hamile degilim canim dun adet oldum ben kapattim inanki artik hic aklima gelmiyorHer ay öyle diyoruz ama bebekler gelene kadar düşünmekten alamiycaz sanırım kendimizi inşallah güzel haber alırsın benim umudum kalmadı pek
hamile degilim canim dun adet oldum ben kapattim inanki artik hic aklima gelmiyorHer ay öyle diyoruz ama bebekler gelene kadar düşünmekten alamiycaz sanırım kendimizi inşallah güzel haber alırsın benim umudum kalmadı pek
benim olduğum yerde sadece perşembe günleri kan alınıyor canım Ayın 3ü çarşamba idrar testi yapıp eğer pozitifse 4ü kan testi yaptırayım diyorum bende :) eger negatif sonuç çıkarsa ayın 10unda yinelemeyi düşünüyorum
olabilir canım zaten daha erken tabi inş hayırlı haberlerle gelirsin benim çok az kaldı bende paylaşırım buradan :)
INSALLAHHHHHHH HEPMZ GUZEL HBERLER VERIRIIIIIZinşallah canım bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum :)
INSALLAH RBBIM HEPIMIZE VERIIIRRRRRhamile degilim canim dun adet oldum ben kapattim inanki artik hic aklima gelmiyor
canım önümüz ay inşallah güzel haberi alırsın hayırlısı böyleymiş demekki..Selam cici arkadaslarim, benim kirmizilar bir gun erken geldiler, bu sabah adet oldumm.. simdi yeni bir maraton basliyor, sali gunu hormon tahlilleri, ctesiye de rahim filmi... Bu arada ovulasyon testi siparisi de vercem... Ayyy cok heyecanliyim... Nedense uzulmedim..ama bugun kendimi domatese ve fasulyeye verdim :)) kis hazirliklarini bitircem
Doktor yumurtaların için ilaç falan verdi mi? Benim de bat bugün canım beklemek zor umut etmekten başka çare yok :) umarım hamile degilsek zamaninda regl oluruz da en azından onun stresi olmazKızlar benim de 7 yaşında bir oğlum var 5 aydır ikinci bebeği istiyoruz haziran ayında hamile kaldım 6 haftalık iken 4 temmuz da kimyasal gebelik olduğunu öğrendim kanama ile iki hafta önce dr.a gittim yumurtaliklarin calismiyor dediama adetimden sonra yumurtlama akintim oldu denedik çook belim ağrıdı son üç gündür kasiklarimla birlikte yarın regl olmam lazım bekliyorum
Yoktu ilinde de yoktu şu anda da yok beklemek ne zor ya :)demek senin erken çık mış benim çok çok silik zor gözüküyor göğüs acızından başka belirti yok ilkinde de olmamıştı ama akıntımda yok senin akıntı varmıydı ik hamilelikte
Doktor yumurtaların için ilaç falan verdi mi? Benim de bat bugün canım beklemek zor umut etmekten başka çare yok :) umarım hamile degilsek zamaninda regl oluruz da en azından onun stresi olmaz
Yoktu ilinde de yoktu şu anda da yok beklemek ne zor ya :)
inşallah canım biz 7 ay ilaç tedavisi olduk doktor değiştirdik iyi bir doktor bulduk ilaç tedavisi artık eskisi gibi uzun uygulanmıyor dedi en fazla 3 ay uygulanmalıymış. o yzden aşılamaya geçtik gene olmazsa 2. kez deneyip seneye de tüp bebek yaptırıcam para falan umrumda değil artık ağlamaktan yoruldum isyan değil ama bu çocuk ya ev değil araba değil olmasa da olur diyemiyor ki insan. rabbm görsn halimzi
hadi hayırlısı nasıl anladın canım anlatsana bizde öğrnlim :)Kızlaarrr hamileyimm galibaaa
Çok teşekkürler canım aminn Rabbim burdaki herkesin yüzünü güldürsün :)çok sevindim canım hayırlı mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?