Biliyorummcanim akil verdigini dusunmedim sadece bende icinde bulundugum cikmazi anlatmaya calistim insaallah birakmak nasip olur ne diyim dualarimiz hep birbirimiz icin burasi en yakinimizdakilere bile anlatamayacagimiz duygu ve dusunceleriimizle doluBENİMKİ AKILVERMEK DEĞİL CANIM YANLIŞ ANLAMA SAKIN..BİLDİĞİNİ BİLİYORUM TABİKİ BENİMKİ SADECE HATIRLATMA DİYELİM...SIKINTININ NE DERECE OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM..RABBİM ÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ..ŞÜKREDECEZ VE UMUTLA BEKLEYECEZ..KENDİMİZEDE İYİ BAKACAZ Kİ BEBİŞLERİMİZ ERKEN GELSİNNN:)
Benimde akintim basladi eli kulagindadir gelir artikkizlar bugun bi tek bel agrim var dunmu belirtiler kayboldu gibi. bi de akintim basladi hastalancam galiba(
OZAMAN İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN..CAN SIKMAK YOK..Biliyorummcanim akil verdigini dusunmedim sadece bende icinde bulundugum cikmazi anlatmaya calistim insaallah birakmak nasip olur ne diyim dualarimiz hep birbirimiz icin burasi en yakinimizdakilere bile anlatamayacagimiz duygu ve dusunceleriimizle dolu
HAYIRLISI OLSUN CANIM...YENİ AY YENİ UMUTLAR ÇALIŞMAYA DEVAMM..Kizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
Ay demeya offf ya benimkide gelecek allahim hayirlisi ile tez vakitte nasip et yavrularimizi birakma kucagimizi koynumuzu bosKizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
Uzulme diyemem cunku ne kadar yikildigimizi hepimiz biliyoruz ama sagligimiz olsun mevla goruyor halimizi elbet bizede nasip edip guldurecek yuzumuzuKizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
Kaldi iki gun bana.. test filen yapmiycamm.. kocaman aferim bana...YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYOZ VALLA.SÖZ VERDİK BAT GEÇMEDEN TAHLİL YOKKKKKKKKKKKKKK
Benim atesim adet olacagim gun duserdi. Yumurtanin catladihi gunden 15 gun gectiyse ve dusmediyse atesin test yap hemenKizlar bisey soracam bu ates olcme hakinda ben yumurtlama olduktan sonra atesimi olcmeey devam ettim ve atesim hic 37 yi dusmedi bugun adet gunum ve atesim 37.6 ha mile olmam mumkun degil cunku adet belirtilerim var bu atesten ne anlamaliyim ben yani adete yakinmi dusuyor yoksa adet oldugun gunmu
AFERİNNN TESST YAPANI NAPIYODUK MASALCIMM ?Kaldi iki gun bana.. test filen yapmiycamm.. kocaman aferim bana...
Woooowww seksi hatunun hali baskaay şekerim ben herzaman ateşliyim ama maleseffff...
benim hallerim hal değil masalcım.Woooowww seksi hatunun hali baska
ins gelmez tatlim. bu akinti adet olcagimizin habercisi mi ?Benimde akintim basladi eli kulagindadir gelir artik
uzulme diyemem tatlim ama ins gelecek aya sevincli haberi allirizKizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
Benim atesim adet olacagim gun duserdi. Yumurtanin catladihi gunden 15 gun gectiyse ve dusmediyse atesin test yap hemen
Evet canim adet olacagin bi kac gune kadar kuruluk olur adete yakin akinti baslar herkeste ayni olurmu bilemem ama umimiyet oyledirins gelmez tatlim. bu akinti adet olcagimizin habercisi mi ?
uzulme diyemem tatlim ama ins gelecek aya sevincli haberi alliriz
valla hatirlattigin iyi oldu dur bide ben olceyim atesimi
o zaman kirmizi kart kacinilmazEvet canim adet olacagin bi kac gune kadar kuruluk olur adete yakin akinti baslar herkeste ayni olurmu bilemem ama umimiyet oyledir
Aynen oyle canim tum bunlara ragmen hamile cikma olasiligi olasilik disi o kadar diyim yanio zaman kirmizi kart kacinilmaz
inan canım bende olsa daha fazla çıkarımlar yapardım :) arkadaşımda var digital ona gidince ölçüp duruyorum eve almıyorum çünkü biliyorum ki ben manyağımmmBn se kulaktan olcen aldm bitane ama hic istikrarli cikmiodu sonclar snra da nrml agzdan ya da koltk altndan olcn aldmManyak gbi sabahn kornde ates olcmekle kalmayip iki aletin berdihi snclari kiyaslayip mantiksal cikarmlar yapmaya calisiorum Harbiden abarttm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?