2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Gebelik varsa sabah idrari olmasi gerekmiyor.

gel canım her zaman bekleriz

sevindim inşallah hayırlısıyla sonuçlanır canım

Rabbim ne eylerse guzel eylermiş, hadi inşallah hayırlı haberlerin ile bizleri umutlandırırsın canım.
inşallah ama benim günüm daha çok erken ,şikayetleri çok ve ağır olunca mecburen gittim. Kanda yarın negatif olabilir. Asıl pazartesi yapılacak kanda tekrarı önemli. Haydin mutlu haber veren yok muuuuu

Hamile kalirmiyim acaba 5aylik evliyiz evlendigmzden beri korunmuyoruz
ilk bir yılı bir doldur, onun oncesindede gitsen doktor bir yıl bekle diyor her zaman, akabinde olmaz ise gidersin tum muayenelerini olursun ancak yinede evlilik sonrası rutin muayene için mutlaka git bence doktora.

inşallah ama benim günüm daha çok erken ,şikayetleri çok ve ağır olunca mecburen gittim. Kanda yarın negatif olabilir. Asıl pazartesi yapılacak kanda tekrarı önemli. Haydin mutlu haber veren yok muuuuu
hayırlısı diyelim bekleyelim o zaman canım :)

bizim daha ilk Korunmasız ayımız bu. Lakin ben de öyle gürültülü bir tablo var ki neyim var neyin var derken 6. Gün sonra Korunmasız ilişkiye başladığımız aklımıza geldi. Daha önceki sayfalarda belirtileri mi yazmıştım. Önemli birşey olmasın neler oluyor derken gebelik planı yaptığimiz aklımıza geldi. Yoksa ilk deneme olunca olur mu olmaz mı düşünmedik bile.e haliyle olursa da başım üstüne hay hay buyursun gelsin yani

belirtilerin nelerdi canım bizide aydınlatsana

kızlar negatif çıktı yani yok kesin bir kaç saate regel olurum neyse hayırlısı artık umutlar birdahaki aya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…