- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
İnşallah inşallah allahım sen büyüksünamin inşallah.. canım eğer olmasa o çizgiler öyle olurmuydu sen kalbini ferah tut ve yarın sabahdan kan testi yaptır güzel habeeride bize ver tamam artık geride kalan olumsuzlkları unut allahın izniyle bebişin seninle..
Tebrik ederim bence kesin hamilesinMerhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Adetim 2 gün geçti karnım ağrıyo sürekli adet olacakmışım gibi inş. Olmam
Arkadaşım üzülmen nolur kendini strese sokma önümüzdeki aylara bakıcaz canım Allah'tan ümit kesilmezAdet oldum kızlar ya
Insallah canimAmin canım amin bu bekleyişlerin sonu müjdeli haber olur inşallahh
9 aydır korunmuyorduk canım ama öncesi de var bizim düşük falan erken haftalarda gerçekleşmiş. Prolaktinim yüksekti onu düşürdük dostinexle bir de bu ay rahim filmi çektirdim. Rahim filminden sonraki üç ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti doktorum. Öyle de oldu eğer hamileysem.Tebrik ederim bence kesin hamilesin
ne zamandır istiyordun ve özel bişey uyguladınız mı acaba
9 aydır korunmuyorduk canım ama öncesi de var bizim düşük falan erken haftalarda gerçekleşmiş. Prolaktinim yüksekti onu düşürdük dostinexle bir de bu ay rahim filmi çektirdim. Rahim filminden sonraki üç ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti doktorum. Öyle de oldu eğer hamileysem.
canım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosdu
canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bunu o kadar çok stiyorumki bu ay senin için güzel haberi alalım allahın izniyle
canım gözün aydın hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
canım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosdu
canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bunu o kadar çok stiyorumki bu ay senin için güzel haberi alalım allahın izniyle
canım gözün aydın hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
gitme sakınHafta sonu kayınvalidem taşınıyor görümcem temizliğe çağırdı, ben çok ince eleyen sık dokuyan değilim. Gebeysem sıkıntı olurmu eşim kesinlikte gitmemi istemiyor. Anlatalım anlayışla karşılarlar diyor, bende doğmamış çocuk için şimdiden naz yapıyormuş gibi olmak istemiyorum ya değilsem off aklım çok karıştı şimdi...
Anaam burada bir gebe kadın var.Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Ay allahım inşallah dua edin bende bu gece tüm isteyenler için dua edicem sabaha kdar uyuyamam nasılsa heyecandanAnaam burada bir gebe kadın var.Haydi hayırlı olsun.Allah sağlıklı doğurmak nasip etsin.
Canim benim allahin izni ile hamilesin eger asilama veya buna dsir bi ilac kullanmiyorsan gebe olmayn birinin testinin cift cizgi cikma ihtimali yok insaallah hamilesinnniye testi yaptigin gibi gidip bi kadin doguma gorunmedin ben hamile kaldigimda cift cizgiyi gordugum gibi ozel hastaneye kadin dogum uzmaninda solugu almistim ben kizimi 9. Ayimda kaybettim sonu mutlu bitmedi ama o ilk cift cizgideki mutlulugumu hic unutamamMerhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
gitme sakınağır kaldırmak değil asıl mesele. Yeğen mesele : temizlik maddelerindeki zararlı kimyasallar solunum yolu ile çok ciddi zarar veriyor, kana çok çabuk geçiyor. Saniyeler içinde kanında oluyor. Gebelik şüphesi varsa aman diyeyim.
Canım benim kıyamam hiç, Allah inşallah sana hamile kalma ve sağlıkla dünyaya getirme mutluluğunu yaşatır... Çok duygulandım...Canim benim allahin izni ile hamilesin eger asilama veya buna dsir bi ilac kullanmiyorsan gebe olmayn birinin testinin cift cizgi cikma ihtimali yok insaallah hamilesinnniye testi yaptigin gibi gidip bi kadin doguma gorunmedin ben hamile kaldigimda cift cizgiyi gordugum gibi ozel hastaneye kadin dogum uzmaninda solugu almistim ben kizimi 9. Ayimda kaybettim sonu mutlu bitmedi ama o ilk cift cizgideki mutlulugumu hic unutamam
Cok sagol canim insaallah bizede nasip olacak ben inaniyorum sen yarin doktora gidecekmisinCanım benim kıyamam hiç, Allah inşallah sana hamile kalma ve sağlıkla dünyaya getirme mutluluğunu yaşatır... Çok duygulandım...
DOKTOR?Cok sagol canim insaallah bizede nasip olacak ben inaniyorum sen yarin doktora gidecekmisin
Canlar listeye beni de ekler misiniz bat 7 eylül :)canım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosdu
aynen bewnde de öyle yaBat yaklasiyo ya hayali belirtiler de basladi
Cok moralim bozuk kardesnekiman a ne oldu hamile oldugunu ogrenince baylıp bidaa kendine gelemdişmi yok sa amaaaannn ben hamileyim bu forumda ne işim var artık diyerek bize pislik muamelesi yapıp baska forumlarda mı geziyokızzzzzzzzzzz nekiman nerdesin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçir inşallahMerhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Evet niye sasirdin doktora gitmen gerekmezmiDOKTOR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?