2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Biliyorummcanim akil verdigini dusunmedim sadece bende icinde bulundugum cikmazi anlatmaya calistim insaallah birakmak nasip olur ne diyim dualarimiz hep birbirimiz icin burasi en yakinimizdakilere bile anlatamayacagimiz duygu ve dusunceleriimizle dolu

OZAMAN İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN..CAN SIKMAK YOK..

Benim atesim adet olacagim gun duserdi. Yumurtanin catladihi gunden 15 gun gectiyse ve dusmediyse atesin test yap hemen

Masalcim 3 gun once yaptim negatif cikti merkeze gidip test almaktan korkuyorumm adet olacakmis gibi akintim basladi beklemek saatler gectikce zorlasiyor

Benimde akintim basladi eli kulagindadir gelir artik
ins gelmez tatlim. bu akinti adet olcagimizin habercisi mi ?
Kizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
uzulme diyemem tatlim ama ins gelecek aya sevincli haberi alliriz
Benim atesim adet olacagim gun duserdi. Yumurtanin catladihi gunden 15 gun gectiyse ve dusmediyse atesin test yap hemen

valla hatirlattigin iyi oldu dur bide ben olceyim atesimi

ins gelmez tatlim. bu akinti adet olcagimizin habercisi mi ?

uzulme diyemem tatlim ama ins gelecek aya sevincli haberi alliriz

valla hatirlattigin iyi oldu dur bide ben olceyim atesimi
Evet canim adet olacagin bi kac gune kadar kuruluk olur adete yakin akinti baslar herkeste ayni olurmu bilemem ama umimiyet oyledir

Evet benim 37.2 yi hic asagi dusmeyen atesim bugun 37 saatler ilerledikce dahada dusecek ve ben muhtemelen aksamsabaha kirmizilari gorurum

kizlarr atesim 36.7 cikti. 1 hafta once olcmustum yine 36.8 di acaba hamile olma sansim var mi. yoksa daha mi yuksek olmasi gerekirdi

inan canım bende olsa daha fazla çıkarımlar yapardım :) arkadaşımda var digital ona gidince ölçüp duruyorum eve almıyorum çünkü biliyorum ki ben manyağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…