Selam canım iyi ki bekletip daha da strese sokmamislar kirmizilar :) bu ay full çalışma ve güzel sonuçlar bekliyorum kirmizilari gorenlerden :) daha gormeyenlerden de bebiş haberleri gelsiiinnnnSelam cici arkadaslarim, benim kirmizilar bir gun erken geldiler, bu sabah adet oldumm.. simdi yeni bir maraton basliyor, sali gunu hormon tahlilleri, ctesiye de rahim filmi... Bu arada ovulasyon testi siparisi de vercem... Ayyy cok heyecanliyim... Nedense uzulmedim..ama bugun kendimi domatese ve fasulyeye verdim :)) kis hazirliklarini bitircem
demek senin erken çık mış benim çok çok silik zor gözüküyor göğüs acızından başka belirti yok ilkinde de olmamıştı ama akıntımda yok senin akıntı varmıydı ik hamilelikteSağol canım ilgin için ilk kısımda adetim dört gün kala ogrenmistim idrar testine bi anda kokuları midem bulandı eşime söyledim test al hamileyim, doğru çıktı çizgilere gayet gorunurdu
Merhaba canım hoşgeldin aramıza beklemedeyim ben de bat 7 eylül :) çok belirgin olmasa da ben de gördüm silik çizgiyi bence de hamile gibisin inşaallah öyledir :) ben de dayanamayıp test yaptım dün sabah ama hiç bişe yok kocaman bir negatifkimse yokmuuuuu :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza beklemedeyim ben de bat 7 eylül :) çok belirgin olmasa da ben de gördüm silik çizgiyi bence de hamile gibisin inşaallah öyledir :) ben de dayanamayıp test yaptım dün sabah ama hiç bişe yok kocaman bir negatif
amınnnnnKizlar merhaba bende araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve mayista bebis yapmaya karar verdik Tabi 3ay aylik iğne kullandigim için önceki aylar gebelik olmadiBenim de bat 7eylul Kasiklarimda sürekli agri var , göğüs uclarim agriyor , mide yanmalarim oluyor kotu konulara karsi hassasiyetim var ve sabahlari kalktigimda mide bulantisi değilde midem sismis doluymuş gibi hissediyorum İnşallah hamileyimdir :) Henüz adet olmayan arkadaslarda inşallah hamiledir
1 haftan kalmış canım hadi hayırlısı benimde 2 günüm kaldı beklemedeyim paylaşırım sizlerle :)Kizlar merhaba bende araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve mayista bebis yapmaya karar verdik Tabi 3ay aylik iğne kullandigim için önceki aylar gebelik olmadiBenim de bat 7eylul Kasiklarimda sürekli agri var , göğüs uclarim agriyor , mide yanmalarim oluyor , ve kotu konulara karsi hassasiyetim var ve sabahlari kalktigimda mide bulantisi değilde midem sismis doluymuş gibi hissediyorum İnşallah hamileyimdir :) Henüz adet olmayan arkadaslarda inşallah hamiledir
Ben de öyle düşündüm canım yumurtlamadan 11 gün sonra kasıklarımda aynı adet sancısı gibi ağrı oldu 4 gün sürdü şimdi bişe yok baska belirti de yok vücudumu da dinlemek istemiyorum ..senin benden daha fazla günün varmış cnm hiçmi belli olmuyor bnde kendi testimden emin olamıyorum açıkcası acaba ikinci çizginin yerimi belli oluyor diye düşünüyorum sen bi kaç gün daha bekle istersen belirtilern varmı
Ben de öyle düşündüm canım yumurtlamadan 11 gün sonra kasıklarımda aynı adet sancısı gibi ağrı oldu 4 gün sürdü şimdi bişe yok baska belirti de yok vücudumu da dinlemek istemiyorum ..
sadece göğüs ağrım var birde iki adet test ve çok silik ikinci çizgi :)
bence hamilesin sen canım ikinci çizgi çıkıpta (silik bile olsa ) hamile olmayanı görmedim :)
ben artık dyanamadım canım beklemeye bu ay aşılama yaptırıyoruz artık. en azından denedm derim diye. beraber bekliyorduk hatırlarsan uzunca bir süre bizimde 16 ay oldu bu ay. ben takılmayı bıraktım kafama takıyorum diye.ama tabi birşey değişmedi
ama benimkisi çoooooook silik yani sanki sadece ben görüyorum gibi resmini paylaştım bakabilirsen yani ikinci çizginin yeri belli oluyor diyede düşünüyorum
resmi gördüm canım çok silik ama bence beta hcg yeni yeni idrara karışıyodur ondandır diye düşünüyorum Birkaç gün geçince testi tekrarla yada kanda baktır derim
iki gün sonra tekrar yapıcam aslında hergün için bi test almıştım ama testin birinin kullanma süresi geçmiş yarın değiştircen gidip aldığım yerden saklı günü tekrar yapıcam ogün adet günüm zaten inş çıkar kan tahlilini testten emin olduktan sonra yaptırmak istiyorum
inşallah canım biz 7 ay ilaç tedavisi olduk doktor değiştirdik iyi bir doktor bulduk ilaç tedavisi artık eskisi gibi uzun uygulanmıyor dedi en fazla 3 ay uygulanmalıymış. o yzden aşılamaya geçtik gene olmazsa 2. kez deneyip seneye de tüp bebek yaptırıcam para falan umrumda değil artık ağlamaktan yoruldum isyan değil ama bu çocuk ya ev değil araba değil olmasa da olur diyemiyor ki insan. rabbm görsn halimziHatirl
Hatirlamazmiyim canim ayni gidiyoruz Allahtan gelene hamd olsun ama bende uzuluyorum yalan degil bu ay ilac tedavisi olacak onlada olmazsa kisin asilama dusunuyorum insallah Allahim buna muhtac etmez
canım senin blirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor ama normalde 8 gün kala kanda çıkabilir istersen kan testi yaptır yada idrar testi dne sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?