inşallah doğrudur :)
inşallah doğrudur :)
29unda regl olmam gerekiyodu 3 gün geçti dün akşam ve bu gün sabahtan beri mide bulantısı var ve adet olcakmışım gibi karın ağrıları vardı 2 test yaptım işte yarın da kan testi yaptırcam inşallah :)hadi hayırlısı nasıl anladın canım anlatsana bizde öğrnlim :)
29unda regl olmam gerekiyodu 3 gün geçti dün akşam ve bu gün sabahtan beri mide bulantısı var ve adet olcakmışım gibi karın ağrıları vardı 2 test yaptım işte yarın da kan testi yaptırcam inşallah :)
Yok canım adet günüm gelmeden önce biraz vardı ama şuan hiç yok sadece aşırı mide bulantısı ve bel ağrısı var :)tekrar tebrik ederim canım akıntın varmı peki
29unda regl olmam gerekiyodu 3 gün geçti dün akşam ve bu gün sabahtan beri mide bulantısı var ve adet olcakmışım gibi karın ağrıları vardı 2 test yaptım işte yarın da kan testi yaptırcam inşallah :)
Amiinn canım amiiin inşallah :)tebrik ederim canım :) darısı bizlere inşallah :) :)
ayyyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun :)inşallah doğrudur :)
Teşekkürler canımm benimm :) :)ayyyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun :)
Neyi kacirdim kizlar kim hamileTeşekkürler canımm benimm :) :)
eveet bebiss terminale girmissss :)) darisi bizlerin basinaaa. tebrik ederim tatlim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbiminşallah doğrudur :)
Slm kızlar bende sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.. Öncelikle umudunuzu kaybetmeyin Allah çok büyük ol derse oluveriyo.. Ben şuan da 7 haftalık hamileyim :) hamile kalmadan adet gecikmesi problemiyle doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi bana ve tahlil istedi birsürü ve tabi çok üzüldüm ama inat ettim testi yaptırmadım ve 3 hafta kadar soğan suyu içtim ve adetimin bittiği tarihten itibaren gün aşırı eşimle birlikte olduk ve çok şükür ki hamileyim :) sizlerde inş en kısa zaman da bu mutlu haberi alırsınız.. Öpüyorum hepinizi..Hepinize selam olsun hepinizin mesajlarını tektek okudum umudumuzu asla yitirmeyelim ALLAHIM hicbirimizin kucaklarını bos birakmasin ins
Bi dilara cikti icimizden caliskan demek o vakit ona sozlu notu 10 verdik sinifi gecti afferim dilara kalamayan bizlerde ekime butunlemeye kaldik cok calisirsak ekimde geceriz belki herkese iyi calismalardilara hamile canım..hayırlı olsun dilaraaa....çook sevindimm bu habere...
gözünaydın canım.ne zamandır deniyosunuz?kullandığın ilaç vs olmuşmuydu?:)Hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allahım dualarımızı kabul etsin ve bekleyen isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :)
Hayırlı sağlıklı olsunKızlaarrr hamileyimm galibaaa
Çok teşekkürler cnm çok sağolll :)dilara hamile canım..hayırlı olsun dilaraaa....çook sevindimm bu habere...
3 aydır deniyoruz canm kullandığm ilaç olmadı yumurtlama günlerini takip ettim o kadar :) çok teşekkürler bu arada :)gözünaydın canım.ne zamandır deniyosunuz?kullandığın ilaç vs olmuşmuydu?:)
amin cnm amin çok teşekkür ediyorum :)Hayırlı sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?