2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

benim ilk hamileligimde bitek kasik agrim vardi. adet olcagim gun bekledm bekledm gelen giden yok ama bas agrim migrenim tavan yapmisti minoset aldim gecmedi majezik alldim gecmedi meger hamileynisim hatta cok korkmustum majezik ictim antibiyotik tedavisi gordum diye ama dojtorum ilk bilmem kac hafta anne kanindan beslenmedigi icin bi zarari olmaz demisti

bence var canim . benimde ilk deneemem keske bende o cizgiyi gorebilsem (

senin testin nasıl canım yani ışığa tutunca falan hiç ikinci çizgi izi belli olmuyormu ben öyle olabilir diyede düşünüyorum çünkü ondan sordum

bence sen adetinin geçmesini bekle günleri değerlendirdiysen ümidini kesme derim hem ilkinde de geçince öğrenmişsin

senin testin nasıl canım yani ışığa tutunca falan hiç ikinci çizgi izi belli olmuyormu ben öyle olabilir diyede düşünüyorum çünkü ondan sordum
ilk hamileligimde silikti. bu kurtajdan sonraki ilk denemem canim. daha test yapmadim

kızlarrr merhabalarr geçmişiş okudum ama alıntı yapamadım sorun oldu..

MASALCIM rahim filmi demişinn hiç korkma ben bu ay çektirdim kolay bir işleemmm..

SECİDOOM canım bende üzüldümm ama elden ne gelirr..ALALH ımn en kısa zamanda yüzünü yüzümüzü güldürsün inşallah...

meraba :)

Slm kızlar ben aranıza dün katıldım bir kızım var iki gün önce 2 yaşına girdi.ve ben hamile oldumu dusunuyorum Eylül'ün 7 sinde regl zamanım inş hamileyim dir.

akıntısız hamilelik olurmu acaba benim hiç akıntım yok

Slm kızlar ben aranıza dün katıldım bir kızım var iki gün önce 2 yaşına girdi.ve ben hamile oldumu dusunuyorum Eylül'ün 7 sinde regl zamanım inş hamileyim dir.
slm cnm hoşgeldin bende yeni geldim :) kızın küçükmüş ama n güzel inş hamileysen ikisi birlikte büyürler belirtilerin varmı peki

slm cnm hoşgeldin bende yeni geldim :) kızın küçükmüş ama n güzel inş hamileysen ikisi birlikte büyürler belirtilerin varmı peki
Evet canım sol kasigimda bir kramp var üç dört gündür birde başım dönüyor sürekli inş hqmileyimdir darısı hepimizin başına inş ne zaman test yaptirsam gecerli bir sonuç alirimki aceba

Selam cici arkadaslarim, benim kirmizilar bir gun erken geldiler, bu sabah adet oldumm.. simdi yeni bir maraton basliyor, sali gunu hormon tahlilleri, ctesiye de rahim filmi... Bu arada ovulasyon testi siparisi de vercem... Ayyy cok heyecanliyim... Nedense uzulmedim..ama bugun kendimi domatese ve fasulyeye verdim :)) kis hazirliklarini bitircem

Evet canım sol kasigimda bir kramp var üç dört gündür birde başım dönüyor sürekli inş hqmileyimdir darısı hepimizin başına inş ne zaman test yaptirsam gecerli bir sonuç alirimki aceba
aslında herkesin aynı olmaz ama benim ayın2 si adet günüm dün sabah ve bu sabah test yaptım çok çok silik çizgi var ikisindede hatta testin resmini paylaştım ama fotoda çokta belli olmuyor g özle daha net gözrülüyor istersen sende yap belki çıkar çıkmazsa adete yakın tekrar denersin

slm canım hadi hayırlısı bakalım rabbim gönlüne göre versin benimde 2 günüm var beklemedeyim :)

Sağol canım ilgin için ilk kısımda adetim dört gün kala ogrenmistim idrar testine bi anda kokuları midem bulandı eşime söyledim test al hamileyim, doğru çıktı çizgilere gayet gorunurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…