Ahah guldurdun bni eylulinkoinan canım bende olsa daha fazla çıkarımlar yapardım :) arkadaşımda var digital ona gidince ölçüp duruyorum eve almıyorum çünkü biliyorum ki ben manyağımmm
Oynatnaya az kaldii bebisler nerdeeee??vallahi bende annemin evindeym suan oyle olcum yaptim. bende kendi evime almiyorum dijital yoksa bende iyice abartacagim gece gunduz. anneme geldikce olcuyorum kizlar . sanirim topluca kecileri kacirmaya basladik
yolda yolda :)) bakalim ne zamana varacaklar terminaleOynatnaya az kaldii bebisler nerdeeee??
bizimkilerde pek nazlıymış yaa rötar yapıp duruyorlarryolda yolda :)) bakalim ne zamana varacaklar terminale
Bende 3aylik evliyim ve bir bebek sahibi cok olmak istiyorum Allah izin verirse,bu konularda biraz yeniyim 28gune bir regl oluyorum hangi gunlerde iliskiye girse m hamile kalabilirim tecrubeli Birinde n cevap bekliyorum lutfen☺☺
yolda yolda :)) bakalim ne zamana varacaklar terminale
Ya bnde de bgn acayip batmalar var cok ayakata kaldm ondan mi ki acaba bi iki de keskn sanci girdi;( bat da yaklasio puffKızlarrrr adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı ama gögüslerde herhangi fark yok halaama kasığımda özellikle sağda batmalar çoğaldı öfff bi tuhafım vucudumu dinlemekten de sıkıldım artıkkkk......
Ah canjm demesi kolayda 7 yildir bekleyince hicte kafani ondan baska biseye calistiramiyorsun kikızlar kendinizi dinlemeyin regel tarihiniz gelince test yapın soru işaretlerinden kurtulun böyle yaptıkca insan daha çok yıpranıyor kafanızı boş bırakın başka şeylerle ilgilenin.
canım benim hayırlısı buymuş demekki hep öyle demedikmi olsun bak en azından gününde regel oldun beklemeden öbür türlüsü seni daha çok yıpratıyordu gününde gelmeside süper oldu yeni umutlarla dolsun kalbin inşallah önümüz ay güzel haberlerini alırız rabbim isteğen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..
Ahan da bu belirtiler üstüne mide bulantısı eklendi iyi miMerhabalar, yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim. Hiç gebe kalmadım. 2-3 yıl Sağlık problemleri yaşadım. Düzelmeye başlayınca karar verdik. İlk defa bu ay denedik. Son adet 8 ağustosta başladı. 30-31 günde bir düzenli adet görüyorum. Ovulasyon hesaplama ve belirtilere göre 2 kez günaşırı ilişki oldu. Bugün 19. Günündeyim, ilk ilişkiden beri 7 gün geçti. 4 gündür yırtıcı tarzda aralıklarla sağ kasık ağrısı var, bacağım belim çok ağrıyor. memede hassasiyet ağrı yanma var bol Penye bile değse acıyor. AteşiM 36.8 civarında hiç düşmedi. Normalde anemiden hep üşürüm şimdi yanıyorum. Diş etlerimde aşiri hassasiyet kırmızılaşma ağrı, ağzımda tat değişikligi var. Yorgunum. Her yerim Kaşiniyor. Göz kapaklarım şişti, gözlerimde yanma var. Gecem gündüzüm karıştı şikayetlerden uyuyamadım. 7 gündür iptal oldum. Ta ki bugün gebelik olmasın bu dedim kendime.
Vücuduma neler oluyor. ilk seferde olmaz nasilsa diye ilişkiyi unutmuşum aklımdan çıkarmışim tamamen. Şimdi de endişe başladı yani biyokimyasal gebelik olmasın diye. Benim adam gebelik olabilir mi dedi yok yahu ilişkiden 7 gün sonrası bu kadar çok ve şiddetli belirtiler olamaz daha erken dedim. Daha birşeyler kesinleşmeden onu da heyecanlandırmak istemedim. Ama içim içimi yiyor bir deyiverin vücudumda neler oluyor?
bu arada iştah da aldı başını gidiyor. Bulantı bile var . Daha önce hiç olmayan şeyler adetten 1-2 gün önce hafif kasık ağrım olurdu başka da bir belirti olmazdı. Premens dönemdekinin çok ilerisi ve çok şiddetlisi belirtiler var. Neler oluyor?
timam hamile olabilirsin ama unutma psikolojikte olabilir. o bulanti vs bendede var ama ne yapiyooooruuuuuzzzz psikolojik diyoruzzAhan da bu belirtiler üstüne mide bulantısı eklendi iyi midünya dönüyor ulen midem bulanıyor. 1 haftadır işe sürünerek gidiyorum. ağrı sızı bitmiyor. Çok uykum var. Öğğ her şey iğrenç .....
kuzujummmm bence bu topikten ayrilmayalim hep burda kalsin bu uyeleer boylece herkes birbirini takip eder gitmeyelimmm bi yerlereeBi kac gun topige ugramamaya karar verdim zira burdayken kafam surekli hamilelikle mesgul sanirim ekimde hamile olmak isteyen diye baslikta gorusecez once bi adet olayim burdan haber veririm gorusmek dilegiyle herkese hayirli bekleyisler diliyorum
Ah canjm demesi kolayda 7 yildir bekleyince hicte kafani ondan baska biseye calistiramiyorsun ki
haklısın canım beklemek çok zor sen şimdilik bıraz kafanı dinle inşallah kısa sürede isteğine kavuşursun kucağın çifter çifter dolsun..Bi kac gun topige ugramamaya karar verdim zira burdayken kafam surekli hamilelikle mesgul sanirim ekimde hamile olmak isteyen diye baslikta gorusecez once bi adet olayim burdan haber veririm gorusmek dilegiyle herkese hayirli bekleyisler diliyorum
git bakalım canım haber edersinAmin canim insallah oyle tabiki hayurlisi olsun pazartesi dokt gidicem bakalim nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?