2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Her ay öyle diyoruz ama bebekler gelene kadar düşünmekten alamiycaz sanırım kendimizi inşallah güzel haber alırsın benim umudum kalmadı pek
hamile degilim canim dun adet oldum ben kapattim inanki artik hic aklima gelmiyor

olabilir canım zaten daha erken tabi inş hayırlı haberlerle gelirsin benim çok az kaldı bende paylaşırım buradan :)

canım önümüz ay inşallah güzel haberi alırsın hayırlısı böyleymiş demekki..

efe11 bence yarın kan tahlili yaptır o fotoda silikte olsa bir çizgi var inşallah bebişin seninledir allah kimseye aratmasın isteğen herkesi evlat sabhibi yapsın biran önce amin

Kızlar benim de 7 yaşında bir oğlum var 5 aydır ikinci bebeği istiyoruz haziran ayında hamile kaldım 6 haftalık iken 4 temmuz da kimyasal gebelik olduğunu öğrendim kanama ile iki hafta önce dr.a gittim yumurtaliklarin calismiyor dedi ama adetimden sonra yumurtlama akintim oldu denedik çook belim ağrıdı son üç gündür kasiklarimla birlikte yarın regl olmam lazım bekliyorum

Doktor yumurtaların için ilaç falan verdi mi? Benim de bat bugün canım beklemek zor umut etmekten başka çare yok :) umarım hamile degilsek zamaninda regl oluruz da en azından onun stresi olmaz

Efe11 inşallah hamilesindir canım ben 2 ay önce erken gebelik testi ile adettrn 3gun önce yapmıştım silik çıkmıştı ama tam adet günümde adet oldum inşallah sen öyle birşey yasamazsin kuzum..

demek senin erken çık mış benim çok çok silik zor gözüküyor göğüs acızından başka belirti yok ilkinde de olmamıştı ama akıntımda yok senin akıntı varmıydı ik hamilelikte
Yoktu ilinde de yoktu şu anda da yok beklemek ne zor ya :)

Doktor yumurtaların için ilaç falan verdi mi? Benim de bat bugün canım beklemek zor umut etmekten başka çare yok :) umarım hamile degilsek zamaninda regl oluruz da en azından onun stresi olmaz

Yok canım hicbirsey vermedi yarın randevum var gideceğim bakalım bnm anlamadığım kimyasal gebelik nasıl oldu yumurtaliklar çalışmıyorsa ins canım gün geçtikçe umutlaniyor insan gununden önce gelse daha iyi olur :)

Amin canim ama bu kaar canin sikkinken asilama yaptirma yada kendini topla canim ugur kosarin Allah icin sabret kitabini oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…