2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

düşün düşün kafayı yiyecez biz bu gidişle benden de kan almadılar sabah kaç günün geçti ?
4gun filan gecti zaten cokda duzenli degil . Bakalim yarin sonucum ne cikacak egeq hamile degilsem bu konuyu yarin kapaticam bi daha cocukla ilgıli birsey duxmak istemiyorum

4gun filan gecti zaten cokda duzenli degil . Bakalim yarin sonucum ne cikacak egeq hamile degilsem bu konuyu yarin kapaticam bi daha. cocukla ilgıli birsey duxmak istemiyorum
Her ay öyle diyoruz ama bebekler gelene kadar düşünmekten alamiycaz sanırım kendimizi inşallah güzel haber alırsın benim umudum kalmadı pek

Öylemi dersin İlknur korkuyorum ama ya peki bu yadadiklarim adet belirtisimi .. "ilknur84, post: 36661646, member: 197637"]hayırlsıı olur inşallah sen yarın bi test al yap hemen canım..
Oulemek[/QUOTE]

Ooo Rabbim hediyeni karnında sunsun sana inşallah
Amin cemi cümlesinin inşallah..Canım adet belirtisi ve gwbelik belirtileri birbirine ço benzediği için bişey diyemicem hayirlisi allahdan sen kalbini ferah tut

Kizlar moralim bozuk bugun kan tahlili istemedi doktor yarin sabah gel oyle yapalim dedi hep bi aksilik bence hamile filan degilim

düşün düşün kafayı yiyecez biz bu gidişle benden de kan almadılar sabah kaç günün geçti ?
Kızlar bi şakin olun olsun bundada vardır bi hayır geçolsun güçolmasın şu tahliller sabah rahat rahat yaptırırsınız tahlilleri ne kaldıki şurda
kızlarr ALLAH ım hepimizin gönlünün muradını versiinn...[/QUOTE
Amin

[QUOTknur84, post: 36663166, member: 197637"]Oulemek[/QUOTE]

Amin cemi cümlesinin inşallah..Canım adet belirtisi ve gwbelik belirtileri birbirine ço benzediği için bişey diyemicem hayirlisi allahdan sen kalbini ferah tut[/QUOTE]
Ben işimi allaha bıraktım bitanem o işini çok iyi biliyo:)

Yazdıklarını görünce üzüldüm elbette kendini kısıtlama ama ben adet olduğum günden ilk yumurtlama gününe kadar alkolde alıyorum bir iki sigarada içiyorum ama ondan sonraki günler çok kendimi sıkmadan dikkat ediyorum sende öyle yap o günleri detox günlerim diye düşünüyorum bebek çok önemli ama herşey değil oldumu? Ben herkesten aynı şeyi duydum bebeği düşünmeyi bırakınca hamile kaldım diye yaptığın şeylere üzülme bilmeden hamile kalan bunları yapan bir çok insan var güzel bebekleri oluyor sağlıklı ve mutlu sende umarım onlardan olursun tamam mı ?

Bak evrene olumsuz enerji göndermiyoruz, hayırlısıyla hamileyiz diyoruz eğer öyle değilse bile canımızı sıkmıyoruz kendimize bakım yaparak gezerek geçiriyoruz. Ben 38 yaşındayım yaşa başa takılmıyoruz. Ojemizide sürüyoruz, makyajımızıda yapıyoruz, sporumuz, gezmemiz tozmamızı eksik etmiyoruz... Verdiğin full motivasyonu devam ettiriyoruz... (ama yinede heyecanlıyım tövbe tövbe)

Iyi geceler kızlar meraba normalde bugün adet olmam lazımdı dualarinizi bekliyorum bide şey idrarim koyu ve koyu şekilde akintilarim var memelerim büyüdü ve aşırı hassas sizce adet mi yoksa
Insallah bebistirrr

Iyi geceler kızlar meraba normalde bugün adet olmam lazımdı dualarinizi bekliyorum bide şey idrarim koyu ve koyu şekilde akintilarim var memelerim büyüdü ve aşırı hassas sizce adet mi yoksa
ins bebis geliyordur tatlim. dualarim seninle

adet oldum bu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?

adet oldum bu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
canım bu ay kısmetin değilmiş artık brdahaki aya full hazırlık yaparsınız..
canım eğer özele gidiceksen cumartesi günüde o testi yaptırabilirsin özeller cumarteside çalışıyorlar..

hayırlı günelr kızlar nasılsınız bakalım bu sabah giremedim siteye site güzenilir değil diye yazılar çıktı virus felan filan neyse şimdi açıldı ama kafamada takılmadı değil bu olay

canım bu ay kısmetin değilmiş artık brdahaki aya full hazırlık yaparsınız..
canım eğer özele gidiceksen cumartesi günüde o testi yaptırabilirsin özeller cumarteside çalışıyorlar..
özele gidicem de 30 ağustos cumartesi resmi tatile denk geldi şansıma tükürem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…