2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ben bu forumu sürekli takip ediyorum ama artık bende bişeyler paylaşmaya karar verdim hem fikir vermek hemde fikir almak için. kısaca kendimden bahsedeyim 5 buçuk yıllık evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var tabiiii ikinciyi istiyoruz artık :) inş Allah nasip ederse...

adetime 2 gün var ve şüphelerim üzerine dün sabah ve bu sabah test yaptım çok çok silik ikinci çizgi var ama emin olamıyorum fotosunu çektim ama gözle görüldüğü gibi görülmüyor resimde birde siz bakın istedim

Oncelikle hosgeldn canm. Orda brzck kararti var yani var gbi ama testi bi iki gune tejrarlamanda ya da kan tahlili yaptrmanda fayda var Sonuc olumlu olur insallah

28 günde bir adet görüyorum enson adetim 10 ağustos iki yada üç gün sonra ilişki oldu ve ben adet bitiminden hemen sonra bir kaç gün yumurtlama akıntısı gördüm normalde 14. gün olur fakat bu sefer 14. gün akıntım olmadı acaba adet bittikten hemen sonra mı yumurtladım diye düşünüyorum. ve göğüslerim en erken bir hafta önce acımaya başlardı bu ay 15 gün önceden acımaya başladı testteki çizgi çok silik hele foto da görmk için şaşı olmak lazım :)

Oncelikle hosgeldn canm. Orda brzck kararti var yani var gbi ama testi bi iki gune tejrarlamanda ya da kan tahlili yaptrmanda fayda var Sonuc olumlu olur insallah
teşekkür ederim :) hayırlı olsun tabi zaten bu ay daha ilk denemeydi

ben en iyisi adet günümü bekliyeyim çünkü çalışıyorum şuan kan testi için çıkamam zaten erken yaptım adet günümde tekrar yapıp yazarım buraya

gunaydin canlarimmmm :)) adetime bir yada 2 gun kaldiii

hosgeldin tatlimmmm :) ins bebisine kabusursun ve bu mutlu haberi en kisa zamanda bizlerede verirsin

evet bende gorur gibi oldun bi de yarin sabah tekrarla tatlim sanirim hamilesun gozun aydin :)) suphelerin nelerdi tatlim

gunaydin canlarimmmm :)) adetime bir yada 2 gun kaldiii

hosgeldin tatlimmmm :) ins bebisine kabusursun ve bu mutlu haberi en kisa zamanda bizlerede verirsin

hoşbulduuuk :) miaselinam senin aynıyız sanırım benimde iki gün kaldı

evet bende gorur gibi oldun bi de yarin sabah tekrarla tatlim sanirim hamilesun gozun aydin :))
çok sağol canım inş hayırlısı artık ama iki tattiminde çok silik olması ne bilim daha öncede test yaptım silikte olsa hiç bişey olmaz dı orada

göğüslerim 15 gün önceden acımaya başladı normalde bir hafta kala acırdı eğer olduysa adetten sonra yumurtlamış olabilirim

hoşbulduuuk :) miaselinam senin aynıyız sanırım benimde iki gün kaldı
evet canim internet hesaplayicilari 1 i yada 2 su adet olmam gerwktigini soyluyor 27 gunde bir adet oluyormusum ama ben 4 u garanti hastalanirim herhalde dedim. bu sabah test yqpacaktim idrarimda son zamanlarda cok koyu sabahlari. esim hafta uci yap desi. keske yapsaymisim bak senin belli olmus 2 gun kala. olmadi yarin sabah yapayim diyorum. sen sabah mi yaptin gun ortasindami

çok sağol canım inş hayırlısı artık ama iki tattiminde çok silik olması ne bilim daha öncede test yaptım silikte olsa hiç bişey olmaz dı orada
bence gebelik var tatlim suan horminlarin yrni progestan mi ne diolar onu uretmeye basladi o yuzden silik cikiyor. benimde ilk hamileligimde boyleydi com dikkatli bakilinca belli oluodu. ertesi sabah yine yqptim biraz daha koyu gibiydi.sonr ayni gun kan verdim positifti

başka belirtin varmı canım gerçi herkesin farklı olur ama ben adetten hemen sonra yumurtladığımı düşünüyorum yani erken döllenme olduysa onun için adtten önce çıkmıştır diye düşünüyorum istersen sende abah bi test yap belki çıkar çıkmazsa da daha erken der bi iki gün daha beklersin

çokta kaptırmak istemiorum kendimi ama ilk testime göre ikinci testim daha belirgin fotoda nerdeyse yok gibi ama bakınca görebiliyorum acaba orada ki çizginin izi çıkıyor olabilirmi ki

ben ilk hamileliğimde hiç anlamamıştım hatta hafif kanamam oldu daha doğrusu lekelenme öyle olunca adet oldum sandım iki ay geçti ve ikinci adetimde gecikince test yaptım 2 aylık hamileydim o yüzden ilk hamileliğimle karşılaştıramıyorum bunu belirti varmıydı yokmuydu hiç anlamıştım

canim hep kramp girdi kasiklarima gazim com vardi bi arada bulanti gibi ama varla yok arasi birseyler vardi. sonra goguslerime igne batar gibi oldu uclari kasindi ama oyle yogun bir hassaslik agri yok. karnimin alti hp sis ve belim haftalardir agriyor . ama psikkolojkte olabulir diyorum. birde dun balik yerken tiksindim birden yiyemedin ilk defa

çokta kaptırmak istemiorum kendimi ama ilk testime göre ikinci testim daha belirgin fotoda nerdeyse yok gibi ama bakınca görebiliyorum acaba orada ki çizginin izi çıkıyor olabilirmi ki
bence var canim . benimde ilk deneemem keske bende o cizgiyi gorebilsem (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…