24 dündeydi canım.hayırlısı canım senin günün bugün müydü
olsaydı çıkardı herhalde neyse pazartesiye kadar olmazsam artık kan testini o zaman yaptırım ama gelir bugün yarın..yok ya neden negatıf olsunkıbence yarın gıt kan testı yaptır
canım doktora gitmişsi bir sorun yok demiş allah istedikten sonra neden hamile kalmayasın çok fazla kafana takma rabbim vakti zamanı gelince gönderr miniğini sanaYa bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce
maşallah sübhanallah pek tatlı bu minuk allah analı babalı büyütsün allah isteğen herkesi evlat sahibi yapsın tez zamanda..Bakin bir melekk, az once dogdu... Eltimin Allah hepimize nasip etsin insallah...
sen doguracaksın nerdeyse bende hala tık yok :) olmadı sen dogur ben senden alırım
canım bu belirtiler regel de olabilir hamilelikte kişiden kişiye değişir senin regel günün ne zamandı..ya belım agrıo yuzum sıvılce kaynadı gogus uclarım ılk defa bu kadar acıo
ayın 8. olmam lazımcanım bu belirtiler regel de olabilir hamilelikte kişiden kişiye değişir senin regel günün ne zamandı..
baya varmış belkide yumurtlama günün olabilir bel ağrısı ve meme acıması yumurtlama haberciside olabilir..ayın 8. olmam lazım
hemen hemen 3,4 gundur boyle agrım varbaya varmış belkide yumurtlama günün olabilir bel ağrısı ve meme acıması yumurtlama haberciside olabilir..
cok agrım oluohemen hemen 3,4 gundur boyle agrım var
evet ağrılar kişiden kişiye değişebilir yumurtlama zamanındasın büyük ihtimalleanladgm kadarınla yumurtlamam acılı gecıo kocam dalga gecıo artık yıne yumurtladnmı dıe
Haklisin canim 5 ay daha beklicm bn dr gittim muayene oldm hormonlarimada bktrdm gayet saglklsn dedi folbiol vrrdi kullanyorm onun bana yarari ne
Merhabalar, yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim. Hiç gebe kalmadım. 2-3 yıl Sağlık problemleri yaşadım. Düzelmeye başlayınca karar verdik. İlk defa bu ay denedik. Son adet 8 ağustosta başladı. 30-31 günde bir düzenli adet görüyorum. Ovulasyon hesaplama ve belirtilere göre 2 kez günaşırı ilişki oldu. Bugün 19. Günündeyim, ilk ilişkiden beri 7 gün geçti. 4 gündür yırtıcı tarzda aralıklarla sağ kasık ağrısı var, bacağım belim çok ağrıyor. memede hassasiyet ağrı yanma var bol Penye bile değse acıyor. AteşiM 36.8 civarında hiç düşmedi. Normalde anemiden hep üşürüm şimdi yanıyorum. Diş etlerimde aşiri hassasiyet kırmızılaşma ağrı, ağzımda tat değişikligi var. Yorgunum. Her yerim Kaşiniyor. Göz kapaklarım şişti, gözlerimde yanma var. Gecem gündüzüm karıştı şikayetlerden uyuyamadım. 7 gündür iptal oldum. Ta ki bugün gebelik olmasın bu dedim kendime.
Vücuduma neler oluyor. ilk seferde olmaz nasilsa diye ilişkiyi unutmuşum aklımdan çıkarmışim tamamen. Şimdi de endişe başladı yani biyokimyasal gebelik olmasın diye. Benim adam gebelik olabilir mi dedi yok yahu ilişkiden 7 gün sonrası bu kadar çok ve şiddetli belirtiler olamaz daha erken dedim. Daha birşeyler kesinleşmeden onu da heyecanlandırmak istemedim. Ama içim içimi yiyor bir deyiverin vücudumda neler oluyor?
bu arada iştah da aldı başını gidiyor. Bulantı bile var . Daha önce hiç olmayan şeyler adetten 1-2 gün önce hafif kasık ağrım olurdu başka da bir belirti olmazdı. Premens dönemdekinin çok ilerisi ve çok şiddetlisi belirtiler var. Neler oluyor?
Ölüyom ulen ağrıdan geçilmiyor.
Öğleden sonra iş azdı izin aldım. Doktora gittim belirtilerin anlamlı gebelik ihtimali var.zaten risk faktörü olmayanlarda bile gebelik olasılığı %25. Aslında yüksek bir olasılık diyor. Kan testlerini istedi. Yarın sonuca göre hareket edeceğiz. Doktora ugradigimi Benim adama söyledim ''ben de baba olayım artık . Yaş olarak geç değilmiş madem, ilk denemede olursa arka arkaya 2 tane yaparız sıralarız'' demez mi
Benim adam hayırlısı der bu konuda pek konuşmazdi pek üzülmeyerim diye.benim cool Adam gebelik olasılıgıda böyle coştu dahasıni düşünemiyorum
inşallah ama benim günüm daha çok erken ,şikayetleri çok ve ağır olunca mecburen gittim. Kanda yarın negatif olabilir. Asıl pazartesi yapılacak kanda tekrarı önemli. Haydin mutlu haber veren yok muuuuu
bizim daha ilk Korunmasız ayımız bu. Lakin ben de öyle gürültülü bir tablo var ki neyim var neyin var derken 6. Gün sonra Korunmasız ilişkiye başladığımız aklımıza geldi. Daha önceki sayfalarda belirtileri mi yazmıştım. Önemli birşey olmasın neler oluyor derken gebelik planı yaptığimiz aklımıza geldi. Yoksa ilk deneme olunca olur mu olmaz mı düşünmedik bile.e haliyle olursa da başım üstüne hay hay buyursun gelsin yani
hakkında hayırlsı olsun canım
BİRAZ UZUN BIR CEVAP oldu ama sanki durumumuz çok benziyorya belım agrıo yuzum sıvılce kaynadı gogus uclarım ılk defa bu kadar acıo
Kullanyorum cnm bakalim yumurtlama gunumu bi ayarlasam hersey daha guzel olucakDoktor sağlıklısın demiş ne güzel işte canım.. Folbiol folik asit bildiğim kadarıyla bende folik plus kullanıyorum doktorum verdi.. folik asit hamile kalmak isteyenlerin 3 ay öncesinden ve hamile olunca ilk 3 ay kullanması gerekiyormuş.. bebeğin gelişimini için çok önemliymiş.. kullanmaya devam et canım..
ben doğurmadan senden haber alıcam eminim. test için fazla bekleme ama. gün aşırı test yap. döllenme tarihin belli değilseher an süprizler olabilir:))
Kızlaaar bişi sorucam ovulasyon testi alayım diyorum leboquick marka. 20 tane ovulasyon testi + 6 tane ultra hassas gebelik testi 40 lira diyor..Bu markadan kullanan var mı?? Fiyat biraz ucuz geldi de..
Pa
Pahali bile canim git... gidiyorda daha fazla ovulasyon testi vardi 30 tl felandi
ya bende cok kotuyum ama yumurtladım heralde adetıme daha coook varBİRAZ UZUN BIR CEVAP oldu ama sanki durumumuz çok benziyor
Adet sancin olamaz soyledigine gore 8 eylulu bekliyorsun, yumurtlama boyle sanci yapmaz, usutmus olabilirsin yada iltibap olabilir,, soylediklerin ve tarih uyumsuz.. yada psikolojik olarak belirtiler hissediyorsun cnmter atıom sureklı agrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?