2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Selam canım iyi ki bekletip daha da strese sokmamislar kirmizilar :) bu ay full çalışma ve güzel sonuçlar bekliyorum kirmizilari gorenlerden :) daha gormeyenlerden de bebiş haberleri gelsiiinnnn

Sağol canım ilgin için ilk kısımda adetim dört gün kala ogrenmistim idrar testine bi anda kokuları midem bulandı eşime söyledim test al hamileyim, doğru çıktı çizgilere gayet gorunurdu
demek senin erken çık mış benim çok çok silik zor gözüküyor göğüs acızından başka belirti yok ilkinde de olmamıştı ama akıntımda yok senin akıntı varmıydı ik hamilelikte

senin benden daha fazla günün varmış cnm hiçmi belli olmuyor bnde kendi testimden emin olamıyorum açıkcası acaba ikinci çizginin yerimi belli oluyor diye düşünüyorum sen bi kaç gün daha bekle istersen belirtilern varmı

Kizlar merhaba bende araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve mayista bebis yapmaya karar verdik Tabi 3ay aylik iğne kullandigim için önceki aylar gebelik olmadi Benim de bat 7eylul Kasiklarimda sürekli agri var , göğüs uclarim agriyor , mide yanmalarim oluyor , ve kotu konulara karsi hassasiyetim var ve sabahlari kalktigimda mide bulantisi değilde midem sismis doluymuş gibi hissediyorum İnşallah hamileyimdir :) Henüz adet olmayan arkadaslarda inşallah hamiledir

amınnnnn

1 haftan kalmış canım hadi hayırlısı benimde 2 günüm kaldı beklemedeyim paylaşırım sizlerle :)

sadece göğüs ağrım var birde iki adet test ve çok silik ikinci çizgi :)

Ben de öyle düşündüm canım yumurtlamadan 11 gün sonra kasıklarımda aynı adet sancısı gibi ağrı oldu 4 gün sürdü şimdi bişe yok baska belirti de yok vücudumu da dinlemek istemiyorum ..

Ben de öyle düşündüm canım yumurtlamadan 11 gün sonra kasıklarımda aynı adet sancısı gibi ağrı oldu 4 gün sürdü şimdi bişe yok baska belirti de yok vücudumu da dinlemek istemiyorum ..

bnce de insan hamilelik bekleyince açlıktan karnı guruldasa bebek zannnediyor

bence hamilesin sen canım ikinci çizgi çıkıpta (silik bile olsa ) hamile olmayanı görmedim :)

ama benimkisi çoooooook silik yani sanki sadece ben görüyorum gibi resmini paylaştım bakabilirsen yani ikinci çizginin yeri belli oluyor diyede düşünüyorum

Hatirl

Hatirlamazmiyim canim ayni gidiyoruz Allahtan gelene hamd olsun ama bende uzuluyorum yalan degil bu ay ilac tedavisi olacak onlada olmazsa kisin asilama dusunuyorum insallah Allahim buna muhtac etmez

ama benimkisi çoooooook silik yani sanki sadece ben görüyorum gibi resmini paylaştım bakabilirsen yani ikinci çizginin yeri belli oluyor diyede düşünüyorum

resmi gördüm canım çok silik ama bence beta hcg yeni yeni idrara karışıyodur ondandır diye düşünüyorum Birkaç gün geçince testi tekrarla yada kanda baktır derim :)

efe11 anladım canım haklısın tabi Bebiş diye diye kafayı yedik hepimiz Kesin olsun istediğimiz için emin olmadan hareket edemiyoruz artık :) benim belirtilerimde psikolojik değildir inşallah

canım senin blirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor ama normalde 8 gün kala kanda çıkabilir istersen kan testi yaptır yada idrar testi dne sen bilirsin..

Hatirl

Hatirlamazmiyim canim ayni gidiyoruz Allahtan gelene hamd olsun ama bende uzuluyorum yalan degil bu ay ilac tedavisi olacak onlada olmazsa kisin asilama dusunuyorum insallah Allahim buna muhtac etmez
inşallah canım biz 7 ay ilaç tedavisi olduk doktor değiştirdik iyi bir doktor bulduk ilaç tedavisi artık eskisi gibi uzun uygulanmıyor dedi en fazla 3 ay uygulanmalıymış. o yzden aşılamaya geçtik gene olmazsa 2. kez deneyip seneye de tüp bebek yaptırıcam para falan umrumda değil artık ağlamaktan yoruldum isyan değil ama bu çocuk ya ev değil araba değil olmasa da olur diyemiyor ki insan. rabbm görsn halimzi

canım senin blirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor ama normalde 8 gün kala kanda çıkabilir istersen kan testi yaptır yada idrar testi dne sen bilirsin..

benim olduğum yerde sadece perşembe günleri kan alınıyor canım Ayın 3ü çarşamba idrar testi yapıp eğer pozitifse 4ü kan testi yaptırayım diyorum bende :) eger negatif sonuç çıkarsa ayın 10unda yinelemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…