2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

inan canım bende olsa daha fazla çıkarımlar yapardım :) arkadaşımda var digital ona gidince ölçüp duruyorum eve almıyorum çünkü biliyorum ki ben manyağımmm
Ahah guldurdun bni eylulinko Betern beteri vardir hesabi. Aslnda bnm bu ay hic umudm yok ama bat yaklastkca acaba demeden edemio insan

Kızlarrrr adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı ama gögüslerde herhangi fark yok hala ama kasığımda özellikle sağda batmalar çoğaldı öfff bi tuhafım vucudumu dinlemekten de sıkıldım artıkkkk......

Bende 3aylik evliyim ve bir bebek sahibi cok olmak istiyorum Allah izin verirse,bu konularda biraz yeniyim 28gune bir regl oluyorum hangi gunlerde iliskiye girse m hamile kalabilirim tecrubeli Birinde n cevap bekliyorum lutfen☺☺

Bak bitanem adetin birinci gününden başla saymaya 12 günü14 16 hangisine denk gelirse oöğünlerde ilişkiye gir veya ovulasyon diye bi test var onu yapıyorsun çift çizgi çıkarsa öğün ilişkiye giriyorsun çocuk olma ihtimali büyük oluyo

Kizlarrrrrr ovulasyon testi alicam internetten ama kapid a ödeme seçeneği veren bi site yokmu ben kredi kartı kullanmıyorum ki

Ya bnde de bgn acayip batmalar var cok ayakata kaldm ondan mi ki acaba bi iki de keskn sanci girdi;( bat da yaklasio puff

kızlar kendinizi dinlemeyin regel tarihiniz gelince test yapın soru işaretlerinden kurtulun böyle yaptıkca insan daha çok yıpranıyor kafanızı boş bırakın başka şeylerle ilgilenin.

kızlar kendinizi dinlemeyin regel tarihiniz gelince test yapın soru işaretlerinden kurtulun böyle yaptıkca insan daha çok yıpranıyor kafanızı boş bırakın başka şeylerle ilgilenin.
Ah canjm demesi kolayda 7 yildir bekleyince hicte kafani ondan baska biseye calistiramiyorsun ki

Bi kac gun topige ugramamaya karar verdim zira burdayken kafam surekli hamilelikle mesgul sanirim ekimde hamile olmak isteyen diye baslikta gorusecez once bi adet olayim burdan haber veririm gorusmek dilegiyle herkese hayirli bekleyisler diliyorum

Amin canim insallah oyle tabiki hayurlisi olsun pazartesi dokt gidicem bakalim nolucak

Ahan da bu belirtiler üstüne mide bulantısı eklendi iyi mi dünya dönüyor ulen midem bulanıyor. 1 haftadır işe sürünerek gidiyorum. ağrı sızı bitmiyor. Çok uykum var. Öğğ her şey iğrenç .....

kimi hesaplayici 1 eylul kimiside 2 eylulde hastalanacagimi yaziyor ben garanti 4 unde hastalanirin diye dusundum ama dayanamicam evde bitane test var yarin adetime 1 gun yada 2 gun kalmis olcak hesaplayicilara gore. seytan durtup duruyor git su testi yap diye. dayanamiooommm benn tutmayin beniii

timam hamile olabilirsin ama unutma psikolojikte olabilir. o bulanti vs bendede var ama ne yapiyooooruuuuuzzzz psikolojik diyoruzz

Bi kac gun topige ugramamaya karar verdim zira burdayken kafam surekli hamilelikle mesgul sanirim ekimde hamile olmak isteyen diye baslikta gorusecez once bi adet olayim burdan haber veririm gorusmek dilegiyle herkese hayirli bekleyisler diliyorum
kuzujummmm bence bu topikten ayrilmayalim hep burda kalsin bu uyeleer boylece herkes birbirini takip eder gitmeyelimmm bi yerleree ( noluuuyyy

Ah canjm demesi kolayda 7 yildir bekleyince hicte kafani ondan baska biseye calistiramiyorsun ki

haklısın canım beklemek çok zor sen şimdilik bıraz kafanı dinle inşallah kısa sürede isteğine kavuşursun kucağın çifter çifter dolsun..
Amin canim insallah oyle tabiki hayurlisi olsun pazartesi dokt gidicem bakalim nolucak
git bakalım canım haber edersin

benide çok etkiliyo formu okumak stres yapıyorum daha cok uc ay once dusık yaptım bugunde oglumun mezarına gittim biran evvel hamile kalmk istiyorum bu ayda olmadı artık diger aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…