2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hayırlısı canım senin günün bugün müydü
24 dündeydi canım.
yok ya neden negatıf olsunkı bence yarın gıt kan testı yaptır
olsaydı çıkardı herhalde neyse pazartesiye kadar olmazsam artık kan testini o zaman yaptırım ama gelir bugün yarın..
Ya bn 5 aylik evlyim bnde hamile kalirmiyim az oncede yazdm kimse cevap vermedi hic korunmadik erken mi sizce
canım doktora gitmişsi bir sorun yok demiş allah istedikten sonra neden hamile kalmayasın çok fazla kafana takma rabbim vakti zamanı gelince gönderr miniğini sana
Bakin bir melekk, az once dogdu... Eltimin Allah hepimize nasip etsin insallah...
maşallah sübhanallah pek tatlı bu minuk allah analı babalı büyütsün allah isteğen herkesi evlat sahibi yapsın tez zamanda..

Haklisin canim 5 ay daha beklicm bn dr gittim muayene oldm hormonlarimada bktrdm gayet saglklsn dedi folbiol vrrdi kullanyorm onun bana yarari ne

Doktor sağlıklısın demiş ne güzel işte canım.. Folbiol folik asit bildiğim kadarıyla bende folik plus kullanıyorum doktorum verdi.. folik asit hamile kalmak isteyenlerin 3 ay öncesinden ve hamile olunca ilk 3 ay kullanması gerekiyormuş.. bebeğin gelişimini için çok önemliymiş.. kullanmaya devam et canım..

inşallah ama benim günüm daha çok erken ,şikayetleri çok ve ağır olunca mecburen gittim. Kanda yarın negatif olabilir. Asıl pazartesi yapılacak kanda tekrarı önemli. Haydin mutlu haber veren yok muuuuu

hakkında hayırlsı olsun canım

ya belım agrıo yuzum sıvılce kaynadı gogus uclarım ılk defa bu kadar acıo
BİRAZ UZUN BIR CEVAP oldu ama sanki durumumuz çok benziyor

Kullanyorum cnm bakalim yumurtlama gunumu bi ayarlasam hersey daha guzel olucak

ben doğurmadan senden haber alıcam eminim. test için fazla bekleme ama. gün aşırı test yap. döllenme tarihin belli değilseher an süprizler olabilir:))

insallah insallah Allahim duani kabul etsin :) ayin 30 unda olmazsam ertesi gun yaparim zaten ama bilmiyorum ne olur :)

Kızlaaar bişi sorucam ovulasyon testi alayım diyorum leboquick marka. 20 tane ovulasyon testi + 6 tane ultra hassas gebelik testi 40 lira diyor..Bu markadan kullanan var mı?? Fiyat biraz ucuz geldi de..

Pa
Kızlaaar bişi sorucam ovulasyon testi alayım diyorum leboquick marka. 20 tane ovulasyon testi + 6 tane ultra hassas gebelik testi 40 lira diyor..Bu markadan kullanan var mı?? Fiyat biraz ucuz geldi de..

Pahali bile canim git... gidiyorda daha fazla ovulasyon testi vardi 30 tl felandi

ter atıom sureklı agrıdan
Adet sancin olamaz soyledigine gore 8 eylulu bekliyorsun, yumurtlama boyle sanci yapmaz, usutmus olabilirsin yada iltibap olabilir,, soylediklerin ve tarih uyumsuz.. yada psikolojik olarak belirtiler hissediyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…