biliyorum tatlım espirik yapayım dedim..ortam şenlensin dieee.O atestesn bahsetmiyoruz canim vucudunicindeki ateeten bahsediyoruz oda etnada yoksa o vakit hamilesin
valla benim batım 7 sii ama ben 10 nu beklicemmm...çünkü geçen ay kolum delik deşik oldu tahlil yaptırmaktan bu sefer beklemeye karar verdimm..Bat gunu yapmak serbestmi yapsak sonuca kesin guvenebilecekmiyiz yoksa yine kendimizi kandirmanin bi yolunu bulacakmiyiz
Biraz fazlamin7 24 aklimda cikmiyorki surekli beynimi kurcalayip duruyor oyle vucudumu dinliyorumki nerdeyse damarlarimin icinde akan kanin sesiini duyacambak ne güzel iştee..biraz fazla mı düşünmeye başladın..kafanı boşaltmaya çalışsann..düşündükçe insan karamsarlığa kapalıyooo..böyle yapmamalısın..
Bende eepri yaptigini anladigim ici oyle soyledim tatlimbiliyorum tatlım espirik yapayım dedim..ortam şenlensin dieee.
ZATEN BU KSIK AĞRILARINA ANLAM VEREBİLMİŞ DEĞİLİM...2 GÜN OLUYO 2GÜN OLMUYO...BENDEDE AYNII VALLLA AMA PSİKOLOJİK DİYORUM UMUTLANMAMAK İÇİN NAPİMMM..SONRA DAHA ÇOK ÜZÜLMİİM DİYE HAYIRLISI TATLIM ARTIK...
dövecem haa...Biraz fazlamin7 24 aklimda cikmiyorki surekli beynimi kurcalayip duruyor oyle vucudumu dinliyorumki nerdeyse damarlarimin icinde akan kanin sesiini duyacam
Beni degil bi turlu gelmek bilmeyen bebegimi dovmelisin zira burda masum olan benimdövecem haa...yapma böyle
amin canım benimm...çalışmalara devamm..mola vermek yokkOyle canim ben evleneli 15 ay oodu hic korunmadim esimdede bendede sorun yok ama olmadi Allahin takdiri son 3 aydir artik pek dusunmuyorum ben elimden geeni yapiyorum gerisi Allahin takdiri...Allahim bizleri daha fazla bekletmeain
anammmmmmm bide sigaramı içiyorsunuzzzzz....aaaaaaaa olmadı şimdiii...:KK63:Sigara kullanan arkadaslar buna kendimde dahil takviye kur bize sart cunku sigara yumurtanin kalitesini dusuruyor diyceksiniz ki fosur fosur icip hamile kalan var evet var ama herbunye ayni degilki ben 6 yol olmadi aktardan olac aldim 2 ay kullandim aktar zaten bana dedi senin hic biseyin yok 2 adetin gectikten sonra hamile kalacaksin diye gercektende oyle oldu demek verdigi ilaclarin neye yarayip yaramadigini ne kadat usrede netice verecegini biliyordu bu ah adet olayim yine aktara gidecem gittigim aktar le dile bize gozun icine bakip olan rahatsizligi soyluyor cok tanidigim gidip hamile kaldi o vesile ile bende oraya gittim zaten ozellikle doktorun hicbiseyiniz yok dedigi arkadaslarin aktar yardimi almasini oneririm
ne dövcem doğmamış sebiyii...zaaten sigarada içiyomussun ..küstüm valla.Beni degil bi turlu gelmek bilmeyen bebegimi dovmelisin zira burda masum olan benim
Ben cok kez biraktim zira esim iciyor o icip ben icmeyince kokusuna tahammul edemiyorum ayni yataga bile giremiyorum icmeyen icin yaninda icen birinin olmasi buyuk bir zulum esimi defalarca uyardim en azindan evde icme diye ama dinlemiyor o kokuya tahammul etmektense donip icmeye basliyorum ama busefer kararliyim hamile kalirsam esime evde kesinlikle icirmeyecem cunku artik sigara icmek bende istemiyorum gunah icerlerimehamile kalmayi o yizdende cok istiyorum kalirsam birakirim hamilelikte emzirmeydi derken 1 kac yil gecmis olacak bende boylece o illetten kurtulmus olacamne dövcem doğmamış sebiyii...zaaten sigarada içiyomussun ..küstüm valla...bırakamıyomusunn..bırakmak mı istemiyosunnn
HAMİLE KALIRSAM İÇMİYECEM DEĞİL DE...İÇMEZSEM HAMİLE KALIRIMMMM FİKRİ DAHA HOŞŞ BENCE TATLIMMM..Ben cok kez biraktim zira esim iciyor o icip ben icmeyince kokusuna tahammul edemiyorum ayni yataga bile giremiyorum icmeyen icin yaninda icen birinin olmasi buyuk bir zulum esimi defalarca uyardim en azindan evde icme diye ama dinlemiyor o kokuya tahammul etmektense donip icmeye basliyorum ama busefer kararliyim hamile kalirsam esime evde kesinlikle icirmeyecem cunku artik sigara icmek bende istemiyorum gunah icerlerimehamile kalmayi o yizdende cok istiyorum kalirsam birakirim hamilelikte emzirmeydi derken 1 kac yil gecmis olacak bende boylece o illetten kurtulmus olacam
Fikri hos katiliyorum da is uygulamaya gelince hic oyle olmuyor ki 9 aylik hamileligimde kaybettogim kizimdan sonra ugrastigim onca soruna bide sigarayi birakma cabasini eklersem biten sinirlerim hepten beni cikmaza sokar acikcasi goze alamiyorum yoksa bende farkindayim birakabilsem hamile kalmamin kolaylasacagininHAMİLE KALIRSAM İÇMİYECEM DEĞİL DE...İÇMEZSEM HAMİLE KALIRIMMMM FİKRİ DAHA HOŞŞ BENCE TATLIMMM..
BENİMKİ AKILVERMEK DEĞİL CANIM YANLIŞ ANLAMA SAKIN..BİLDİĞİNİ BİLİYORUM TABİKİ BENİMKİ SADECE HATIRLATMA DİYELİM...SIKINTININ NE DERECE OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM..RABBİM ÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ..ŞÜKREDECEZ VE UMUTLA BEKLEYECEZ..KENDİMİZEDE İYİ BAKACAZ Kİ BEBİŞLERİMİZ ERKEN GELSİNNNFikri hos katiliyorum da is uygulamaya gelince hic oyle olmuyor ki 9 aylik hamileligimde kaybettogim kizimdan sonra ugrastigim onca soruna bide sigarayi birakma cabasini eklersem biten sinirlerim hepten beni cikmaza sokar acikcasi goze alamiyorum yoksa bende farkindayim birakabilsem hamile kalmamin kolaylasacaginin
Bn se kulaktan olcen aldm bitane ama hic istikrarli cikmiodu sonclar snra da nrml agzdan ya da koltk altndan olcn aldmyumurtlama gününde ve bat zamanı hamile ise ateş yüksek çıkıyor canım.. evde alet yok bende yoksa sürekli ölçerdim
İNŞ OLMAZSIN CANIM...kizlar bugun bi tek bel agrim var dunmu belirtiler kayboldu gibi. bi de akintim basladi hastalancam galiba(
ins bitanem inssssİNŞ OLMAZSIN CANIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?