Hayirlisi canim üzülme olucak Bir gün inaniyorum ben Bir dahaki Aya insallahAdet oldum kızlar ya
Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihinBana şu yumurtlama gününü nde ilişkiye girmeyi öğretin ya nasıl hesaplanıyor o bide kaç kere boşalması lazım bi erkeğin valla bu ayda yikildim
Bana şu yumurtlama gününü nde ilişkiye girmeyi öğretin ya nasıl hesaplanıyor o bide kaç kere boşalması lazım bi erkeğin valla bu ayda yikildim
Evet takma deyince olmuyo elimde degil regl yaklasinca hep aklimda Allah sabir versin hepimizeÇok kafana takarsan olmaz diyorlar ama takmayan var mı acaba ben her ay kafamda soru işaretleriyle ne yapıcağımı şaşırıyorum
Amin canım amin bu bekleyişlerin sonu müjdeli haber olur inşallahhEvet takma deyince olmuyo elimde degil regl yaklasinca hep aklimda Allah sabir versin hepimize
OTE="Y-Dilara, post: 36687163, member: 622005"]Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihin
OTE="Y-Dilara, post: 36687163, member: 622005"]Sıkma canını canım ya ovulasyon tarihi hesaplama yaz internete orda çıkıyo zaten yumurtlama tarihin
İnşallah kuzum hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim, artık üzülme ama sonuçta herşeyden daha önemli bişey var o da sağlık, bebeğimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değilSaol bitanem bunu kesin yapıcam önerilerin için allah razı olsun saol allah sanada tez vakit nasip etsin
canım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosduYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos ?????
selda89....................27 Ağustos ?????
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
persa33....................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
persa ekledim seni bacım, hoş geldin
listede olmayan varsa cabuk yazsın bana :) yoksa döverimmmm
canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bunu o kadar çok stiyorumki bu ay senin için güzel haberi alalım allahın izniyleKizlarrr yarin hersey bello olacak bakalim ne olacak ara kasiklarim agriyor goguslerim sisti agriyor ama bakalim ne olacak
canım gözün aydın hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Adetim 2 gün geçti karnım ağrıyo sürekli adet olacakmışım gibi inş. Olmam
haha evet yadaaaa... '' benım bı tanıdığım hamıle olduğunu 6 ay bılememıss her ay adet goruyomuss '' teorisiUstune gorme
hmmmm bakalım haber werr ınsallaahBende cok bilmiyorun ama doktorum bana duhapbaston diye bir ilac verdi bebek olursa tutunmayi saglar olmazsada adeti gununde gelmesini saglar dedi bekliyorum o yuzden bakalim ne olacak
O kadar olumsuz şey yaşadım ki inanamıyorum hala hep içimde bi acaba var hatta hiç çocuğum olmayacak gibi gelmeye başlanıştı artık hamile miyim hakkaten sizce? Allahım isteyen herkese ben de dahil bu duyguyu yaşatsın sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın bi kan testi yaptırcam ama yarın olmaz ki bana bi türlücanım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosdu
canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bunu o kadar çok stiyorumki bu ay senin için güzel haberi alalım allahın izniyle
canım gözün aydın hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
amin inşallah.. canım eğer olmasa o çizgiler öyle olurmuydu sen kalbini ferah tut ve yarın sabahdan kan testi yaptır güzel habeeride bize ver tamam artık geride kalan olumsuzlkları unut allahın izniyle bebişin seninle..O kadar olumsuz şey yaşadım ki inanamıyorum hala hep içimde bi acaba var hatta hiç çocuğum olmayacak gibi gelmeye başlanıştı artık hamile miyim hakkaten sizce? Allahım isteyen herkese ben de dahil bu duyguyu yaşatsın sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın bi kan testi yaptırcam ama yarın olmaz ki bana bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?