2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

beni de ekle masal2010 BAT 29
Bende araniza yeni katildim evleneli 7 yil bitti 6 yil ustune kendiliginden gebe kaldim 9 ay kizimin dogmasini bekledim tam doguma gittigim gun bebegin kalbinin atmadigini soyleyip dunyami basima yiktilar kizimi 6 subatta kaybettim 40 im doldugundan beri korunmuyorum her ay gebe kalma umidi ile yasiyorum kizim gittiginden beri kocaman bi bosluktayim

canim benim uzme diyemem kendini bende yasadim ayni seyleri.ama olunlu dusun. insallah bebislerimiz olacak insallah guzel gunler bekliyor bizide.

canim benim uzme diyemem kendini bende yasadim ayni seyleri.ama olunlu dusun. insallah bebislerimiz olacak insallah guzel gunler bekliyor bizide.
Sagol canim lakin tam hersey guzel olacak derken en basa hatta cok daha kotu gunleri goguslemek hicte kolay olmadisenin hikayeni merak ettim nasil basettigini bu sureci nasil atlattigini ben cok kotu gunler gecirdim halen duzelmis degilim ama bi umut hamile kalirsam hersey duzelecek umudu tasiyorum

Beni kizimin acisi ile basetmeye calisirken bambaska haller aldi ruyamda bogulmalar atak gecirmeler olum korkusu heran oldum oluyorum hissi anlatmayla anlasilacak bi hal degil yani ben cok zor zamanlardan gectim halen olum korkusu ile yasiyorum bi tuhaf duygu icindeyim aslinda benimle bu hali yasayan birileri olup olmadigini merak ediyorum

canim ben supriz bir sekilde hamile kaldim hic aklimda yokken. hep ikiz hayalim vardi hidirellezde filan hep onu dilemistim. bigun muaneye giderken yolda esime anneme sordum acaba ne zaman ikiz oldugunu ogreniriz diye. ikizmidir ki diye konusuyorduk ve o gun mujdeli haberi almistim. nasil sevdindimm nasil mutlu oldum. karnimi her gordugumde her baktigimda allaha sukrettim. ve birgun yine muaneye gidiyorduk. kimildasinlar da cinsiyetlerini ogrenelim diye kilomu onemsemeden bir paket cikolatayi bitirmistim cok mutluydum taki o koltuga yatana kadar. sonrasi sessizlik benim haykirislarim aglamalarim..

ertesi gun tekrar gittik hastahaneye. kalpleri durmus karnimda olnuslerdi gelisim geriligi ve doen sendromu gibi bir sendromlari vardi. suni sanci ile dusuk yaptim 12 saat cektim o sanciyi. ve ardindan kurtaj. eve dondugumde psikolojim iyice alt ust olmustu.

aglama krizleri geciriyordum annemler korkuyordu aklimi kaybedecegimden yana. ise basladim sonrasinda geri dondum.

biraz olsun orada toparlandim ama kolay mi. onlar icin yazdigim gunlugum hala durur.hala yazmaya devam ederim ozlem gideririm
bir ay sonra hastahaneden telefon geldi ayrintili ultrason icin gelmediniz doye nasil kahroldugumu bi ben bilirim. gunlerce aylarca agladim. en son ikiz oldugunu ogrendigimiz gun ses kaydina almisim muanede onu telefonumda buldum gectigimiz gunlerde yine duramadim yine gozyasi doktum.

genetik test yaptirdik kan pihtilasmasi cikti bende.

simdi tekrar folikasite basladim korunma donemini atlatip. bu ayda calismalara basladik. yeni yeni toparlaniyorum. cocuk gormeye hala tahamullum yok. bebek sevemiyorum. yanimda kucagina bebek alanlari gordukce sevmem icin getirdikce insanlara kiziyorun. uzaklasiyorum.

tek dilegim rabbim saglikli evlat versin tum isteyen annelere.

ve Allah dusmanimin basina vermesin

Neler yaşamışsınız kızlar Allah'ım bir daha yaşatmasın bundan sonrası iyi olsun inşallah.. isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı aklı yerinde evlatlar nasip olsun ..

Canim cok uzuldum senin hikayende zor bi surecmis ben kizimin besigini yatagini kiyafetlerini herseyini dizmis bugun yarin diye gun sayiyorduk sonrasi husran ve kizimin esyalarina kimseyi ellettirmedim ben dizdim ben kaldiracam dedim kendi ellerimle toplayip kaldirdim herseyi ne zor gunlerdi allahim simdi tek duam rabbimm saglikli sihhatli ikiz evlat versin bana zira ben 37 yasindayim 2 ameliyat oldum bebek icin ameliyat adina cok sansim yok o yuzden ikiz istiyorum herkesten dua bekliyorum

Neler yaşamışsınız kızlar Allah'ım bir daha yaşatmasın bundan sonrası iyi olsun inşallah.. isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı aklı yerinde evlatlar nasip olsun ..
Sagol canim herkesin duasina ihtiyacimiz var allah kimseye bu aciyi yasatmasin herkesin mutlulugu tam olsun insaallah

Merhaba arkadaşlar bende 15 aylık evliyim esimdede bendede bi sorun yok ama Hala hamile kalmadım sanırım tedavi süreci yaşayacağız gibi inş hayirlisiyla kucaklarimiz dolar ..

Hosbulduk canım ins bu topik ugurlu olur bende bazı şeyleri anlamıyorum evet allah bilir ama millet tuvaletlerde doguruyor bebeğini çöpe atıyor biz isteyenlerede nasip olmuyor çok moralim bozuluyo
Herkes bi imtihanda cope atanda hasretle yanip kavrulanda ama gercekten gonulden istenince kabul olunmayan dua yok dualarimiza rabbimin icabet edecegine inaniyorum hic ummadigim bi anda hamile kaldim 9 ayi dolmusken yine hic ummadigim bi anda kizim cennete yolculuga cikti annesi babasida bir imtihana tabi oldu

( çok zor olmuştur ( allahım ne verirse hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah yarın adet olmam gerekiyo olacam gibi zaten önümüzdeki ay artık tedaviye başlamak istiyorum kendi kendine olacağı yok

insallah rabbim duyarda saglikli ikiz evlat nasip dder sana canim. sende hic kolay seyler yasamamissin.

Kızlaarr moraller bozulmuş bakıyorum aşk olsun bu topikte bu ay moral bozmak yasak bu arada bende 2 gün gecikmeli olsada oldum adet, üstelik ilginçtir akşam test yaptım çizgi silik çıkmıştı bu gün tekrar yapacaktım ama dedi heralde boşuna para harcama . Masalcım yeni bat tarihimi yazman mümkünmüdür 18 eylül , o zaman bu ay sıkı çalışmalar bizi bekler

Kizlar dun aksam giremedim nete, bu sabah okudum hikayelerinizi, Allah bu acinizi unutturacak baska dert vermesin insallah, yasanmisliklar bazen cok aci olabiliyor. allah yardimciniz olacaktir.. birazcik sabir daha

Kizlar dun aksam giremedim nete, bu sabah okudum hikayelerinizi, Allah bu acinizi unutturacak baska dert vermesin insallah, yasanmisliklar bazen cok aci olabiliyor. allah yardimciniz olacaktir.. birazcik sabir daha

Kızlaarr moraller bozulmuş bakıyorum aşk olsun bu topikte bu ay moral bozmak yasak bu arada bende 2 gün gecikmeli olsada oldum adet, üstelik ilginçtir akşam test yaptım çizgi silik çıkmıştı bu gün tekrar yapacaktım ama dedi heralde boşuna para harcama . Masalcım yeni bat tarihimi yazman mümkünmüdür 18 eylül , o zaman bu ay sıkı çalışmalar bizi bekler

Miaselinam ve seyda6153 ablalarım inş Allah size bir daha evlat acısı göstermez sag saglim hayırlısıyla kavuşursunuz bebeklerinize yaşadıklarınız gercekten cok zor ama Allah sabrını veriyor nefes aldığımız sürece umudumuzu kaybetmeyelim lütfen herşeyde bir hayır vardır diyip geleceğe bakalım belki Allah size daha güzel şeyler hazırlamıştır sizlere verende o alanda o biz duamızı edelim ve sabredelim üzülmeyin artık lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…