YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYOZ VALLA.SÖZ VERDİK BAT GEÇMEDEN TAHLİL YOKKKKKKKKKKKKKK
Nasil ciksin adet belirtisi yasamaktan sinrilerim bozuldu ben adeti bekliyorumha geldi gelecek pisikolojisi ile iyice paranoya oldum iyimiBATI 29-30 OLANLAR NE DURUMDA HİÇ SESLERİ ÇIKMIOOOOOOO....
6 gun onceden testmi yapilir guzelim allahim ne hallere geldik bende yapiyorum bosuna testlere para vermektenbaska bisey degil bizim yaptigimiz bizim gelin adetini 5 gun gectigi halde yapmisti da cikmamisti oysa ikisindede hamileymis biz daha adet gelmeden basliyoruz teste ve herseferinde hayal kirikligi ben bu ay da bos gececem oyle gorunuyor 4 5 gundur adet belirtilerim var bugun bat gunum umudu olanlarin alah yuzunu guldursun benim gibi olanlara da bi dahaki ay nasip etsin insaallah
6 gun onceden testmi yapilir guzelim allahim ne hallere geldik bende yapiyorum bosuna testlere para vermektenbaska bisey degil bizim yaptigimiz bizim gelin adetini 5 gun gectigi halde yapmisti da cikmamisti oysa ikisindede hamileymis biz daha adet gelmeden basliyoruz teste ve herseferinde hayal kirikligi ben bu ay da bos gececem oyle gorunuyor 4 5 gundur adet belirtilerim var bugun bat gunum umudu olanlarin alah yuzunu guldursun benim gibi olanlara da bi dahaki ay nasip etsin insaallah
Orasi oylede canim karin agrim bel agrim cok ben ilk hamileligimde hic hamile oldugumu anlamamistim bile 46 gun ustune test yapmistimda hamile oldugumu ogrenmistimDaha regl olmamışsın ki canım İnşallah Allah'ım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün.. Bizim gibi canıgönülden isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. aminnnnnn...
Ben bugün yaptım zati negatifti ama kırmızılar gelmeden umut kesilmezzzz
AYNENN ERKEN ÖĞRENENLER ÇOK ŞANSLI..BİZ MECBUR BEKLİCEZ...Hatta baya bi beklesek geçmesini daha iyi olur ama dayanamıyoruz kiii :) Gününden önce pozitifi görebilen arkadaşlar da ayrıca favorimm
BELKİ GELMİCEK KIRMIZILAR DUR BAKALIM..HAYIRLISII..ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ BELİRTİLER PSİKOLOJİK OLABİLİR....:)Nasil ciksin adet belirtisi yasamaktan sinrilerim bozuldu ben adeti bekliyorumha geldi gelecek pisikolojisi ile iyice paranoya oldum iyimi
Benimde belim çok ağrıyor canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin diyelim yapacak birşey yok.. Devlet hastanesinde mart sonu tahlil yaptırmıştım doktor sağlıklısın bişeyin yok hamile kalabilirsin dedi bi de özele mi gitsem diyorum ama sonrada üstüne gitmemek daha mı iyi olur diyorum... Kısmetimizde vardır inşallah ve en kısa zamanda tadarız annelik duygusunu..Orasi oylede canim karin agrim bel agrim cok ben ilk hamileligimde hic hamile oldugumu anlamamistim bile 46 gun ustune test yapmistimda hamile oldugumu ogrenmistim
Ay canim benim agzin bal yesin ne guzelde konustun oyle yirim ben seni canim sagol hic sanmiyorum ama insaallah dedigi gibidir de 6 aydirkizimin hasreti ile yanip tutusan gonlum bir nebze ferah bulur yeni hamilelik haberi ileAYNENN ERKEN ÖĞRENENLER ÇOK ŞANSLI..BİZ MECBUR BEKLİCEZ...
BELKİ GELMİCEK KIRMIZILAR DUR BAKALIM..HAYIRLISII..ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ BELİRTİLER PSİKOLOJİK OLABİLİR....:)
şu yazında çok çok haklısın aslında şeydacım6 gun onceden testmi yapilir guzelim allahim ne hallere geldik bende yapiyorum bosuna testlere para vermektenbaska bisey degil bizim yaptigimiz bizim gelin adetini 5 gun gectigi halde yapmisti da cikmamisti oysa ikisindede hamileymis biz daha adet gelmeden basliyoruz teste ve herseferinde hayal kirikligi ben bu ay da bos gececem oyle gorunuyor 4 5 gundur adet belirtilerim var bugun bat gunum umudu olanlarin alah yuzunu guldursun benim gibi olanlara da bi dahaki ay nasip etsin insaallah
Ne kadar zamandir istiyorsun bebek ve kac yasindasinBenimde belim çok ağrıyor canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin diyelim yapacak birşey yok.. Devlet hastanesinde mart sonu tahlil yaptırmıştım doktor sağlıklısın bişeyin yok hamile kalabilirsin dedi bi de özele mi gitsem diyorum ama sonrada üstüne gitmemek daha mı iyi olur diyorum... Kısmetimizde vardır inşallah ve en kısa zamanda tadarız annelik duygusunu..
İNŞ CANIM BENİM..HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ DERMANSIZ DERT VERMİYO RABBİM HERŞEYİN SIRASI VAR...ABLAM 5 SENE UĞRAŞTI..YOK AŞILAMAYDI.TÜB BEBEKTİ FALANDI DERKEN MAHFOLDU KIZ...SONRA KENDİLİĞİNDEN KALDI ŞİMDİ KUCAĞINDA...O YÜZDEN SABIRR....:)Ay canim benim agzin bal yesin ne guzelde konustun oyle yirim ben seni canim sagol hic sanmiyorum ama insaallah dedigi gibidir de 6 aydirkizimin hasreti ile yanip tutusan gonlum bir nebze ferah bulur yeni hamilelik haberi ile
Bu ay 33üme giriyorum canım ve yaklaşık 6-7 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım..Ne kadar zamandir istiyorsun bebek ve kac yasindasin
Ben onceden adetim gecmedenyapmazdim 7 ay once 9 aylik kizim karnimds vefat edince dunya basasagi dondu benim icin simdi her ay adet gelmeden basliyorum test yapmaya adetim gelene kadar bazen 2 bazen 3 test harcamis oluyorum adet gunum de de adet olunca iyice sinirlerim bozuluyor ama ben bekliyemiyorum cunku her ay artik eskisine gore daha bi buyuk umut ve ozlemle bebek bekliyorumşu yazında çok çok haklısın aslında şeydacım
boşu boşuna bi dünya test parası veriyoruz kendimizi rahat bıraksak oluruna bıraksak belki de herşey çorap söküğü gibi gelecek
mesela ben bu ay batım 3 eylül olmasına ragmen 2 tane test harcadım negatifi gördüm
ne diye yapıyorsam erkenden sanki hamile olduğumu duyunca ne yapacağım yine oturup beklyeceğim hemde 9 ay şurda 1 ayı bekleyemiyoruz 9 ay bekleyeceğiz biz kadınlar bir yolunu bulsak çoçuğu da erknden doğurtacağız bu aceleyle
Bu ay 33üme giriyorum canım ve yaklaşık 6-7 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım..
Him cok olmamis rahim 6 ila 8 ayda kendini toparliyabiliyormus insaallah bu ay alirsin mujdeli haberi canimBu ay 33üme giriyorum canım ve yaklaşık 6-7 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım..
Hayırlı sabahlar fıstıklar ve yeni gelen fıstıklarda hoşgeldiniz... Kızlar nasılsınıZ bakalım dün göze gittim damladn sonra yazıları göremedim çok komikti..
Seidoncanım test yaptınmı
BATI 29-30 OLANLAR NE DURUMDA HİÇ SESLERİ ÇIKMIOOOOOOO....
Sağol canım hepimiz alırız inşallahHim cok olmamis rahim 6 ila 8 ayda kendini toparliyabiliyormus insaallah bu ay alirsin mujdeli haberi canim
AYYYYYYYY KIYAMAMMM..GÖRMEDİM CANIM ÖZÜR DİLERİMMM.....Ben yazdim ama hic ilgilenmedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?