Bu ay yumurtlama günüm evlilik yildonumumuze denk geliyor işlh bu sefer tutar
BATI 29-30 OLANLAR NE DURUMDA HİÇ SESLERİ ÇIKMIOOOOOOO....
Burdayim canim ama hâlâ bisey yok bekliyoruz..BATI 29-30 OLANLAR NE DURUMDA HİÇ SESLERİ ÇIKMIOOOOOOO....
Burdayim canim ama hâlâ bisey yok bekliyoruz..
cogu Beklemedeler canim.. insallah olumlu haberler alicaz..BATI 29-30 OLANLAR NE DURUMDA HİÇ SESLERİ ÇIKMIOOOOOOO....
Yapmadim cnm ya olumsuz sonuctan korknca oyle bi dayaniyorumki valla sorna :)test yapmadın mı cnm nasıl dayanıyorsunnn :)
Yapmadim cnm ya olumsuz sonuctan korknca oyle bi dayaniyorumki valla sorna :)
Yok cnm anormal diilsin ben kendimi zor tutuyorum bakma :)eee bende anormallik var o zaman bende korkuyorm olumsuzluktan ama yine yapıyorum :) sanırım ben kendimi üzmeye bayılıyorum
Yok cnm anormal diilsin ben kendimi zor tutuyorum bakma :)
Canım benim ya çok teşekkürler inşallah geliirr hayırlısı olsun :)sanırım ben şuan en az senin kadar merak ediyorum senin bebiş gelmeye karar verdimi :)
Günaydınn :) aynen cnm çook zor...herkese günaydın
beklemede olanlar Allah kolaylık versin beklemek zor
ama beklemeye değer kuzucuklarımız için
Bekleyebilen test yapmayan arkadaşlar favorimsinizbana da az sabır verse Allahımm.. Sabah negatifi gördüm ama benim zaten geç yumurtlamam olmuştu testte çıkmaz diye kendimi kandırıyorum şu an karın ağrımla
Ne olursa olsun moral bozmıcazz en hayırlı zamanda bize de nasip olacakk
yok canım sen kendinii kandırmıyorsun gerçekten çıkmaz 6 gün önce :) benim bat yarın ben napıyımmmmAaayy bende sabah negatifi gördüm ve daha çıkmamıştır 6 gün var bata diye kandırıkçılık oynuyorummm
YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYOZ VALLA.SÖZ VERDİK BAT GEÇMEDEN TAHLİL YOKKKKKKKKKKKKKKBekleyebilen test yapmayan arkadaşlar favorimsinizbana da az sabır verse Allahımm.. Sabah negatifi gördüm ama benim zaten geç yumurtlamam olmuştu testte çıkmaz diye kendimi kandırıyorum şu an karın ağrımla
Ne olursa olsun moral bozmıcazz en hayırlı zamanda bize de nasip olacakk
yok canım sen kendinii kandırmıyorsun gerçekten çıkmaz 6 gün önce :) benim bat yarın ben napıyımmmm
Ben bugün yaptım zati negatifti ama kırmızılar gelmeden umut kesilmezzzzya yapsana çok merak ettimyuupppiiii gerçekten çıkmazki 6 gün önceeee :)))))
YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYOZ VALLA.SÖZ VERDİK BAT GEÇMEDEN TAHLİL YOKKKKKKKKKKKKKK
6 gun onceden testmi yapilir guzelim allahim ne hallere geldik bende yapiyorum bosuna testlere para vermektenbaska bisey degil bizim yaptigimiz bizim gelin adetini 5 gun gectigi halde yapmisti da cikmamisti oysa ikisindede hamileymis biz daha adet gelmeden basliyoruz teste ve herseferinde hayal kirikligi ben bu ay da bos gececem oyle gorunuyor 4 5 gundur adet belirtilerim var bugun bat gunum umudu olanlarin alah yuzunu guldursun benim gibi olanlara da bi dahaki ay nasip etsin insaallahAaayy bende sabah negatifi gördüm ve daha çıkmamıştır 6 gün var bata diye kandırıkçılık oynuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?