- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Günaydın kızlarrr bende dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah ama koca bir negatifi aldım.. zaten psikolojik olarak da testi yaptıktan sonra karın agrilarim başladı. . Bugün yarın geliyor lanet kırmızılarrr
İnşallah canım gelsin bebişlerimiz artikkkk :)Gelirlerse gelsinler moral bozmak yokStres olmicaz o zaman gelecek bebisler islh bu son olur canimm
Nasilsin canimGünaydınnn
Günaydın herkese :)
Insallah canim :) herkesin yuzu guler insallahGunaydinnn hepimizeeeBugun esim yine test yaptiracak sonuclar 10 gun sonra cikiyor dua edin kizlar islh degerleri duzelmistir
İnşallah değerleri iyi çıkar allah herşeyi gönlünüze göre versinGunaydinnn hepimizeeeBugun esim yine test yaptiracak sonuclar 10 gun sonra cikiyor dua edin kizlar islh degerleri duzelmistir
Sağol canım Karnım ağrıyor ama moral bozmamaya çalışıyorum sen nasilsinnnNasilsin canim
İnşallah duzelmistir canimm iyi düşünelim iyi olsunnnGunaydinnn hepimizeeeBugun esim yine test yaptiracak sonuclar 10 gun sonra cikiyor dua edin kizlar islh degerleri duzelmistir
Ben de iyiyimm aynen benim de karnimda hafif agrilar var ama hayirlisi olsun napalim :)Sağol canım Karnım ağrıyor ama moral bozmamaya çalışıyorum sen nasilsinnn
bu ay 7. Deneme ayi, kizima da 9 ay sonra hamile kalabilmistim,sorunun olmadığı için o yüzden böyle rahatsın demek 2. ne zamandır istiyosun
İnşallah değerleri iyi çıkar allah herşeyi gönlünüze göre versin
NE DIYORUZ YENI AY YENI UMUTLAAARRR, MORAL BOZMAYA GEREK YOOOKKKGelirlerse gelsinler moral bozmak yokStres olmicaz o zaman gelecek bebisler islh bu son olur canimm
amin cnm guzel kalbinle ettigin dualar icinInsallah canim :) herkesin yuzu guler insallah
Çok acele ediyorsunBen de ilk aylarda senin gibiydim 1 hafta onceden baslardim testlere kendimi hamile sanmalara ama inan bana canım husran oluyor sonu bu kadar kafana takma..adet gununun bir anlami var bebek varsa bu sekilde haber veriyor vucudumuz bize adetinin gecikmesini bekle
Canim cok erken, gunun bi gecsin... Camasir suyunu klozete dokunce bile kopuruyor yoksa kocisimde mi hamile :)) lutfen rahat birak kendini.. boyle stres yaparsan adet bile gununde gelmez. Ben 7. Adetimi bekliyorum pasa pasa yarin yada ptesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?