Benide bilgilendirin canimKızlar bide bana şu adeti hesaplanarak ilişkiye girmeyi ogretin nasıl oluyo o ya ay ffalan hesapliyosunuz...
Benide bilgil
Benide bilgilendirin canim
4gun filan gecti zaten cokda duzenli degil . Bakalim yarin sonucum ne cikacak egeq hamile degilsem bu konuyu yarin kapaticam bi daha cocukla ilgıli birsey duxmak istemiyorumdüşün düşün kafayı yiyecez biz bu gidişlebenden de kan almadılar sabah kaç günün geçti ?
Her ay öyle diyoruz ama bebekler gelene kadar düşünmekten alamiycaz sanırım kendimizi inşallah güzel haber alırsın benim umudum kalmadı pek4gun filan gecti zaten cokda duzenli degil . Bakalim yarin sonucum ne cikacak egeq hamile degilsem bu konuyu yarin kapaticam bi daha. cocukla ilgıli birsey duxmak istemiyorum
Oulemek[/QUOTE]Öylemi dersin İlknur korkuyorum ama ya peki bu yadadiklarim adet belirtisimi .. "ilknur84, post: 36661646, member: 197637"]hayırlsıı olur inşallah sen yarın bi test al yap hemen canım..
Amin cemi cümlesinin inşallah..Canım adet belirtisi ve gwbelik belirtileri birbirine ço benzediği için bişey diyemicem hayirlisi allahdan sen kalbini ferah tutOoo Rabbim hediyeni karnında sunsun sana inşallah
Kizlar moralim bozuk bugun kan tahlili istemedi doktor yarin sabah gel oyle yapalim dedi hep bi aksilik bence hamile filan degilim
Kızlar bi şakin olun olsun bundada vardır bi hayır geçolsun güçolmasın şu tahliller sabah rahat rahat yaptırırsınız tahlilleri ne kaldıki şurdadüşün düşün kafayı yiyecez biz bu gidişlebenden de kan almadılar sabah kaç günün geçti ?
kızlarr ALLAH ım hepimizin gönlünün muradını versiinn...[/QUOTE
Amin
Yazdıklarını görünce üzüldüm elbette kendini kısıtlama ama ben adet olduğum günden ilk yumurtlama gününe kadar alkolde alıyorum bir iki sigarada içiyorum ama ondan sonraki günler çok kendimi sıkmadan dikkat ediyorum sende öyle yap o günleri detox günlerim diye düşünüyorum bebek çok önemli ama herşey değil oldumu? Ben herkesten aynı şeyi duydum bebeği düşünmeyi bırakınca hamile kaldım diye yaptığın şeylere üzülme bilmeden hamile kalan bunları yapan bir çok insan var güzel bebekleri oluyor sağlıklı ve mutlu sende umarım onlardan olursun tamam mı ?Masalcım aslında biraz tereddütlü idim ben gerci daha adetime var ama hafif hafif belirtiler işte, tereddütlü olmamın sebebi aylardır aman gebeyim aman bu ay oldu diye diye herseyden kendimi kısıtladım, ben yabancı bir şirkette calsııyorum ve malumunuz toplantılar yemekler ne alkol aldım ne bişi ama bu ay artık offff yeter bu sekilde nereye kadar yasanır diyerek kuralları bozdum ve normal hayatıma geri dondum sonra pişmanlıgını yasadım keske yapmasaydım diye ama bugun bu agrılar ile bir kez daha anlıyorum ki takii gebeligi ogrenene kadar normal hayatımı yasamam gerekiyormus yoksa yaptıgım gereksiz tripler yanıma kar kalıyor. kafam cok karısık canım cok sıkkın.
Sabah aabah cok guldum allah da bi bebisle sizin yuzunuzu guldursunValla ben rast gelee yapıyorum Nasrettin hoca gibi gole maya çalıyorum ya tutarsa:)
Bak evrene olumsuz enerji göndermiyoruz, hayırlısıyla hamileyiz diyoruz eğer öyle değilse bile canımızı sıkmıyoruz kendimize bakım yaparak gezerek geçiriyoruz. Ben 38 yaşındayım yaşa başa takılmıyoruz. Ojemizide sürüyoruz, makyajımızıda yapıyoruz, sporumuz, gezmemiz tozmamızı eksik etmiyoruz... Verdiğin full motivasyonu devam ettiriyoruz... (ama yinede heyecanlıyım tövbe tövbe)öyle öyle walla, bata kaldı 5 gün ve bence hamile değilim gene, o yüzden güzelleşme hazırlıklarına baslıym dedim, kaş-bıyık için gitçem öğlenleyin kuaföre.. bi de oje sürdürem bari canım çekti
Insallah bebistirrrIyi geceler kızlar meraba normalde bugün adet olmam lazımdı dualarinizi bekliyorum bide şey idrarim koyu ve koyu şekilde akintilarim var memelerim büyüdü ve aşırı hassas sizce adet mi yoksa
canım inşallah doğum günü hediyen olur sen şimdi sakin ol ve bekle bakalım o gün gelince test yaparsın..
Ooo Rabbim hediyeni karnında sunsun sana inşallah
ins bebis geliyordur tatlim. dualarim seninleIyi geceler kızlar meraba normalde bugün adet olmam lazımdı dualarinizi bekliyorum bide şey idrarim koyu ve koyu şekilde akintilarim var memelerim büyüdü ve aşırı hassas sizce adet mi yoksa
Evet oydu sanirsam :)
canım bu ay kısmetin değilmiş artık brdahaki aya full hazırlık yaparsınız..adet oldumbu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
özele gidicem de 30 ağustos cumartesi resmi tatile denk geldicanım bu ay kısmetin değilmiş artık brdahaki aya full hazırlık yaparsınız..
canım eğer özele gidiceksen cumartesi günüde o testi yaptırabilirsin özeller cumarteside çalışıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?