2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Daha regl olmamışsın ki canım İnşallah Allah'ım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün.. Bizim gibi canıgönülden isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. aminnnnnn...

ayyy yapılmaz ama işte yapıyorum saf gibi sonra üzül üzül dur ama daha da adet günüme kadar yapmıcam :) farkındaysan yine geçmesini beklicem diyemiyorum

Daha regl olmamışsın ki canım İnşallah Allah'ım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün.. Bizim gibi canıgönülden isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. aminnnnnn...
Orasi oylede canim karin agrim bel agrim cok ben ilk hamileligimde hic hamile oldugumu anlamamistim bile 46 gun ustune test yapmistimda hamile oldugumu ogrenmistim

Ben bugün yaptım zati negatifti ama kırmızılar gelmeden umut kesilmezzzz

inşallah kızlarrrr herkesin kucağı bebişle dolsunnnn :*

Hatta baya bi beklesek geçmesini daha iyi olur ama dayanamıyoruz kiii :) Gününden önce pozitifi görebilen arkadaşlar da ayrıca favorimm
AYNENN ERKEN ÖĞRENENLER ÇOK ŞANSLI..BİZ MECBUR BEKLİCEZ...
Nasil ciksin adet belirtisi yasamaktan sinrilerim bozuldu ben adeti bekliyorumha geldi gelecek pisikolojisi ile iyice paranoya oldum iyimi
BELKİ GELMİCEK KIRMIZILAR DUR BAKALIM..HAYIRLISII..ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ BELİRTİLER PSİKOLOJİK OLABİLİR....:)

Orasi oylede canim karin agrim bel agrim cok ben ilk hamileligimde hic hamile oldugumu anlamamistim bile 46 gun ustune test yapmistimda hamile oldugumu ogrenmistim
Benimde belim çok ağrıyor canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin diyelim yapacak birşey yok.. Devlet hastanesinde mart sonu tahlil yaptırmıştım doktor sağlıklısın bişeyin yok hamile kalabilirsin dedi bi de özele mi gitsem diyorum ama sonrada üstüne gitmemek daha mı iyi olur diyorum... Kısmetimizde vardır inşallah ve en kısa zamanda tadarız annelik duygusunu..

AYNENN ERKEN ÖĞRENENLER ÇOK ŞANSLI..BİZ MECBUR BEKLİCEZ...

BELKİ GELMİCEK KIRMIZILAR DUR BAKALIM..HAYIRLISII..ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ BELİRTİLER PSİKOLOJİK OLABİLİR....:)
Ay canim benim agzin bal yesin ne guzelde konustun oyle yirim ben seni canim sagol hic sanmiyorum ama insaallah dedigi gibidir de 6 aydirkizimin hasreti ile yanip tutusan gonlum bir nebze ferah bulur yeni hamilelik haberi ile

şu yazında çok çok haklısın aslında şeydacım
boşu boşuna bi dünya test parası veriyoruz kendimizi rahat bıraksak oluruna bıraksak belki de herşey çorap söküğü gibi gelecek
mesela ben bu ay batım 3 eylül olmasına ragmen 2 tane test harcadım negatifi gördüm
ne diye yapıyorsam erkenden sanki hamile olduğumu duyunca ne yapacağım yine oturup beklyeceğim hemde 9 ay şurda 1 ayı bekleyemiyoruz 9 ay bekleyeceğiz biz kadınlar bir yolunu bulsak çoçuğu da erknden doğurtacağız bu aceleyle

Ne kadar zamandir istiyorsun bebek ve kac yasindasin

Ay canim benim agzin bal yesin ne guzelde konustun oyle yirim ben seni canim sagol hic sanmiyorum ama insaallah dedigi gibidir de 6 aydirkizimin hasreti ile yanip tutusan gonlum bir nebze ferah bulur yeni hamilelik haberi ile
İNŞ CANIM BENİM..HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ DERMANSIZ DERT VERMİYO RABBİM HERŞEYİN SIRASI VAR...ABLAM 5 SENE UĞRAŞTI..YOK AŞILAMAYDI.TÜB BEBEKTİ FALANDI DERKEN MAHFOLDU KIZ...SONRA KENDİLİĞİNDEN KALDI ŞİMDİ KUCAĞINDA...O YÜZDEN SABIRR....:)

Ben onceden adetim gecmedenyapmazdim 7 ay once 9 aylik kizim karnimds vefat edince dunya basasagi dondu benim icin simdi her ay adet gelmeden basliyorum test yapmaya adetim gelene kadar bazen 2 bazen 3 test harcamis oluyorum adet gunum de de adet olunca iyice sinirlerim bozuluyor ama ben bekliyemiyorum cunku her ay artik eskisine gore daha bi buyuk umut ve ozlemle bebek bekliyorum

Hayırlı sabahlar fıstıklar ve yeni gelen fıstıklarda hoşgeldiniz... Kızlar nasılsınıZ bakalım dün göze gittim damladn sonra yazıları göremedim çok komikti..
Seidoncanım test yaptınmı

Yik canim yapmadim valla kuzum islerim oyle yogunki anlatamam gece 9,10gibi cikiyorum pek test dusunecek halim kalmiyor atesimi ooctum 36.4 canim benim bakalim nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…