2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

en erken gebelik belirtisi nedir kızlarr ve gebelik testi için adet gününün geçmesini beklemelimiyizz ?

bende eylül ayında bekleyenlerdenimm 10 aylık evliyimm doğum kontrol hapını 1 ay önce bıraktım 20 ağustosta regl im bitti . inşallah hepimize hayırlısı olur. inşllah herkesin gönlüne göre verir..
amin canım hakkımızda hayırlısı eylülün kaçıı?
hahaha ay allahım...dış mihraplardan etkilenelim ki zafere ulaşalım..dimi canım

en erken gebelik belirtisi nedir kızlarr ve gebelik testi için adet gününün geçmesini beklemelimiyizz ?
öle bir belirti bulunsa keşke ah ahhh bizde rahatlasak..hamişmiyiz değilmiyiz diyee..malesef regl zamanımızı beklemek zorundayızzzz...

funda 08 ağustosun 20 sinde bitti reglim 10 unda olmuştum biraz uzun ssürdü bu ay sanırım doğum kontrol hapını bıraktığım için. eylülün 10 una kadar olmam gerekiyor. çok sık idrara çıkıyorum belirtilerde yazıyorr. artık erken gebelik testi almak ama tek çizgi görmek istemiyorum..

gebelik testi için erken bencee...10 nu bekle yinede..bazı belirtiler psikolojik olabiliyo canım zihnini boşaltmaya çalışş..düşünmemeye çalış benceee..

öle bir belirti bulunsa keşke ah ahhh bizde rahatlasak..hamişmiyiz değilmiyiz diyee..malesef regl zamanımızı beklemek zorundayızzzz...
ağustosun 20 sinde bitti reglim 10 unda olmuştum biraz uzun ssürdü bu ay sanırım doğum kontrol hapını bıraktığım için. eylülün 10 una kadar olmam gerekiyor. çok sık idrara çıkıyorum belirtilerde yazıyorr. artık erken gebelik testi almak ama tek çizgi görmek istemiyorum..

Bitki çayı içiyorum abartmadan, kahvemide içiyorum çayımı da yumurtlama dönemlerimde sadece yürüyüş 30dk, adet dönemlerimde mekikler ,callaneticsler vs vs
ama sütümüde içiyorum, cevizim, folikasidimide alıyorum anlatabiliyormuyum,
adet dönemlerimde ise izinliyim.
Azıcık rahat ol
azıcık heyecanlan ,
umutlanma demiyorum
ama çabuk kendini kapıp koyverme olacağı düşüncesi var enazından bir sıkıntı yok... Keyfini çıkar...
Biraz karışık oldu ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...

SÜPER MOTİVASYONU DÜŞÜRMEK YOK......

Benim tavsiyem belirtileri bekleme kendini dinleme derim,test yapana kadar ve evet adet gününün geçmesini bekle...

adet oldum bu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?

2. gunu gıt canım 5. gununde dıger ayı beklemek zorunda kalırsın

Benim tavsiyem belirtileri bekleme kendini dinleme derim,test yapana kadar ve evet adet gününün geçmesini bekle...
walla bu defa heyecanımı tadını cıkara cıkara yasıycam :) adetim gecikmeden test yuapmıycam, ahanda söz size kızlar... eğer 1 eylül adet olmazsam 2 eylülde hala gelen giden yoksa o zaman yapacam... yazık yaaa 20-25 lira cebimde kalsın, ne öele her ay 4-5 test kullanıp adamları zengin ediyoruyz.. dimi ama

boykot ediyorumm... gider kendime bi bluz filen alırım o parayla hihihi

Hiç yaz sonu indirimi var zaten git bluzunu al , bende terlik alacağım oh keyfim yerine iyice geldi

benımde son ıkı kızlar bakalım ne olacak sonuc kasık agrım googus sıslıgım var her adet donemı gıbı ama yınede fakırın ekmegı umut demısler:)

ama beklenmiyo ki catlicam su 2 gun gecmiyo resmen hafif hafif batmalar var sol kasiqimda agrida var biraz qonul diyo qit test yapdir yapsam mi ki sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…