2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

çok ilginç bişey dedin şimdi hikayeni bilmiyorum ama sende burda olduğuna göre o zaman isteyerek birlikte olmuyosun eşinle yumurtlama gününde olmak zorunda diyemi

başka hiç bi sorununuz yok sadece kurulukmu
canım ben sorunumu daha önce bilmiyordum yanlış iilaç tadavileri yapıldı rahim filmi çekilecektim sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim ve doktorum rahimde hiçbir sorun olmadıgını söyledi yumurtalar fazla gelişmiyordu bu ay inşallah doktorun dediği gibi olur Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasib etsin

Kızlarrrr Bugün dayanamadım yine test yaptım ama yine negatif çıktııı.... 6 sında adet oluyorum çıkmamışmıdır sizde hamiş değilmiyim yaaa ? ay bide bugün tuttum çamaşır suyuyla oluyormuş ya test onu yaptım ay aşırı köpürdü ay aşırı saçmalıyorum yaaa (

Canim cok erken, gunun bi gecsin... Camasir suyunu klozete dokunce bile kopuruyor yoksa kocisimde mi hamile :)) lutfen rahat birak kendini.. boyle stres yaparsan adet bile gununde gelmez. Ben 7. Adetimi bekliyorum pasa pasa yarin yada ptesi..

Aaa allahmi soyletti ne yarin adet gunum bilmiyorum hamile olanin atesi yuksek olurmus guya
Son gun duser hep benimde... Bu sabah olctum, dusmustu, demekki yarin yada ptesi geliyor kirmizilar.. neyseki tam zamaninda..
Simdi onumde korktugum bir hsg cekimivar

Günaydın kızlarrr bende dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah ama koca bir negatifi aldım.. zaten psikolojik olarak da testi yaptıktan sonra karın agrilarim başladı. . Bugün yarın geliyor lanet kırmızılarrr

sorunun olmadığı için o yüzden böyle rahatsın demek 2. ne zamandır istiyosun

Yarin bu topige baktigimda hamilelik takvimini gormek istiyorum.simdilik iyi geceler...

Ah canim ahh inan hamilelik bile aklima gelemiyor isteyim haftasonu cok yogunuz cok misafirler gelecek is yerine onlari bekliyoruz bu sabah atesimi olctum 36.4 tu bakalim nolucak

Çok acele ediyorsun Ben de ilk aylarda senin gibiydim 1 hafta onceden baslardim testlere kendimi hamile sanmalara ama inan bana canım husran oluyor sonu bu kadar kafana takma..adet gununun bir anlami var bebek varsa bu sekilde haber veriyor vucudumuz bize adetinin gecikmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…