2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kirya ya tamamen katılıyorum, biz kadınlar evde her işi ustleniyoruz ancak camasır sepeti bile kaldırmak o cok isteyipte sahip olamadıgımız bebişlerin tutunmasına engel olabiliyor bazen.

hayırlısı arkadaşım da bir şey sormak istiyorum silik çizgi o verilen sürede çıkıyor dimi
net soyluyorum size 5 dk falan hikaye var ise en fazla 15 sn içinde ikinci cizgi silikte olsa cıkıyor. ısıgı iyi alan bi yerde bakın testlere :)

bu arada kimler hangi hastaneye gidiyor bunuda bildirebilir mi en azından doktor konusunda da fikirlerimiz olsun. Ben Istanbul avrupa yakasında Avcılar hospital Faruk Cekmeceli de tedavi goruyorum.

oyyy benimm kuzumla annesi gelmis :) vefali arkadasim insallah 3gunum kaldi sanirim bu ay umutlusun benden :)

selda ve ilknuru bekliyoruz di mi şimdi.... hadi hayırlı haberler inşallah..

ben birazdan çıkıcam işten, eltim doğuma girmiş ona yetişicem, yeni bebiş sevcem yaniiiii, hastanede beleş int var fırsat buldukça yoklarım sizi... benden kurtuluş yoookkkkk

Ben dayanamadım ovulasyon testleri ile hediye gebelik testi yollamislardi sabah yaptim negatif cikti gerçi 4 gün var Allah tan umut kesilmez.. Bu gidişle hergün bi test yapicam psikopata bağladım

Ben dayanamadım ovulasyon testleri ile hediye gebelik testi yollamislardi sabah yaptim negatif cikti gerçi 4 gün var Allah tan umut kesilmez.. Bu gidişle hergün bi test yapicam psikopata bağladım
adetme 7 gun kala kan testi yaptırdı negatif, dun dayanamadım birde idrar testleri aldım tam yapacakken eşim elimden aldı, sen şimdi 4 gun daha sabırla bekle eczanenin onunden gozunu kapatarak gec canım arkadasım sonra cok ama cok uzuluyoruz umutlarımız tukeniyor. tecrube ile sabittir.

Cok doğru canım günün geçmesini beklemek lazım.. Bu ay 33 üme gircem ondan telaş sardı beni sanırım

Ölüyom ulen ağrıdan geçilmiyor.
Öğleden sonra iş azdı izin aldım. Doktora gittim belirtilerin anlamlı gebelik ihtimali var.zaten risk faktörü olmayanlarda bile gebelik olasılığı %25. Aslında yüksek bir olasılık diyor. Kan testlerini istedi. Yarın sonuca göre hareket edeceğiz. Doktora ugradigimi Benim adama söyledim ''ben de baba olayım artık . Yaş olarak geç değilmiş madem, ilk denemede olursa arka arkaya 2 tane yaparız sıralarız'' demez mi
Benim adam hayırlısı der bu konuda pek konuşmazdi pek üzülmeyerim diye.benim cool Adam gebelik olasılıgıda böyle coştu dahasıni düşünemiyorum

ayyy hadi hayırlı haberler olsun ınşallah Benimki de hiç istemiyormuş gibi takılıyordu ama denediğimizden beri regl oldum diyince suratı değişiyor

yap şimdi bence :)
kızlar içinde sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir diyor günün herhangi bir saatindede yapılabilmektedir diyor neyse ben azıcık bekleyim sonra yapim bende merak ettim en azından şu kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırırım..

Rabbim ne eylerse guzel eylermiş, hadi inşallah hayırlı haberlerin ile bizleri umutlandırırsın canım.

hadi bakalım inşallah güzel hayırlı sonuçlarla gelirsin canım ee erkekler fazla belli etmek istemesede onlar bizden daha heycanlı benim eşim mesela her ay regel oldum deyince hayırlsıı olsun diyor ama olsa çok sevinir bunlar bizden meraklılar da belli etmiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…