AYYYYYYYY KIYAMAMMM..GÖRMEDİM CANIM ÖZÜR DİLERİMMM.....SONUÇÇ VARMI DURUMUN NEEE
ZATEN BU KSIK AĞRILARINA ANLAM VEREBİLMİŞ DEĞİLİM...2 GÜN OLUYO 2GÜN OLMUYO...BENDEDE AYNII VALLLA AMA PSİKOLOJİK DİYORUM UMUTLANMAMAK İÇİN NAPİMMM..SONRA DAHA ÇOK ÜZÜLMİİM DİYE HAYIRLISI TATLIM ARTIK...Adet olmadim tek tarafli kalcamda ve belimdeagrim var tabi kasik agrisida ama adet mi olurum baska bisimi bilmiyorum
Canm bildigm kadariyla ya addt gunu ya da adetten bir iki gn once dusuyor. Eger yukselmeye devam eder ve adetn de gecikirse buyukihtimalle hamilelik var diye yorumluyorlarKizlar bisey soracam bu ates olcme hakinda ben yumurtlama olduktan sonra atesimi olcmeey devam ettim ve atesim hic 37 yi dusmedi bugun adet gunum ve atesim 37.6 ha mile olmam mumkun degil cunku adet belirtilerim var bu atesten ne anlamaliyim ben yani adete yakinmi dusuyor yoksa adet oldugun gunmu
canım adet günü de hamile olunmadığı halde yüksek çıkıyor mu bilmiyorum. benim arkadaşımın bat günü 37 çıkmıştı 2-3 gün öyle yüksek devam etti sonra da hamile olduğunu öğrendi. Sende de aynısı olur inşallllaaahKizlar bisey soracam bu ates olcme hakinda ben yumurtlama olduktan sonra atesimi olcmeey devam ettim ve atesim hic 37 yi dusmedi bugun adet gunum ve atesim 37.6 ha mile olmam mumkun degil cunku adet belirtilerim var bu atesten ne anlamaliyim ben yani adete yakinmi dusuyor yoksa adet oldugun gunmu
Uzulme kardes bizde anlamiyoruz anlamadigim icin anlayan birileri var belki onlaar yanitlar diye dusundugum icin sordumya kızlarr ben hiç ateş falan ölçmüyorummm noluyo ki anlamadımmm
Canm bildigm kadariyla ya addt gunu ya da adetten bir iki gn once dusuyor. Eger yukselmeye devam eder ve adetn de gecikirse buyukihtimalle hamilelik var diye yorumluyorlar
yumurtlama gününde ve bat zamanı hamile ise ateş yüksek çıkıyor canım.. evde alet yok bende yoksa sürekli ölçerdimya kızlarr ben hiç ateş falan ölçmüyorummm noluyo ki anlamadımmm
mersi canummm...herkes ateşlerini yazınca bende tereddütte kaldımmUzulme kardes bizde anlamiyoruz anlamadigim icin anlayan birileri var belki onlaar yanitlar diye dusundugum icin sordum
Him tesekkur ederim canim hamilelik umudum yok sadece kafam karisik cunku bi kac gundur karin agrim var bu sabah belimde bi agri ile uyandim simdi gecti gerci bel agrim bide atesimi bu sabah olceyjm dedim dun 37.4 bu sabah 37.6 cikinca iyie karistimcanım adet günü de hamile olunmadığı halde yüksek çıkıyor mu bilmiyorum. benim arkadaşımın bat günü 37 çıkmıştı 2-3 gün öyle yüksek devam etti sonra da hamile olduğunu öğrendi. Sende de aynısı olur inşallllaaah
ay şekerim ben herzaman ateşliyim ama maleseffff...yumurtlama gününde ve bat zamanı hamile ise ateş yüksek çıkıyor canım.. evde alet yok bende yoksa sürekli ölçerdim
ahahhah ne güldüm yaa Allah iyiliğini versinay şekerim ben herzaman ateşliyim ama maleseffff...
Him tesekkur ederim canim hamilelik umudum yok sadece kafam karisik cunku bi kac gundur karin agrim var bu sabah belimde bi agri ile uyandim simdi gecti gerci bel agrim bide atesimi bu sabah olceyjm dedim dun 37.4 bu sabah 37.6 cikinca iyie karistim
O atestesn bahsetmiyoruz canim vucudunicindeki ateeten bahsediyoruz oda etnada yoksa o vakit hamilesinkız ateş demediniz mi tamam işteee..bendeki ateş etna da yok....
bak ne güzel iştee..biraz fazla mı düşünmeye başladın..kafanı boşaltmaya çalışsann..düşündükçe insan karamsarlığa kapalıyooo..böyle yapmamalısın..Aslina bakarsaniz belirtiler hikaye zira gecen sene ocakayinda asilama yaptirmistim asilamanin tutacagindan o kadaf umutluydumki butun bi ay hamilelik belirtileri yasadim kasik agrisi mide bulantisi ne ararsaniz yani35 40 gunden once adet olmayan ben 28 gun ustune adet oldum 3 ay sonra aktardan aldigim ilaclar vesilesi ile hamile kaldim 46 gun adet olmadim ve hic bir belirtide yasamadim yine sokulemiyorum duusncesi ile iken 46 gun ustune yaptigim testte hamile oldugumu ogrendim sonu husramla bitsede hamaileligim in 9 ayi boyincada hic bi sorun veya hamilik belirtisi yasamadim ne bulanti ne agri ne sanci hatta gidip geli 7 ay boyjnca acaba gercekten hamilemiyim diye aynaya gidip gelip baktimkizlar genelde annelerinin gecirdigi gibi bi gebelik gecirir annelerinize sorun ne belirtiler yasamis benim annem 6 cocuk yapmis ve hicbirinde bi belirti yasamamis sonrasinda da sserme vs gibi seylrr yasamamis 2 ablam 1 kiz kardesim 3 er 4 er tane dogurdular onlarda hic boyle seyler yasamamis
Bat gunu yapmak serbestmi yapsak sonuca kesin guvenebilecekmiyiz yoksa yine kendimizi kandirmanin bi yolunu bulacakmiyizşaka bir yana kızlar moral bozmak yok....batı beklemeden tahlil yok...rabbim yardımcımız olsun..umudunuzu yitirmeyin...topik te dövmeyen bir ben kalmıştım, döverim haaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?