben bekleyemezdimmm...

30 temmuz son adetimdi duramadım sağlık ocağına gittim test için ama sistem bozukmuş yapmadılar eczaneden aldım yaptım tek çıktı erken mi yaptım dersiniz ? henüz belli olmayabilir mi ?

30 temmuz son adetimdi duramadım sağlık ocağına gittim test için ama sistem bozukmuş yapmadılar eczaneden aldım yaptım tek çıktı erken mi yaptım dersiniz ? henüz belli olmayabilir mi ?
ÜZGÜNÜM AMA OLSA SİLİK ÇİZGİ ÇIKARDI diye düşünüyorum...

kızlar bizim yaptığımız testlerde yanılma payları fazla marka hatırlamıyorum ama teyzem 3 kere yaptı 3ündede negatif çıktı ama kan testinde gördük pozitif olduğunu...
bide içimizden birileri versin güsel bi haber bizim içinde umut olsunnnnnn

Kizlar size tavsiyem test icin cok beklemeyin. Zaten tuttuysa iliskiden 11_12 gun sonra belli oluyo idrarda. Bi de Allah korusun gec ogrenircem diye agir isler yaparsiniz.bu bebislerin rahime tutunma olayi cok hassas oluyo.dikkat edin.bi de testleri farkli markalardan alin.tTecrubeyle sabittir. Testlerin hassasiyeti farkli oluyo. Ozellikle Secido senden haber bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…