2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

allah nasip ettiyse kalırsın canım niye kalmayasın

ilk bir yılı bir doldur, onun oncesindede gitsen doktor bir yıl bekle diyor her zaman, akabinde olmaz ise gidersin tum muayenelerini olursun ancak yinede evlilik sonrası rutin muayene için mutlaka git bence doktora.

Ya bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce
Ya bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce

sana bir sürü cevap verdik canım.

Canım bende 5 buçuk aylık evliyim.. bizde istiyoruz ama şu ana kadar bir şey yok stres yapma bence..
Öğrendim ki çok düşünüp stres yapınca, neden olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyormuş..

Canım bende 5 buçuk aylık evliyim.. bizde istiyoruz ama şu ana kadar bir şey yok stres yapma bence..
Öğrendim ki çok düşünüp stres yapınca, neden olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyormuş..
Haklisin canim 5 ay daha beklicm bn dr gittim muayene oldm hormonlarimada bktrdm gayet saglklsn dedi folbiol vrrdi kullanyorm onun bana yarari ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…