2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ah canım benim kıyamam yavrun cennette seni bekliyor rabbim unutturacak dert vermesin derler bizde.

Akşam yaptım canım testi eşim gelirken getirdi yarın sabah ilk iş gidicem inşallah. İlaç falan da kullanmadım bakalım yarını bekliyorum

Masallah gelmeyeli baya konu uzamış kızlar ben vazgeçtim çocuk yapmaktan bir süre daha bekleyeceğim psikiyatri ye gittim şuanda hap kullanıyorum ve doktor daha yapma dedi biraz sıkıntılı geçiyor şu dönem motivasyon umu geri kazandıktan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum mutlu çocuk yetiştirmek için benim ilk başta mutlu olmam gerekir bazi problem leri geride bırakmam gerekir diye düşünüyorum sizlerede güzel haberler diliyorum hoşçakalın

Canım benim kıyamam hiç, Allah inşallah sana hamile kalma ve sağlıkla dünyaya getirme mutluluğunu yaşatır... Çok duygulandım...
Kiz yelser sen benim yazima cevap verince seni diger gebeyim diyen arkadas sandim yav,kusuruma bakma ne olur ozur dilerim canim

Canim, once sen iyi olmalisin.. toparlan.. gecmis olsun.. gecikmeden de gel

Canim benim rahatsizligin ne bilmiyorum ama antidepresanlarin bisey cozmedigini bilmeni isterim senin kendi sorunlarini asman lazim 6 yil ustune hamile kaldim kucagima alacagim gun bebegimi kaybettim ve tam 6 ay bir girdabin icine girdim bu girdaptn cikmak icin cok mucadele ettim cok sukur iyiyim ama bu 6 ayin 4 5 ayi gecem gunduuzume karisti sana yardimci olmak isterim

Soylemek gerekiyor icimizdekileri hep, banada hayat bunu ogretti walla

Insallah canom butun evlat isteyen anne adaylarinida benide rabbim bekletmesin

kizlarrr bugun bacaklarim kasiklarim belim sizliyor adet sancisi gibi ama daha 4 gunum var. bide karnima kramplar girio kisa sureli yada sanci girip cikiyor idrarim cok koyu elim ayagim surekli terliyor ve vucudum ates topu gibi yaniyor.

sizce adet mi olcam

Kendini fazla kaptirma bitanem aynısı bana oldu ve bugün adet oldum her ikisine de hazirlan üzülme ama :)

mutlu anne mutlu cocuk :)
cok saglikli bi karar vermissin cok haklisin tatlim. sen toparlan once bi bebis hemen gelecek zaten. seni tekrar aramizda gormek istiyoruz bitanem

Kızlar bu ay 29 agustos yani bugün adet olan peki adetin bitince ayin kacinda yumurtalarim canlanıyor ne zaman ilişkiye girmeliyim

çok ilginç bişey dedin şimdi hikayeni bilmiyorum ama sende burda olduğuna göre o zaman isteyerek birlikte olmuyosun eşinle yumurtlama gününde olmak zorunda diyemi

başka hiç bi sorununuz yok sadece kurulukmu
yok kiizzz benim bi kizim var 4 yasinda ikinciyi istiyoz.. sukur bir sorunumuz yok ben sadece o tarz seyleri gereksiz buluyorum... Dogal islakliginin daha iyi olacagini dusunuyorum. Ben canim istemezse esimle birlikte olmam hic.. canim istemezse aten bebek gelmez kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…