2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar bişey dicem mescitte dikkatimi çekti benim göbek deliğimden aşağıya inin çizgi var ilk hamileliğimde vardı ama hemen mi çıktı sonra mı çıktı kaçıncı ayda çıktı hiç hatırlamıyorum bilgisi olan varmı KONUNUZU DAĞITACAM AMA KUSURA BAKMAYIN ARTIK

vallahi yavrum onu ancak ikinci bebek bekleyenler bilir, ancak benim cevremde gordugum hamile göbüşlerde karın şiştikten sonra oyle bir cızgı olusmustu, kilo mu aldın kız yoksa

CANIM O SPERMLERİN İÇİNDE YASADIGI SIVI, İŞİ BİTİNCE DISARI ATIŞIYOR, SPERMLER İÇİNDEN YARIM SAATTE AYRILIYORLAR O SIVININ...

Bgun kontrolum vardi yumurta gelstrci ilac kullanmistm uc yumurtam olmus hic biri catlamamis diger ayi beklicm 9 unda adet olmayi bekliyorm artik

arkadaslarım, benim şirketim sagolsun bebek bebek diye öldüğü için bende bir kac gundur sıkıntılı oldugumdan dayanamayıp test almıslar ve zorla yaptırdılar, malesef sonuc negatif ben bu ay ki hayallerimi kesin erteledim canlarım.

dur bakalım yaa daha günün var senn hemen çıkmaz ...bi bakmışın ki hamişsin..umudunu kaybetme döverim haaaaaaaaaa...

gülüm daha erken kaç günün var senin 1-2 gibi değilmiydi umut kaybetmek yoookkkkkkkkk

tam dayalıksın 4 gün varr diyosun bidee...alla alla bekle diyoruz sabahtan beri ne anlatıyoz kuzummm aaaaaaa
yok hakikaten içme hiç öyle dogmuyor, neyse bende doktorumu aradım ikinci gunu gel dedi eger adet olursam pazar veya pazartesi ikinci gunu ben tatilde olucam napıcam, gitmesemmi tatil yerine evde mi vakit gecirsem acaba. bebek suan için herseyden önemli.

sen yinede umudunu kaybetme..dikkat et kendinee nolur nolmazz..

canım bebek isteğin herşeyden önemliyse ertele istersen ve sende tabikide umut varrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…