- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
bana da dedi aynısından ben de site engelleyicisini kapatıp girdim şimdi tüm virüsleri toplayacak pchayırlı günelr kızlar nasılsınız bakalım bu sabah giremedim siteye site güzenilir değil diye yazılar çıktı virus felan filan neyse şimdi açıldı ama kafamada takılmadı değil bu olay
canım arayıp sordunmu sormadıysan bı ara derim belli olmaz özellerin ne yapacağıözele gidicem de 30 ağustos cumartesi resmi tatile denk geldişansıma tükürem
ben kapatmadım kendiliğnden açıldıbana da dedi aynısından ben de site engelleyicisini kapatıp girdim şimdi tüm virüsleri toplayacak pc
hayırlısı böyleymiş canım.umudunu kaybetme..çalışmaya devam.adet oldumbu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
aynen ya bende 9 dan beri uğraşıyorum ancak girebildim anlamadım kii noldu..hayırlı günelr kızlar nasılsınız bakalım bu sabah giremedim siteye site güzenilir değil diye yazılar çıktı virus felan filan neyse şimdi açıldı ama kafamada takılmadı değil bu olay
aradım canım 3 farklı hastane aradım cumartesi çalışmıyolar ama ikisi 5. gün gelsen de olur dedi biri 2. veya 3. gün gelmelisin dedi kime inanacağımı şaşırdım.. siz gittiniz mi çocuk için testlere kaçıncı gün oluyo ?canım arayıp sordunmu sormadıysan bı ara derim belli olmaz özellerin ne yapacağı
hiç bir fikrim yokaynen ya bende 9 dan beri uğraşıyorum ancak girebildim anlamadım kii noldu..
o zaman sen yarın git birine sonuçta o gün yaparlarsa yapsınlar yapmzlarsada pazartesi yapılır bi kaybın olmaz hayırlısı artıkaradım canım 3 farklı hastane aradım cumartesi çalışmıyolar ama ikisi 5. gün gelsen de olur dedi biri 2. veya 3. gün gelmelisin dedi kime inanacağımı şaşırdım.. siz gittiniz mi çocuk için testlere kaçıncı gün oluyo ?
ya ben kırıkkaledeyim şuan doktora kayseriye gidecez iznimiz yok ki başka yarın gitmem mümkün değil yani :/hiç bir fikrim yok
o zaman sen yarın git birine sonuçta o gün yaparlarsa yapsınlar yapmzlarsada pazartesi yapılır bi kaybın olmaz hayırlısı artık
aradım canım 3 farklı hastane aradım cumartesi çalışmıyolar ama ikisi 5. gün gelsen de olur dedi biri 2. veya 3. gün gelmelisin dedi kime inanacağımı şaşırdım.. siz gittiniz mi çocuk için testlere kaçıncı gün oluyo ?
valla bende 3 gün gtmek için 2 ay bekledim canım..3. günü gtmek gerekiyormuş..en iyi sonuç 3.gün çıkarmış dr öle söylemişti.aradım canım 3 farklı hastane aradım cumartesi çalışmıyolar ama ikisi 5. gün gelsen de olur dedi biri 2. veya 3. gün gelmelisin dedi kime inanacağımı şaşırdım.. siz gittiniz mi çocuk için testlere kaçıncı gün oluyo ?
Üzülme hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...adet oldumbu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
walla bugun ratsizim ben gene sebepsiz yere
Bak evrene olumsuz enerji göndermiyoruz, hayırlısıyla hamileyiz diyoruz eğer öyle değilse bile canımızı sıkmıyoruz kendimize bakım yaparak gezerek geçiriyoruz. Ben 38 yaşındayım yaşa başa takılmıyoruz. Ojemizide sürüyoruz, makyajımızıda yapıyoruz, sporumuz, gezmemiz tozmamızı eksik etmiyoruz... Verdiğin full motivasyonu devam ettiriyoruz... (ama yinede heyecanlıyım tövbe tövbe)
cumadan doktora git, ctesi için hangi takhlilleri istediğini girsinler sisteme, ctesi de gidip kan ver... laboratuvarları açık oluyor zaten...özele gidicem de 30 ağustos cumartesi resmi tatile denk geldişansıma tükürem
canım işte olmadıgı zaman olmuyor ve ozellikle bir yerim agrıdıgında bugunku gibi bitki cayı bile içemiyorum korkumdan işte hayatımı ne kadar kısıtladıgım geliyor aklıma sonra. amaaaannnn neyse olursa olur suyu olmazsa hamur suyu derdi babanem, saglık sıhhat olsun elbet gunu gelir olur degil mi ama?Yazdıklarını görünce üzüldüm elbette kendini kısıtlama ama ben adet olduğum günden ilk yumurtlama gününe kadar alkolde alıyorum bir iki sigarada içiyorum ama ondan sonraki günler çok kendimi sıkmadan dikkat ediyorum sende öyle yap o günleri detox günlerim diye düşünüyorum bebek çok önemli ama herşey değil oldumu? Ben herkesten aynı şeyi duydum bebeği düşünmeyi bırakınca hamile kaldım diye yaptığın şeylere üzülme bilmeden hamile kalan bunları yapan bir çok insan var güzel bebekleri oluyor sağlıklı ve mutlu sende umarım onlardan olursun tamam mı ?
umudumuzu kaybetmiyoruz...evrene pozitif enerjiler yolluyoruz..kırmızıları anmıyoruz....bize gazı verdin..sen gazdan çekme aayağınııay son mesajım garip gitmiş, bugun site bi garip telefonumdan da baglanamadıydım,
benden haberlere gelincee.. öle kuzu gibi bekliyorum işte, şafak 4, yalnız sabah çenemde kocaman bir sivilce ile uyandım bu demek oluyor ki benim kırmızılar geliyoorrr, içimde hala bazen acaba diye geçmiyor değil gene de :))
umut dunyası işte hihi
umudumuzu kaybetmiyoruz...evrene pozitif enerjiler yolluyoruz..kırmızıları anmıyoruz....bize gazı verdin..sen gazdan çekme aayağınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?