2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlaaar bişi sorucam ovulasyon testi alayım diyorum leboquick marka. 20 tane ovulasyon testi + 6 tane ultra hassas gebelik testi 40 lira diyor..Bu markadan kullanan var mı?? Fiyat biraz ucuz geldi de..
Bende niyetim bu markadan almak, adet olursam siparis etcem...

Adet sancin olamaz soyledigine gore 8 eylulu bekliyorsun, yumurtlama boyle sanci yapmaz, usutmus olabilirsin yada iltibap olabilir,, soylediklerin ve tarih uyumsuz.. yada psikolojik olarak belirtiler hissediyorsun cnm
asırı agrım var psıkolojık degıl yumurtlama olabılırmı her ay oluo ama bu ay meme ucumda agrıo

sana bir sürü cevap verdik canım.
Nekiiman bes aylık evliymisin yasın çok değilse hemen düşünme bebeği be gülüm kocişinle güzel güzel zaman geçir önce bi , hoş ben de bir yıl olmaya bir ay var ama bizde şimdi düşünüyrz birincisi eşimin yası 36 benim 30 ve biz alışma evresi pek yaşamadık tam bir elma oluverdik hemen, yasınız daha genç ise gezmenin tozmanın tadı çıkar önce bir bence ama güzel Allah'ı. Ol derse sen ne dersen de oluverir tabi, hallunda hayırlısı olsun ,

ah kizlarrr 2 si dogum gunum ve internete gore 2 sinde regl olmam lazim . ama benim hissim 4 unde olacagim diyor.

2 sinin sabahi ilk idrarla deneyecegim kararim kesin. ins dogum gunu hediyem boyle olur :)

ah kizlarrr 2 si dogum gunum ve internete gore 2 sinde regl olmam lazim . ama benim hissim 4 unde olacagim diyor.

2 sinin sabahi ilk idrarla deneyecegim kararim kesin. ins dogum gunu hediyem boyle olur :)

Iyi geceler kızlar meraba normalde bugün adet olmam lazımdı dualarinizi bekliyorum bide şey idrarim koyu ve koyu şekilde akintilarim var memelerim büyüdü ve aşırı hassas sizce adet mi yoksa

canım inşallah doğum günü hediyen olur sen şimdi sakin ol ve bekle bakalım o gün gelince test yaparsın..

Iyi geceler kızlar meraba normalde bugün adet olmam lazımdı dualarinizi bekliyorum bide şey idrarim koyu ve koyu şekilde akintilarim var memelerim büyüdü ve aşırı hassas sizce adet mi yoksa
hayırlsıı olur inşallah sen yarın bi test al yap hemen canım..

Kızlar bide bana şu adeti hesaplanarak ilişkiye girmeyi ogretin nasıl oluyo o ya ay ffalan hesapliyosunuz...

Öylemi dersin İlknur korkuyorum ama ya peki bu yadadiklarim adet belirtisimi .. "ilknur84, post: 36661646, member: 197637"]hayırlsıı olur inşallah sen yarın bi test al yap hemen canım..[/QUOTE]
Oulemek

Kizlar moralim bozuk bugun kan tahlili istemedi doktor yarin sabah gel oyle yapalim dedi hep bi aksilik bence hamile filan degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…