- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Ah canım benim kıyamam yavrun cennette seni bekliyor rabbim unutturacak dert vermesin derler bizde.Canim benim allahin izni ile hamilesin eger asilama veya buna dsir bi ilac kullanmiyorsan gebe olmayn birinin testinin cift cizgi cikma ihtimali yok insaallah hamilesinnniye testi yaptigin gibi gidip bi kadin doguma gorunmedin ben hamile kaldigimda cift cizgiyi gordugum gibi ozel hastaneye kadin dogum uzmaninda solugu almistim ben kizimi 9. Ayimda kaybettim sonu mutlu bitmedi ama o ilk cift cizgideki mutlulugumu hic unutamam
Kiz yelser sen benim yazima cevap verince seni diger gebeyim diyen arkadas sandim yav,kusuruma bakma ne olur ozur dilerim canimCanım benim kıyamam hiç, Allah inşallah sana hamile kalma ve sağlıkla dünyaya getirme mutluluğunu yaşatır... Çok duygulandım...
Bitanem kesinlikle hamilesin... Tebrikler, Rabbim kucagina da almaya nasip etsinMerhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Adetim 2 gün geçti karnım ağrıyo sürekli adet olacakmışım gibi inş. Olmam
Canim, once sen iyi olmalisin.. toparlan.. gecmis olsun.. gecikmeden de gelMasallah gelmeyeli baya konu uzamış kızlar ben vazgeçtim çocuk yapmaktan bir süre daha bekleyeceğim psikiyatri ye gittim şuanda hap kullanıyorum ve doktor daha yapma dedi biraz sıkıntılı geçiyor şu dönem motivasyon umu geri kazandıktan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum mutlu çocuk yetiştirmek için benim ilk başta mutlu olmam gerekir bazi problem leri geride bırakmam gerekir diye düşünüyorum sizlerede güzel haberler diliyorum hoşçakalın
Canim benim rahatsizligin ne bilmiyorum ama antidepresanlarin bisey cozmedigini bilmeni isterim senin kendi sorunlarini asman lazim 6 yil ustune hamile kaldim kucagima alacagim gun bebegimi kaybettim ve tam 6 ay bir girdabin icine girdim bu girdaptn cikmak icin cok mucadele ettim cok sukur iyiyim ama bu 6 ayin 4 5 ayi gecem gunduuzume karisti sana yardimci olmak isterimMasallah gelmeyeli baya konu uzamış kızlar ben vazgeçtim çocuk yapmaktan bir süre daha bekleyeceğim psikiyatri ye gittim şuanda hap kullanıyorum ve doktor daha yapma dedi biraz sıkıntılı geçiyor şu dönem motivasyon umu geri kazandıktan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum mutlu çocuk yetiştirmek için benim ilk başta mutlu olmam gerekir bazi problem leri geride bırakmam gerekir diye düşünüyorum sizlerede güzel haberler diliyorum hoşçakalın
Soylemek gerekiyor icimizdekileri hep, banada hayat bunu ogretti wallaNe yapacağımı düşünüp duruyordum ama zararlı kimyasallar iyice gözümü korkuttu bende aradım görümcemi böyle böyle gebelik şüphem var bilmiyorum siz karar verin dedim, değil gibiyim ama eminde değilim dedim... Çok sevindi gelme ben herşeyi hallederim dediHamile değilsem boşa naz gibi olacak dedim güldü olsun önemli değil dedi saatlerdir boş yere içim içimi yedi....
canım bende ha la beklemedeyim 24 ağustosdu
canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bunu o kadar çok stiyorumki bu ay senin için güzel haberi alalım allahın izniyle
canım gözün aydın hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Arkadaşım üzülmen nolur kendini strese sokma önümüzdeki aylara bakıcaz canım Allah'tan ümit kesilmez
Merhaba bayanlar çok meraklandım iki test yaptım fotoları ekledim hamile miyim sizce
Adetim 2 gün geçti karnım ağrıyo sürekli adet olacakmışım gibi inş. Olmam
Insallah olumlu haberlerini aliriz. Canim dualarim seninle..Kizlarrr yarin hersey bello olacak bakalim ne olacak ara kasiklarim agriyor goguslerim sisti agriyor ama bakalim ne olacak
kizlarrr bugun bacaklarim kasiklarim belim sizliyor adet sancisi gibi ama daha 4 gunum var. bide karnima kramplar girio kisa sureli yada sanci girip cikiyor idrarim cok koyu elim ayagim surekli terliyor ve vucudum ates topu gibi yaniyor.
sizce adet mi olcam
mutlu anne mutlu cocuk :)Masallah gelmeyeli baya konu uzamış kızlar ben vazgeçtim çocuk yapmaktan bir süre daha bekleyeceğim psikiyatri ye gittim şuanda hap kullanıyorum ve doktor daha yapma dedi biraz sıkıntılı geçiyor şu dönem motivasyon umu geri kazandıktan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum mutlu çocuk yetiştirmek için benim ilk başta mutlu olmam gerekir bazi problem leri geride bırakmam gerekir diye düşünüyorum sizlerede güzel haberler diliyorum hoşçakalın
offfKendini fazla kaptirma bitanem aynısı bana oldu ve bugün adet oldum her ikisine de hazirlan üzülme ama :)
Bende de varrr uyuz oluyom, walla gazman oldum stredten,Bat yaklasiyo ya hayali belirtiler de basladi
ne oldu neden moralin bozuk cnm ??Cok moralim bozuk kardes
Insallah olumlu haberlerini aliriz. Canim dualarim seninle..
yok kiizzz benim bi kizim var 4 yasinda ikinciyi istiyoz.. sukur bir sorunumuz yok ben sadece o tarz seyleri gereksiz buluyorum... Dogal islakliginin daha iyi olacagini dusunuyorum. Ben canim istemezse esimle birlikte olmam hic.. canim istemezse aten bebek gelmez kiiçok ilginç bişey dedin şimdi hikayeni bilmiyorum ama sende burda olduğuna göre o zaman isteyerek birlikte olmuyosun eşinle yumurtlama gününde olmak zorunda diyemi
başka hiç bi sorununuz yok sadece kurulukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?