allah nasip ettiyse kalırsın canım niye kalmayasın
ilk bir yılı bir doldur, onun oncesindede gitsen doktor bir yıl bekle diyor her zaman, akabinde olmaz ise gidersin tum muayenelerini olursun ancak yinede evlilik sonrası rutin muayene için mutlaka git bence doktora.
Ya bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce
Ya bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce
de bakalım :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bısey dcem
8 agustos itibari ile sayalım;ben 2 aydr ayın 8.dedınmı adet goruyom yumurtlama gunum ne zaman
Bakin bir melekk, az once dogdu... Eltimin Allah hepimize nasip etsin insallah...
ne zaman yumurtluom ne zaman gunum oluom kac gundur bel kasık agrısından
hala oluom agrıdanne zaman yumurtluom ne zaman gunum oluom kac gundur bel kasık agrısından
hala oluom agrıdan
8 agustos itibari ile sayalım;
18 ile 24 agustos senin için onemli idi, 14 gun hesabına bakılırsada 21 agustos yumutlama gunun.
evet ama üşütmüş olabilirsin ve bu ay uzun yani 31 cekiyor eger dongun 28 falansa adetin de yakınlasıyor olacaksan onu agrısıda olabilir. belkide gebesin onun agrısı. adetini bekliceksin mecbur.yanı agrım bıtmelımıydı
cok tesekkr ederımevet ama üşütmüş olabilirsin ve bu ay uzun yani 31 cekiyor eger dongun 28 falansa adetin de yakınlasıyor olacaksan onu agrısıda olabilir. belkide gebesin onun agrısı. adetini bekliceksin mecbur.
kı<zzzzzzzzzlar sogan kuru yapan varmı
Haklisin canim 5 ay daha beklicm bn dr gittim muayene oldm hormonlarimada bktrdm gayet saglklsn dedi folbiol vrrdi kullanyorm onun bana yarari neCanım bende 5 buçuk aylık evliyim.. bizde istiyoruz ama şu ana kadar bir şey yok stres yapma bence..
Öğrendim ki çok düşünüp stres yapınca, neden olmuyor diye düşündükçe hiç olmuyormuş..
koptum demek fooos cıktı devam et cok kısı var hamıle kalanbn yaptımda fıs cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?