2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canım ben bıraktım ama bıraktım dememe bakma 2 hafta oldu sadece inşallah tamamen kurtuluruz bu ilettenn

canım ben bıraktım ama bıraktım dememe bakma 2 hafta oldu sadece inşallah tamamen kurtuluruz bu ilettenn
Insaallah canim ben 3 4 ay biraktigim oldu ama benim esim iciyor ilk bastan evde icmiyor ben biraktim diye sonra bakiyorki bu nasilsa birakti once balkonda icmeye basliyor sonra mutfaga transfer oluyor sonra bakiyorsun evin icinde sigara ile gesiyor o zaman da ben hem kokusuna hemde nihe bi tek ben mucadele ediyorum mantigina yenik dusup basliyorum esin icmiyorsa cok buyuk avantajin var eger o iciyor ve sen birakiyorsan cokm buyuk bi sabir seni bekliyor allah kolaylik versin bol sabrin olsun insaaallah

Ahh canım karşında biri içerken çok zor zaten ben de o şekilde bırakamam eşimle beraber bırakalım dedik 2 haftadır içmiyoruz ama o sinir stress geçmiyor bi türlü.. Ne zaman alışacağız bilmiyorum umarım bu son bırakmamız olur.

Ay canim insaallah birlikte basarirsiniz da bizede nasip olur rabbjm sabrinizi artirsin

Benimkilerde grlicek agri seklinden o Kadar belliki bu ayda yok sanirim ;(

inan canım bende olsa daha fazla çıkarımlar yapardım :) arkadaşımda var digital ona gidince ölçüp duruyorum eve almıyorum çünkü biliyorum ki ben manyağımmm

vallahi bende annemin evindeym suan oyle olcum yaptim. bende kendi evime almiyorum dijital yoksa bende iyice abartacagim gece gunduz. anneme geldikce olcuyorum kizlar . sanirim topluca kecileri kacirmaya basladik

Kızlar ovulasyon testine baslicam bana bi anlatın napıyım kacli test alım kaçıncı günü basliyim ben 30 dan fazla günde adet oluyom

Kızlar ovulasyon testine baslicam bana bi anlatın napıyım kacli test alım kaçıncı günü basliyim ben 30 dan fazla günde adet oluyom
Canım ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım sana normalde ben de hep 30 günde adet oluyorum ve ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım adetimden 2 gün sonra basladım ve adetten itibaren 13. Gün çift çizgiyi yakaladım .. takvime göre 3 gün sonra yumurtlamam gerekiyor du ama test çok yardımcı oldu bana inşaallah sonucunu da alırım :)

Bitanem bende hemen başlasam biter bitmez olmazmi test yapmaya

kizlar peki ben ayin 2 sinde hastalansam ne yazaman yumurtlama gunum. 27 gunde bir hastalaniyorum.16 si ni yumurtlama gunum . 15 inde mi iliskiye baslamam lazim

kizlar peki ben ayin 2 sinde hastalansam ne yazaman yumurtlama gunum. 27 gunde bir hastalaniyorum.16 si ni yumurtlama gunum . 15 inde mi iliskiye baslamam lazim
Canım yumurtlamadan 1 gün önce ililkiye girmenin çok daha avantajlı oldugunu söylüyor doktorlar spermlerin orada hali hazırda bulunması gerekiyor diyorlar ..adet gününden 14 gün geriye say yumurtlama günün o tarihe denk gelir takvim hesabı ile

Bende 3aylik evliyim ve bir bebek sahibi cok olmak istiyorum Allah izin verirse,bu konularda biraz yeniyim 28gune bir regl oluyorum hangi gunlerde iliskiye girse m hamile kalabilirim tecrubeli Birinde n cevap bekliyorum lutfen☺☺

Ben varimm yeni katildim araniza 29 agustosda adet oldum malesef

Bende 3aylik evliyim ve bir bebek sahibi cok olmak istiyorum Allah izin verirse,bu konularda biraz yeniyim 28gune bir regl oluyorum hangi gunlerde iliskiye girse m hamile kalabilirim tecrubeli Birinde n cevap bekliyorum lutfen☺☺
Arkadaşım ben de tecrübeli sayılmam ama 28 günde adet oluyorsan 14. Gün yumurtlama olması lazım sen 12. Gündwn başla bence 17.güne kadar gün aşırı ilişkiye girmen gerekir tabi kafalar rahat olcak 3şine de söyleme hiç bişe şartlanma olmasın )

Yik canim yapmadim valla kuzum islerim oyle yogunki anlatamam gece 9,10gibi cikiyorum pek test dusunecek halim kalmiyor atesimi ooctum 36.4 canim benim bakalim nolucak

Kizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
canım benim hayırlısı buymuş demekki hep öyle demedikmi olsun bak en azından gününde regel oldun beklemeden öbür türlüsü seni daha çok yıpratıyordu gününde gelmeside süper oldu yeni umutlarla dolsun kalbin inşallah önümüz ay güzel haberlerini alırız rabbim isteğen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…