amin canım hakkımızda hayırlısı eylülün kaçıı?bende eylül ayında bekleyenlerdenimm 10 aylık evliyimm doğum kontrol hapını 1 ay önce bıraktım 20 ağustosta regl im bitti . inşallah hepimize hayırlısı olur. inşllah herkesin gönlüne göre verir..
hahaha ay allahım...dış mihraplardan etkilenelim ki zafere ulaşalım..dimi canımdur bi kahve içim kendime geliym... gazımda gelir yerine... anacım ikizler burcuyum gunum gunume, anım anıma uymuyo işteee :) eşim bile diyo "sanki iki kişiyle evliyim, iyi mi kötü bilemedim" diyor
bi de dün yeni bebek gördüm ya ister istemez etkilendim sanırım, Rabbim bu yollarda hiç birimizi eğlemesin... ama bu topiğin ilk hamilelik haberini de geç kalmadan alsaydık biiiii...
hadi kızlaaarrrrr, çalışmalara devammm... haber bekliyosss....
öle bir belirti bulunsa keşke ah ahhh bizde rahatlasak..hamişmiyiz değilmiyiz diyee..malesef regl zamanımızı beklemek zorundayızzzz...en erken gebelik belirtisi nedir kızlarr ve gebelik testi için adet gününün geçmesini beklemelimiyizz ?
funda 08 ağustosun 20 sinde bitti reglim 10 unda olmuştum biraz uzun ssürdü bu ay sanırım doğum kontrol ho korku bendede var mrhbalarapını bıraktığım için. eylülün 10 una kadar olmam gerekiyor. çok sık idrara çıkıyorum belirtilerde yazıyorr. artık erken gebelik testi almak ama tek çizgi görmek istemiyorum..
gebelik testi için erken bencee...10 nu bekle yinede..bazı belirtiler psikolojik olabiliyo canım zihnini boşaltmaya çalışş..düşünmemeye çalış benceee..funda 08 ağustosun 20 sinde bitti reglim 10 unda olmuştum biraz uzun ssürdü bu ay sanırım doğum kontrol hapını bıraktığım için. eylülün 10 una kadar olmam gerekiyor. çok sık idrara çıkıyorum belirtilerde yazıyorr. artık erken gebelik testi almak ama tek çizgi görmek istemiyorum..
ağustosun 20 sinde bitti reglim 10 unda olmuştum biraz uzun ssürdü bu ay sanırım doğum kontrol hapını bıraktığım için. eylülün 10 una kadar olmam gerekiyor. çok sık idrara çıkıyorum belirtilerde yazıyorr. artık erken gebelik testi almak ama tek çizgi görmek istemiyorum..öle bir belirti bulunsa keşke ah ahhh bizde rahatlasak..hamişmiyiz değilmiyiz diyee..malesef regl zamanımızı beklemek zorundayızzzz...
teşekkürlerr olumlu düşünelim olumlu olsun diyorumm :) inşallahh hayırlısı olurrrgebelik testi için erken bencee...10 nu bekle yinede..bazı belirtiler psikolojik olabiliyo canım zihnini boşaltmaya çalışş..düşünmemeye çalış benceee..
aynen öyle canım...teşekkürlerr olumlu düşünelim olumlu olsun diyorumm :) inşallahh hayırlısı olurrr
canım işte olmadıgı zaman olmuyor ve ozellikle bir yerim agrıdıgında bugunku gibi bitki cayı bile içemiyorum korkumdan işte hayatımı ne kadar kısıtladıgım geliyor aklıma sonra. amaaaannnn neyse olursa olur suyu olmazsa hamur suyu derdi babanem, saglık sıhhat olsun elbet gunu gelir olur degil mi ama?
SÜPER MOTİVASYONU DÜŞÜRMEK YOK......dur bi kahve içim kendime geliym... gazımda gelir yerine... anacım ikizler burcuyum gunum gunume, anım anıma uymuyo işteee :) eşim bile diyo "sanki iki kişiyle evliyim, iyi mi kötü bilemedim" diyor
bi de dün yeni bebek gördüm ya ister istemez etkilendim sanırım, Rabbim bu yollarda hiç birimizi eğlemesin... ama bu topiğin ilk hamilelik haberini de geç kalmadan alsaydık biiiii...
hadi kızlaaarrrrr, çalışmalara devammm... haber bekliyosss....
Benim tavsiyem belirtileri bekleme kendini dinleme derim,test yapana kadar ve evet adet gününün geçmesini bekle...en erken gebelik belirtisi nedir kızlarr ve gebelik testi için adet gününün geçmesini beklemelimiyizz ?
adet oldumbu ay da gitti tüm umutlar .. belirtilerin hepsi psikolojik demek ki adetimin üçüncü gününe denk getirip doktora gitmek istiyodum ama şimdi 3. gün c.tesi .. 5. gün gitsem olur mu sizce ?
walla bu defa heyecanımı tadını cıkara cıkara yasıycam :) adetim gecikmeden test yuapmıycam, ahanda söz size kızlar... eğer 1 eylül adet olmazsam 2 eylülde hala gelen giden yoksa o zaman yapacam... yazık yaaa 20-25 lira cebimde kalsın, ne öele her ay 4-5 test kullanıp adamları zengin ediyoruyz.. dimi ama
Benim tavsiyem belirtileri bekleme kendini dinleme derim,test yapana kadar ve evet adet gününün geçmesini bekle...
Hiç yaz sonu indirimi var zaten git bluzunu al , bende terlik alacağım oh keyfim yerine iyice geldiwalla bu defa heyecanımı tadını cıkara cıkara yasıycam :) adetim gecikmeden test yuapmıycam, ahanda söz size kızlar... eğer 1 eylül adet olmazsam 2 eylülde hala gelen giden yoksa o zaman yapacam... yazık yaaa 20-25 lira cebimde kalsın, ne öele her ay 4-5 test kullanıp adamları zengin ediyoruyz.. dimi ama
boykot ediyorumm... gider kendime bi bluz filen alırım o parayla hihihi
2. gunu gidince ne oluyor, neye bakıyor doktor ben 1 yıldır gidip geliyorum hiç ozellikle 2. gun gel demedi bana.2. gunu gıt canım 5. gununde dıger ayı beklemek zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?