amin inşallah canım neyse artık sizlerden güzel haberleri beklicem bakalım kimler hamile kalacak hadi hayırlısı fıstıklarsıkma canını, bidahaki ay inşallah.
sıkma canını herşeyin bir vakti zamanı var allah herşeyin zamanını tayın etmiştir günü gelince kucakların dolu dolu olur bugünler aklına gelir güler geçersin rabbim isteğen herkese tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah..RABBIM isteyen herkese nasip etsin insallahbenimde malesef 1 yildir olmuyodu tedaviye basladik ameliyat oldum haziranda bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum 2 gun oncede ultra erken gebelik testi yapdim dayanamayip ama negatifti malesef uzulup takmamam istiyorum ama elimden gelmiyo
kızlar negatif çıktı yani yok kesin bir kaç saate regel olurum neyse hayırlısı artık umutlar birdahaki aya..
amin inşallah canım neyse artık sizlerden güzel haberleri beklicem bakalım kimler hamile kalacak hadi hayırlısı fıstıklar
sıkma canını herşeyin bir vakti zamanı var allah herşeyin zamanını tayın etmiştir günü gelince kucakların dolu dolu olur bugünler aklına gelir güler geçersin rabbim isteğen herkese tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah..[/QUOTE
amin canım benim inşallah biz ikini bebek için kolları sıvadık kızım 5 yaşında ve çok kardeş istiyor yoksa bizim aklımızdan bile geçmiyordu ama bunlar çok tatlı heycanlar ilerde hamile kalınca bugünleri hatırlarız..Insallahh bi qun bizde anne oluca :))
canım piskolojik olabilir birde bazen regel olcam zaman bu saydıkların bende oluyordu ama sen bekle bakalım regel gelmezse test yaparsın birdaha..ya size yazım test yaptım diye negatif cıktı diye ancak ara ara basım donuyor, içim cekiliyor acayip uykum var belirtiler gecer dedim ama yok bugunde halen devam ediyor ve boyle oluncada kendimi umutlandıyorum, acaba psikolojik olabilirmi ya da gercekten bu belirtiler hemen baslar mı? daha embriyo kanda bile cıkmaz iken.
bakalım eğer gelmezse yaptırırım hayırlısı artıkHayirlisi olsunn ama kan testi yaptir bence kesin sonuç kanda belli olur
hayırlısı canım senin günün bugün müydükızlar negatif çıktı yani yok kesin bir kaç saate regel olurum neyse hayırlısı artık umutlar birdahaki aya..
kızlar negatif çıktı yani yok kesin bir kaç saate regel olurum neyse hayırlısı artık umutlar birdahaki aya..
herşeyin hayırlısı canım .sıkma o tatlı canını hepimiz aynı şey için dua ediyoruz..rabbim en yakında zamanda meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Bn 9 haziranda dusuk yaptim 18, haftada bnle beraber hamile bi atkadsim vardi onu gordum kocaman olmus gobegi icime oturdu resn ama ne care kader simdide uc aydir ugrasiyorum ama olmuyo off bnimde gobegimin kocamn oldugu gunler gelcekmi acaba
sesııım duyuluomu huuuuuuuuuuuuuuuuukı<zzzzzzzzzlar sogan kuru yapan varmı
Hayirlisi canim nasip olursa kalirsin tabiki zaten doktorlar bile 1 sene veriyolar erken yani hic endiselenme olur zamani gelince :)Ya bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?