otur oturdugun yere bekle.ama beklenmiyo ki catlicam su 2 gun gecmiyo resmen hafif hafif batmalar var sol kasiqimda agrida var biraz qonul diyo qit test yapdir yapsam mi ki sizce ???
ben pazartesi tatile gidiyorum en iyisi ona fokuslanayım, işin tuhaf yanı bu ara işlerimizde durgun bolca kendimi dinlemeye zamanım oluyor Rabbim sanki ızdırap cek diyo töbeee töbeeeeHiç yaz sonu indirimi var zaten git bluzunu al , bende terlik alacağım oh keyfim yerine iyice geldi
anammmmmmmmm dövseydinnnnn kızzz.otur oturdugun yere bekle.test mest yok. 2 gun kaldı diyosun aaaaaaaaaaaaa
ahanda rahatım nolcaksa :) neyse surda 4 gun var olmazsada uzulmem artık tatilin keyfini cıkarırım :)Bitki çayı içiyorum abartmadan, kahvemide içiyorum çayımı da yumurtlama dönemlerimde sadece yürüyüş 30dk, adet dönemlerimde mekikler ,callaneticsler vs vs
ama sütümüde içiyorum, cevizim, folikasidimide alıyorum anlatabiliyormuyum,
adet dönemlerimde ise izinliyim.
Azıcık rahat ol
azıcık heyecanlan ,
umutlanma demiyorum
ama çabuk kendini kapıp koyverme olacağı düşüncesi var enazından bir sıkıntı yok... Keyfini çıkar...
Biraz karışık oldu ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...
umut etmek guzeldeotur oturdugun yere bekle.test mest yok. 2 gun kaldı diyosun aaaaaaaaaaaaa
dovecem valla, elim ayagım gidiyor kendimi zor tutuypm zaten testi yapmamak için sizde boyle diyince iyice kıllanıyom ben. haklısınız az para degil 20 tl erken gebelik testi anasını satıyım yuh, kan tahlili yapıyorlar 25 tl ye onu yaptıralım daha garantianammmmmmmmm dövseydinnnnn kızzz....bizim 2 günümüz kalsa acapa naparız.. .
bıde suyya dusmeseumut etmek guzelde
senın az kalmıs bıtcek sonucunu ogrencen ben daha beklıcem oooooooooofdovecem valla, elim ayagım gidiyor kendimi zor tutuypm zaten testi yapmamak için sizde boyle diyince iyice kıllanıyom ben. haklısınız az para degil 20 tl erken gebelik testi anasını satıyım yuh, kan tahlili yapıyorlar 25 tl ye onu yaptıralım daha garanti
Kendinizi rahat bırakın gününüzün geçmesini bekleyin erken veya geç gelecekse gelecektir bebişimizdovecem valla, elim ayagım gidiyor kendimi zor tutuypm zaten testi yapmamak için sizde boyle diyince iyice kıllanıyom ben. haklısınız az para degil 20 tl erken gebelik testi anasını satıyım yuh, kan tahlili yapıyorlar 25 tl ye onu yaptıralım daha garanti
kahve + soda keyfi yapıyom şekerim... eccük kendime geldimm.. moralimde yerine geldiii...masaaaaalllll napıyon
Peki canim soz yapmiyorum beklicem bakalim nolcak :)otur oturdugun yere bekle.test mest yok. 2 gun kaldı diyosun aaaaaaaaaaaaa
Gercekten beklenmiyo zaten yapincada morol bozukluqu oluyo masallah bazi hanimlarimiz 5 gun once pozitifi ogreniyo sans nasip kismet meselesii artik hayirlisi ins hepimize nasip olur bebisler :)anammmmmmmmm dövseydinnnnn kızzz....bizim 2 günümüz kalsa acapa naparız.. .
ohooo ona bakarsan zatennn...şaşılacak okadar hamiş var kii....tabiri caizse ceket atmayla hamile kalıyolar yaaaaGercekten beklenmiyo zaten yapincada morol bozukluqu oluyo masallah bazi hanimlarimiz 5 gun once pozitifi ogreniyo sans nasip kismet meselesii artik hayirlisi ins hepimize nasip olur bebisler :)
2. gunu gidince ne oluyor, neye bakıyor doktor ben 1 yıldır gidip geliyorum hiç ozellikle 2. gun gel demedi bana.
ben artık o işleri saldım cayıra mevlam kayıra :) utuyu bile ihtiyac duydukca yapıyoz zavallı kocama kalıyo her seferinde, amaaaannn dunyaya bidahamı gelicez. İstanbul da olan var mı aranızda?kahve + soda keyfi yapıyom şekerim... eccük kendime geldimm.. moralimde yerine geldiii...
kız kendimi dinlememeye çalıştıkca daha bi garip oldum yaw.. ara ara basım donuyo, belim 2-3 gündür ağrıyor, karnım agrıyo salak salak işler işteee...
akşama da kuruyan 3 makina çamaşırımı katlayıp yerleştiricem gitti en az 1 saat bööööö çamaşır olayındna walla nefret ediyorum.. bir ara eve kadın alıyordum ama o zamanda istediğim gibi olmuyordu ev verdiğim poaraya üzülüyordum, garip bi çelişki işteeee,
aynen canim ya daha dun bi yerde qordum bi ailenin 5 aylik yeni bebeqi var simdi 2.ye hamile kalmis sut koruyo sanmis korunmamis eside istemiyomus deqisik deqisik hep :)ohooo ona bakarsan zatennn...şaşılacak okadar hamiş var kii....tabiri caizse ceket atmayla hamile kalıyolar yaaaa
o tipleri gorunce birazcık sinir oluyom :) ama azıcık hihihiohooo ona bakarsan zatennn...şaşılacak okadar hamiş var kii....tabiri caizse ceket atmayla hamile kalıyolar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?