2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Bana şu yumurtlama gününü nde ilişkiye girmeyi öğretin ya nasıl hesaplanıyor o bide kaç kere boşalması lazım bi erkeğin valla bu ayda yikildim
Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihin

Bana şu yumurtlama gününü nde ilişkiye girmeyi öğretin ya nasıl hesaplanıyor o bide kaç kere boşalması lazım bi erkeğin valla bu ayda yikildim

Canim bilimsel olarak hastalik dongusunden 14 cikariyorsun ya dongun 28 gunse 14. Gun hasta oluyorsun ama ben bu duruma pek inanmiyorum genel olarak degisken. Ovulasyon testi ile takip edip gun asiri iliskiye girebilirsin

OTE="Y-Dilara, post: 36687163, member: 622005"]Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihin[/QUOTE]

Çok saol bitanem ya moralim çok bozuk hep ağladım

UOTE="Duha-123, post: 36687150, member: 621839"]Hayirlisi canim üzülme olucak Bir gün inaniyorum ben Bir dahaki Aya insallah[/QUOTE]
Inşallah artık parklarin önünden bile gecemiyorum içim gidiyo

OTE="Y-Dilara, post: 36687163, member: 622005"]Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihin

Çok saol bitanem ya moralim çok bozuk hep ağladım[/QUOTE]
Seni o Kadar iyi anliyorum ki

OTE="Y-Dilara, post: 36687163, member: 622005"]Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihin

Çok saol bitanem ya moralim çok bozuk hep ağladım[/QUOTE]
Anlıyorum seni canım hepimiz aynı yoldayız, bu ay biraz daha tecrübeli yaklaşırsın hem, ovulasyon tarihini de takma bence regl bittiği günden itibaren 2 günde bir ilişki olursa ovulasyon tarihini de tutturmuş olursun, bu ay da böyle dene bakalım inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur

Saol bitanem bunu kesin yapıcam önerilerin için allah razı olsun saol allah sanada tez vakit nasip etsin

Saol bitanem bunu kesin yapıcam önerilerin için allah razı olsun saol allah sanada tez vakit nasip etsin
İnşallah kuzum hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim, artık üzülme ama sonuçta herşeyden daha önemli bişey var o da sağlık, bebeğimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Beni çok rahatlattin allah razı olsun kardeşim saol ya umut verdin bana

canım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosdu
Kizlarrr yarin hersey bello olacak bakalim ne olacak ara kasiklarim agriyor goguslerim sisti agriyor ama bakalim ne olacak
canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bunu o kadar çok stiyorumki bu ay senin için güzel haberi alalım allahın izniyle
Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce

Adetim 2 gün geçti karnım ağrıyo sürekli adet olacakmışım gibi inş. Olmam
canım gözün aydın hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

O kadar olumsuz şey yaşadım ki inanamıyorum hala hep içimde bi acaba var hatta hiç çocuğum olmayacak gibi gelmeye başlanıştı artık hamile miyim hakkaten sizce? Allahım isteyen herkese ben de dahil bu duyguyu yaşatsın sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın bi kan testi yaptırcam ama yarın olmaz ki bana bi türlü

amin inşallah.. canım eğer olmasa o çizgiler öyle olurmuydu sen kalbini ferah tut ve yarın sabahdan kan testi yaptır güzel habeeride bize ver tamam artık geride kalan olumsuzlkları unut allahın izniyle bebişin seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…