2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hayırlı günelr kızlar nasılsınız bakalım bu sabah giremedim siteye site güzenilir değil diye yazılar çıktı virus felan filan neyse şimdi açıldı ama kafamada takılmadı değil bu olay
bana da dedi aynısından ben de site engelleyicisini kapatıp girdim şimdi tüm virüsleri toplayacak pc

adet oldum bu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
hayırlısı böyleymiş canım.umudunu kaybetme..çalışmaya devam.

hayırlı günelr kızlar nasılsınız bakalım bu sabah giremedim siteye site güzenilir değil diye yazılar çıktı virus felan filan neyse şimdi açıldı ama kafamada takılmadı değil bu olay
aynen ya bende 9 dan beri uğraşıyorum ancak girebildim anlamadım kii noldu..

canım arayıp sordunmu sormadıysan bı ara derim belli olmaz özellerin ne yapacağı
aradım canım 3 farklı hastane aradım cumartesi çalışmıyolar ama ikisi 5. gün gelsen de olur dedi biri 2. veya 3. gün gelmelisin dedi kime inanacağımı şaşırdım.. siz gittiniz mi çocuk için testlere kaçıncı gün oluyo ?

aynen ya bende 9 dan beri uğraşıyorum ancak girebildim anlamadım kii noldu..
hiç bir fikrim yok
o zaman sen yarın git birine sonuçta o gün yaparlarsa yapsınlar yapmzlarsada pazartesi yapılır bi kaybın olmaz hayırlısı artık

hiç bir fikrim yok

o zaman sen yarın git birine sonuçta o gün yaparlarsa yapsınlar yapmzlarsada pazartesi yapılır bi kaybın olmaz hayırlısı artık
ya ben kırıkkaledeyim şuan doktora kayseriye gidecez iznimiz yok ki başka yarın gitmem mümkün değil yani :/

Ben 4. Gun gitmistimm. .5.gun de oluyor bildiğim kadariyla

valla bende 3 gün gtmek için 2 ay bekledim canım..3. günü gtmek gerekiyormuş..en iyi sonuç 3.gün çıkarmış dr öle söylemişti.

adet oldum bu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
Üzülme hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

slm kızlar ben birşey sormak istiyorum regl günüme daha 1 hafta var ama idrarım aşırı derecede koyuluk var bu gebelik belirtisi olabilirmi bu kadar erken belirti olurmu

bende girememiştim siteye merhaba herkeze, rhyz senin için üzüldüm, ben bugun cok iyide degilim, bas donmesi migde bulantısı, üşüttüm muhtemelen korkuma ilacta içemiyorum cıldırıcam.

walla bugun ratsizim ben gene sebepsiz yere
özele gidicem de 30 ağustos cumartesi resmi tatile denk geldi şansıma tükürem
cumadan doktora git, ctesi için hangi takhlilleri istediğini girsinler sisteme, ctesi de gidip kan ver... laboratuvarları açık oluyor zaten...

canım işte olmadıgı zaman olmuyor ve ozellikle bir yerim agrıdıgında bugunku gibi bitki cayı bile içemiyorum korkumdan işte hayatımı ne kadar kısıtladıgım geliyor aklıma sonra. amaaaannnn neyse olursa olur suyu olmazsa hamur suyu derdi babanem, saglık sıhhat olsun elbet gunu gelir olur degil mi ama?

ay son mesajım garip gitmiş, bugun site bi garip telefonumdan da baglanamadıydım,

benden haberlere gelincee.. öle kuzu gibi bekliyorum işte, şafak 4, yalnız sabah çenemde kocaman bir sivilce ile uyandım bu demek oluyor ki benim kırmızılar geliyoorrr, içimde hala bazen acaba diye geçmiyor değil gene de :))

umut dunyası işte hihi

umudumuzu kaybetmiyoruz...evrene pozitif enerjiler yolluyoruz..kırmızıları anmıyoruz....bize gazı verdin..sen gazdan çekme aayağınıı

bende eylül ayında bekleyenlerdenimm 10 aylık evliyimm doğum kontrol hapını 1 ay önce bıraktım 20 ağustosta regl im bitti . inşallah hepimize hayırlısı olur. inşllah herkesin gönlüne göre verir..

umudumuzu kaybetmiyoruz...evrene pozitif enerjiler yolluyoruz..kırmızıları anmıyoruz....bize gazı verdin..sen gazdan çekme aayağınıı

dur bi kahve içim kendime geliym... gazımda gelir yerine... anacım ikizler burcuyum gunum gunume, anım anıma uymuyo işteee :) eşim bile diyo "sanki iki kişiyle evliyim, iyi mi kötü bilemedim" diyor

bi de dün yeni bebek gördüm ya ister istemez etkilendim sanırım, Rabbim bu yollarda hiç birimizi eğlemesin... ama bu topiğin ilk hamilelik haberini de geç kalmadan alsaydık biiiii...

hadi kızlaaarrrrr, çalışmalara devammm... haber bekliyosss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…