2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce

Adetim 2 gün geçti karnım ağrıyo sürekli adet olacakmışım gibi inş. Olmam
Tebrik ederim bence kesin hamilesin
ne zamandır istiyordun ve özel bişey uyguladınız mı acaba

Tebrik ederim bence kesin hamilesin
ne zamandır istiyordun ve özel bişey uyguladınız mı acaba
9 aydır korunmuyorduk canım ama öncesi de var bizim düşük falan erken haftalarda gerçekleşmiş. Prolaktinim yüksekti onu düşürdük dostinexle bir de bu ay rahim filmi çektirdim. Rahim filminden sonraki üç ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti doktorum. Öyle de oldu eğer hamileysem.

Kizlar Benide Alin beklemeye 1 eylül
Daha acemiyim bazi yanlislar yapabiliyorum ve kusura bakmayin

gitme sakın ağır kaldırmak değil asıl mesele. Yeğen mesele : temizlik maddelerindeki zararlı kimyasallar solunum yolu ile çok ciddi zarar veriyor, kana çok çabuk geçiyor. Saniyeler içinde kanında oluyor. Gebelik şüphesi varsa aman diyeyim.

Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce

Canim benim allahin izni ile hamilesin eger asilama veya buna dsir bi ilac kullanmiyorsan gebe olmayn birinin testinin cift cizgi cikma ihtimali yok insaallah hamilesinnniye testi yaptigin gibi gidip bi kadin doguma gorunmedin ben hamile kaldigimda cift cizgiyi gordugum gibi ozel hastaneye kadin dogum uzmaninda solugu almistim ben kizimi 9. Ayimda kaybettim sonu mutlu bitmedi ama o ilk cift cizgideki mutlulugumu hic unutamam

Ne yapacağımı düşünüp duruyordum ama zararlı kimyasallar iyice gözümü korkuttu bende aradım görümcemi böyle böyle gebelik şüphem var bilmiyorum siz karar verin dedim, değil gibiyim ama eminde değilim dedim... Çok sevindi gelme ben herşeyi hallederim dedi Hamile değilsem boşa naz gibi olacak dedim güldü olsun önemli değil dedi saatlerdir boş yere içim içimi yedi....

Canım benim kıyamam hiç, Allah inşallah sana hamile kalma ve sağlıkla dünyaya getirme mutluluğunu yaşatır... Çok duygulandım...

Canlar listeye beni de ekler misiniz bat 7 eylül :)

Cok moralim bozuk kardes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…