2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kizlar bisey soracam bu ates olcme hakinda ben yumurtlama olduktan sonra atesimi olcmeey devam ettim ve atesim hic 37 yi dusmedi bugun adet gunum ve atesim 37.6 ha mile olmam mumkun degil cunku adet belirtilerim var bu atesten ne anlamaliyim ben yani adete yakinmi dusuyor yoksa adet oldugun gunmu

Adet olmadim tek tarafli kalcamda ve belimdeagrim var tabi kasik agrisida ama adet mi olurum baska bisimi bilmiyorum
ZATEN BU KSIK AĞRILARINA ANLAM VEREBİLMİŞ DEĞİLİM...2 GÜN OLUYO 2GÜN OLMUYO...BENDEDE AYNII VALLLA AMA PSİKOLOJİK DİYORUM UMUTLANMAMAK İÇİN NAPİMMM..SONRA DAHA ÇOK ÜZÜLMİİM DİYE HAYIRLISI TATLIM ARTIK...

Canm bildigm kadariyla ya addt gunu ya da adetten bir iki gn once dusuyor. Eger yukselmeye devam eder ve adetn de gecikirse buyukihtimalle hamilelik var diye yorumluyorlar

canım adet günü de hamile olunmadığı halde yüksek çıkıyor mu bilmiyorum. benim arkadaşımın bat günü 37 çıkmıştı 2-3 gün öyle yüksek devam etti sonra da hamile olduğunu öğrendi. Sende de aynısı olur inşallllaaah

Him tesekkur ederim canim hamilelik umudum yok sadece kafam karisik cunku bi kac gundur karin agrim var bu sabah belimde bi agri ile uyandim simdi gecti gerci bel agrim bide atesimi bu sabah olceyjm dedim dun 37.4 bu sabah 37.6 cikinca iyie karistim

Him tesekkur ederim canim hamilelik umudum yok sadece kafam karisik cunku bi kac gundur karin agrim var bu sabah belimde bi agri ile uyandim simdi gecti gerci bel agrim bide atesimi bu sabah olceyjm dedim dun 37.4 bu sabah 37.6 cikinca iyie karistim

Canım umudum yok deme lütfen çoğu hamile adet belirtisi yaşıyor ilk gebeliğin gibi hiç belirti yaşamayacağını düşünme.. Hem ateşinin yüksek çıkması en güzel belirti işte :)

şaka bir yana kızlar moral bozmak yok....batı beklemeden tahlil yok...rabbim yardımcımız olsun..umudunuzu yitirmeyin...topik te dövmeyen bir ben kalmıştım, döverim haaaaaa

Aslina bakarsaniz belirtiler hikaye zira gecen sene ocakayinda asilama yaptirmistim asilamanin tutacagindan o kadaf umutluydumki butun bi ay hamilelik belirtileri yasadim kasik agrisi mide bulantisi ne ararsaniz yani35 40 gunden once adet olmayan ben 28 gun ustune adet oldum 3 ay sonra aktardan aldigim ilaclar vesilesi ile hamile kaldim 46 gun adet olmadim ve hic bir belirtide yasamadim yine sokulemiyorum duusncesi ile iken 46 gun ustune yaptigim testte hamile oldugumu ogrendim sonu husramla bitsede hamaileligim in 9 ayi boyincada hic bi sorun veya hamilik belirtisi yasamadim ne bulanti ne agri ne sanci hatta gidip geli 7 ay boyjnca acaba gercekten hamilemiyim diye aynaya gidip gelip baktimkizlar genelde annelerinin gecirdigi gibi bi gebelik gecirir annelerinize sorun ne belirtiler yasamis benim annem 6 cocuk yapmis ve hicbirinde bi belirti yasamamis sonrasinda da sserme vs gibi seylrr yasamamis 2 ablam 1 kiz kardesim 3 er 4 er tane dogurdular onlarda hic boyle seyler yasamamis

bak ne güzel iştee..biraz fazla mı düşünmeye başladın..kafanı boşaltmaya çalışsann..düşündükçe insan karamsarlığa kapalıyooo..böyle yapmamalısın..

şaka bir yana kızlar moral bozmak yok....batı beklemeden tahlil yok...rabbim yardımcımız olsun..umudunuzu yitirmeyin...topik te dövmeyen bir ben kalmıştım, döverim haaaaaa
Bat gunu yapmak serbestmi yapsak sonuca kesin guvenebilecekmiyiz yoksa yine kendimizi kandirmanin bi yolunu bulacakmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…