2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canim bence artik sende not almaya basla. com iyi oluyor boyle oolmasi. ben doktora gidince gosteriyorum bu notlari. cok memnun oluyor.
doğru söylüyorsun son üç ayımı buldum zaten takvimden benim 27 sinde hastalanmam lazımmış bu arada bir önceki 27. son 26. olmuşum bu her ay değişirmi kızlar fikri olan varmı

doğru söylüyorsun son üç ayımı buldum zaten takvimden benim 27 sinde hastalanmam lazımmış bu arada bir önceki 27. son 26. olmuşum bu her ay değişirmi kızlar fikri olan varmı

değişebilir canım, hormonlarımız stres, hava koşulları yediklerimiz herşeyden etkilenebiliyor. zaten 26-30 günde 1 gelen adetler normal sayılıyor, sıkıntı yok..

İsim..................... BAT Tarihi
----------------------------------------
tzm..........................27 Ağustos
Yelser......................1 Eylül
Masal2010..............1 Eylül
miaselinam.............4 Eylül

hadi devamını getirin kızlar...

Son düzenleme:
değişebilir canım, hormonlarımız stres, hava koşulları yediklerimiz herşeyden etkilenebiliyor. zaten 26-30 günde 1 gelen adetler normal sayılıyor, sıkıntı yok..
canım sağol hazırlamışsın ama ben şimdi son üç ayımı hesapladım internette 27 görünüyor hayırlısı bakalım

masal2010 beni de ekler misin canım 31 ağustos :) hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberleri alalım sırayla :))

eylulinko.................31 Ağustos

masal2010 bende 27 ağustos
haydi bakalım hayırlısı inşallah herkes burda çığlık çığlığa bebiş geliyor diye bağıracağız:)

Bende istiyorum 21 ağustos

selda89....................27 Ağustos

güzel daha hasta olmadığınıza sevindim hakkınızda hayırlısı inşallah test yaptınızmı

işteyim şimdi eşimden almasını rica ettim akşama eve gidince göreceğiz gecikmeye rağmen aslında korkuyorum ne yalan söyliyeyim geçen yıl 8 haftalık gebeliğim kalbi durdurğu için sonlandırıldı çok umutlanmak istemiyorum ama insan engel olamıyor işte

ay hadi inşallah bakalım, ilk güzel haber senden gelcek galibaaaa.... dualarımız seninle.

geçmişi ne yapıyoruzzzzz, düşünmüyoruuuuuzzzzz....

Masaaal bnm de bat 3 eylul ekler msn

Lapremature..........21 Ağustos **olumlu haberini bekliyoruz inşallah**
selda89....................27 Ağustos

anammmmm haftaya maratonumuz başlıyor, inşallah hep güzel haberler alırız

beni de ekle masal2010 BAT 29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…