canım ben bıraktım ama bıraktım dememe bakma 2 hafta oldu sadeceBiliyorummcanim akil verdigini dusunmedim sadece bende icinde bulundugum cikmazi anlatmaya calistim insaallah birakmak nasip olur ne diyim dualarimiz hep birbirimiz icin burasi en yakinimizdakilere bile anlatamayacagimiz duygu ve dusunceleriimizle dolu
Insaallah canim ben 3 4 ay biraktigim oldu ama benim esim iciyor ilk bastan evde icmiyor ben biraktim diye sonra bakiyorki bu nasilsa birakti once balkonda icmeye basliyor sonra mutfaga transfer oluyor sonra bakiyorsun evin icinde sigara ile gesiyor o zaman da ben hem kokusuna hemde nihe bi tek ben mucadele ediyorum mantigina yenik dusup basliyorum esin icmiyorsa cok buyuk avantajin var eger o iciyor ve sen birakiyorsan cokm buyuk bi sabir seni bekliyor allah kolaylik versin bol sabrin olsun insaaallahcanım ben bıraktım ama bıraktım dememe bakma 2 hafta oldu sadeceinşallah tamamen kurtuluruz bu ilettenn
Insaallah canim ben 3 4 ay biraktigim oldu ama benim esim iciyor ilk bastan evde icmiyor ben biraktim diye sonra bakiyorki bu nasilsa birakti once balkonda icmeye basliyor sonra mutfaga transfer oluyor sonra bakiyorsun evin icinde sigara ile gesiyor o zaman da ben hem kokusuna hemde nihe bi tek ben mucadele ediyorum mantigina yenik dusup basliyorum esin icmiyorsa cok buyuk avantajin var eger o iciyor ve sen birakiyorsan cokm buyuk bi sabir seni bekliyor allah kolaylik versin bol sabrin olsun insaaallah
Ay canim insaallah birlikte basarirsiniz da bizede nasip olur rabbjm sabrinizi artirsinAhh canım karşında biri içerken çok zor zaten ben de o şekilde bırakamam eşimle beraber bırakalım dedik 2 haftadır içmiyoruz ama o sinir stress geçmiyor bi türlü.. Ne zaman alışacağız bilmiyorum umarım bu son bırakmamız olur.
Uzulme canim ne yapalim bi dhaki aya kaldi bizim umutlar herseyin hayirlisi elden dua etmekten baska bisey gelmiyorkiBenimkilerde grlicek agri seklinden o Kadar belliki bu ayda yok sanirim ;(
inan canım bende olsa daha fazla çıkarımlar yapardım :) arkadaşımda var digital ona gidince ölçüp duruyorum eve almıyorum çünkü biliyorum ki ben manyağımmm
Canım ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım sana normalde ben de hep 30 günde adet oluyorum ve ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım adetimden 2 gün sonra basladım ve adetten itibaren 13. Gün çift çizgiyi yakaladım .. takvime göre 3 gün sonra yumurtlamam gerekiyor du ama test çok yardımcı oldu bana inşaallah sonucunu da alırım :)Kızlar ovulasyon testine baslicam bana bi anlatın napıyım kacli test alım kaçıncı günü basliyim ben 30 dan fazla günde adet oluyom
Bitanem bende hemen başlasam biter bitmez olmazmi test yapmaya[/QUO
Arkadaşım ben internetten 20 li ovulasyon testi aldım fazla fazla yetti bana o nedenle hemen başladım çift çizgiyi bulana kadar bence başla çünkü yumurtlama gününü en kesin testlerle anlayabildim ben
Selam öncelikle ben forumun sessiz takipçilerindenim 3 yıldır evliyim ve bu zamana kadar esimle aramızda hic çocuk lafı olmamıştı isteyen hep ben olurdum dusunurdum böyle olsa nasıl olur falan geçerdim esimin niyeti yoktu çünki bundan bir 4 ay once kaynpeder demis torun ne zaman sevicez diye o ara bi dusunmeye baslams kendi kendine. sonra bizimle ayni zaman evlenen bir arkadasi varmis onu gormus yaninda iki tane cocugu varmis iyice dank etmis olsa gerek geldi kahvaltida cocuk yapicaz dedi ben zaten istiyordum skntı yoktu bnm acımdan ağustos yani bu ay icerisinde temelleri attık sağlamsa tutacakbnm gibi eylülü bekleyen varmı acaba
Canım yumurtlamadan 1 gün önce ililkiye girmenin çok daha avantajlı oldugunu söylüyor doktorlar spermlerin orada hali hazırda bulunması gerekiyor diyorlar ..adet gününden 14 gün geriye say yumurtlama günün o tarihe denk gelir takvim hesabı ilekizlar peki ben ayin 2 sinde hastalansam ne yazaman yumurtlama gunum. 27 gunde bir hastalaniyorum.16 si ni yumurtlama gunum . 15 inde mi iliskiye baslamam lazim
İnşaallah canım :)Inşallah teyze oluruz ya:)
Ben varimm yeni katildim araniza 29 agustosda adet oldum malesefYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos ?????
selda89....................27 Ağustos ?????
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
persa33....................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
persa ekledim seni bacım, hoş geldin
listede olmayan varsa cabuk yazsın bana :) yoksa döverimmmm
Arkadaşım ben de tecrübeli sayılmam ama 28 günde adet oluyorsan 14. Gün yumurtlama olması lazım sen 12. Gündwn başla bence 17.güne kadar gün aşırı ilişkiye girmen gerekir tabi kafalar rahat olcak 3şine de söyleme hiç bişe şartlanma olmasınBende 3aylik evliyim ve bir bebek sahibi cok olmak istiyorum Allah izin verirse,bu konularda biraz yeniyim 28gune bir regl oluyorum hangi gunlerde iliskiye girse m hamile kalabilirim tecrubeli Birinde n cevap bekliyorum lutfen☺☺
Yik canim yapmadim valla kuzum islerim oyle yogunki anlatamam gece 9,10gibi cikiyorum pek test dusunecek halim kalmiyoratesimi ooctum 36.4 canim benim bakalim nolucak
canım benim hayırlısı buymuş demekki hep öyle demedikmi olsun bak en azından gününde regel oldun beklemeden öbür türlüsü seni daha çok yıpratıyordu gününde gelmeside süper oldu yeni umutlarla dolsun kalbin inşallah önümüz ay güzel haberlerini alırız rabbim isteğen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..Kizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?