- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Biliyorum da öyle şiddetli ki belirtiler sorma. Korunmasız ilişkiyi unutmuş gitmiştim. Belirtileri önce başka bir şey mi oluyor başka bir sağlık problemi mi diye düşündük korktuk. Perşembe Dr.a zorla gönderilene kadar aklıma bile gelmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun.timam hamile olabilirsin ama unutma psikolojikte olabilir. o bulanti vs bendede var ama ne yapiyooooruuuuuzzzz psikolojik diyoruzz
Kizlar regl oldum..Yine umutlar cope yeni bat 30eylul
ben daha onceki hamileligimde yasiyordum tatlim. gayet normal. doktoruma her gittigimde soruyordum bebek buyuyir icinde cok normal bunun olmasi cok guzel sevinmelisin diyordu hep.ben kan verdim de pazartesi çıkarmış sonuç, stresim geçeceğine katmerlendi.
karın ağrısı da geçmedi hala sürekli regl olcam gibi bir karın ağrısı var. daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlarım normal mi sizce bu karın ağrısı? sanki hasta olacakmışım da olamıyormuşum gibi
ben kan verdim de pazartesi çıkarmış sonuç, stresim geçeceğine katmerlendi.
karın ağrısı da geçmedi hala sürekli regl olcam gibi bir karın ağrısı var. daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlarım normal mi sizce bu karın ağrısı? sanki hasta olacakmışım da olamıyormuşum gibi
Öyle canım beklemek ve sabretmekten baska birsey yok hayırlısı diyorum herzaman bir bildigi vardır yaradanınUzulme canim ne yapalim bi dhaki aya kaldi bizim umutlar herseyin hayirlisi elden dua etmekten baska bisey gelmiyorki
Aynen canım bu beklemeler sıkıyor artıkKızlarrrr adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı ama gögüslerde herhangi fark yok halaama kasığımda özellikle sağda batmalar çoğaldı öfff bi tuhafım vucudumu dinlemekten de sıkıldım artıkkkk......
Elimizde olsa canım ah keske basarabilsekkızlar kendinizi dinlemeyin regel tarihiniz gelince test yapın soru işaretlerinden kurtulun böyle yaptıkca insan daha çok yıpranıyor kafanızı boş bırakın başka şeylerle ilgilenin.
Olsun Allah söylenti küçük şeylere takılıp üzülmeKiz yelser sen benim yazima cevap verince seni diger gebeyim diyen arkadas sandim yav,kusuruma bakma ne olur ozur dilerim canim
fıstıklar anlıyorum sizi ben öyle yazıyorum ama gelinde içimi baa sorun biliyorum zor ama yapacak bişey yok sabır sabır sabır başka çare yok allah mükafatını verecek bu sabırlarınElimizde olsa canım ah keske basarabilsek
canım ben hiç balık yemezdım kızıma hamileyken balık yemeğe başladım bu olay herkeste farklı olabilir..kizlaaaaaarrrrrrrr
ayiptir soylemesi bbu aksam difrizden balik cikardim 6 aydir duruodu onu kizarttim ama acimsi bi tat kaldi damagimda esim ve kayin pederimde yedi ama onlar hic biseyi yok dedi. sonra taze balik vardi onu yerken dahada aci zehir gibi tat geldi zor cikardim. demekki o balik degil tum baliklar bu sekilde gelio bana dedim. hic boyle olmazdi zehir yemis gibiydim.
sizce tiksindimmi baliktan. hamilelkte balik filan yiyemeyenler bu yuzdenmi yiyemiyo. belirtimi buuu
üzü03 .!.:Ben olduk m yenibaşarılar araniza 29 agustosda adet oldum malesef
Insallah insallah canimfıstıklar anlıyorum sizi ben öyle yazıyorum ama gelinde içimi baa sorun biliyorum zor ama yapacak bişey yok sabır sabır sabır başka çare yok allah mükafatını verecek bu sabırların
ben artık dyanamadım canım beklemeye bu ay aşılama yaptırıyoruz artık. en azından denedm derim diye. beraber bekliyorduk hatırlarsan uzunca bir süre bizimde 16 ay oldu bu ay. ben takılmayı bıraktım kafama takıyorum diye.ama tabi birşey değişmediOyle canim ben evleneli 15 ay oodu hic korunmadim esimdede bendede sorun yok ama olmadi Allahin takdiri son 3 aydir artik pek dusunmuyorum ben elimden geeni yapiyorum gerisi Allahin takdiri...Allahim bizleri daha fazla bekletmeain
Ben de görmek istemiyoruuummm.. AmiiiiinnnnBen kirmizilari görmek istemiyorum yaaaaaaaa((
Insallah allahim benimle birlikte burdaki herkes bu Aya hamile girsin hayirlisiyla insallah
Amiiiiinnn insallah canim allahim vermiyecegi seyi hayal ettirmezmisBen de görmek istemiyoruuummm.. Amiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?