onlar ne ki yav :) dohtor gibi gonustun :):):) yok anacım yok ben 1 yıldır basunamı gidiyom hiç bişi bilmiyom. doktor ne derse gorum kapalı yapıyom. catlatma ignesini bile oyle oldum. acıklama yapın banaaaaafsh , lh e2 hormonlarına bakılıyor
evde cocuk olunca öyle salamıyorsun ki canım, yavrumun donu kalmamıstı giyecek ondan sonra camasır yıkadım :) benimkilerden giydirdim o gün, bazen olabiliyo yani :)))ben artık o işleri saldım cayıra mevlam kayıra :) utuyu bile ihtiyac duydukca yapıyoz zavallı kocama kalıyo her seferinde, amaaaannn dunyaya bidahamı gelicez. İstanbul da olan var mı aranızda?
sen okuycan canım ahahaha :) hamilelik mevzusunu kapattık biz utuydu bulasıktı camasırdı devam ediyoz işte maksat kafa dagilsınkızlar ben geldim sabah site yasaklıydı giremedim şimdi tesadüf açtım girdim nerelere gitmişsiniz yaaaa kim okuyacak bunları
senin ki mi ahahahahaevde cocuk olunca öyle salamıyorsun ki canım, yavrumun donu kalmamıstı giyecek ondan sonra camasır yıkadım :) benimkilerden giydirdim o gün, bazen olabiliyo yani :)))
onlar ne ki yav :) dohtor gibi gonustun :):):) yok anacım yok ben 1 yıldır basunamı gidiyom hiç bişi bilmiyom. doktor ne derse gorum kapalı yapıyom. catlatma ignesini bile oyle oldum. acıklama yapın banaaaaa
evde cocuk olunca öyle salamıyorsun ki canım, yavrumun donu kalmamıstı giyecek ondan sonra camasır yıkadım :) benimkilerden giydirdim o gün, bazen olabiliyo yani :)))
neyse bi ara okurum bari şunu söyleyin günü geçen varmısen okuycan canım ahahaha :) hamilelik mevzusunu kapattık biz utuydu bulasıktı camasırdı devam ediyoz işte maksat kafa dagilsın
allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin inşallahBakin bir melekk, az once dogdu... Eltimin Allah hepimize nasip etsin insallah...
hahahah allah senii iyi etsin...1.sini doğursak 2.sini sorarlar derken 3. 4. bitmez yaniii..eskiden nasıl ayarlıyolarmış merak ettiğim tek şey oo korunma yok bişe yok..test yok.klomen yokkk ahahaho tipleri gorunce birazcık sinir oluyom :) ama azıcık hihihi
ama komşu teyzeler yok muuu,, bilmem kimin gelini ikinciye üçüncüye hamileymiş sen daha uyu, sıra sende demiyorlar mı? ama biliyom ne yapcağımı bi cenazede filen görürsem bende onlara diycem, hadi hadi sıra sende diye, yüzlerini çok merak ediyom öyle bi durumda hahahahaha
fundacım eskiden tereyagına tuz dokup yiyormus kadınlar, şimdi oylemi bi dolu sey yiyoruz hormonlu hormonlu, emin ol yemesek bile havadan olmaz. su pis havaya baksanıza adam nefes alamıyor.hahahah allah senii iyi etsin...1.sini doğursak 2.sini sorarlar derken 3. 4. bitmez yaniii..eskiden nasıl ayarlıyolarmış merak ettiğim tek şey oo korunma yok bişe yok..test yok.klomen yokkk ahahah
bencedeee...:)ben bu grubu cok sevdim, istanbul da olanlar ile cay partiside yapalım ltfeeeennnn :)
ben bu grubu cok sevdim, istanbul da olanlar ile cay partiside yapalım ltfeeeennnn :)
O akıntı dııl cnm içeride kalan spermlar merak etme yanı :)Mrb kızlar siz konuyu kapatmışınız ama ben dayanamıcam size bişey soracam :)) 8 aylık evliyim bend bebek istiyorum ama nasip olmadı şimdiye kadar sorum şu???gece ilişkiye oluyo bizde sabahleyin wc ye uyanıyorum yoğun bir akıntı düşüyor bu neden oluyor bilen varmı ???? Yardımcı olursanız sevinirim
anacım istanbulda olmayanlarda yer bildirsin ben gelirim :) gezentiyim ben severim gezmeyi.bak sen bız naptık sıze tavuunuza kış mı dedik
sağol gülüm özetler için bende daha olmadım bekliyorumsuan hamile olan yok, gunu gecen yok, 2 gun kalan var test için can atan engel oluyoruz yavrucum
bana uyarben bu grubu cok sevdim, istanbul da olanlar ile cay partiside yapalım ltfeeeennnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?