Rabbim isteyen herkese bi an önce nasip etsin canım vardır elbet bi zamanıı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil gerçekten, inşallah herkes bi an önce güzel haberleri verir bizlere :)Bi dilara cikti icimizden caliskan demek o vakit ona sozlu notu 10 verdik sinifi gecti afferim dilara kalamayan bizlerde ekime butunlemeye kaldik cok calisirsak ekimde geceriz belki herkese iyi calismalar
Canım ya güldürdün beni :) Amin inşallahh darısı bekleyen herkesin başına,çok çok teşekkürler sizlere hep dua edicemm Allah hepimizin dualarını kabul etsin :)eveet bebiss terminale girmissss :)) darisi bizlerin basinaaa. tebrik ederim tatlim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
maşallah canım çok bekletmemiş bebiş sizi Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)3 aydır deniyoruz canm kullandığm ilaç olmadı yumurtlama günlerini takip ettim o kadar :) çok teşekkürler bu arada :)
Kızlarrrr adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı ama gögüslerde herhangi fark yok halaama kasığımda özellikle sağda batmalar çoğaldı öfff bi tuhafım vucudumu dinlemekten de sıkıldım artıkkkk......
Aminn canımm çok teşekkür ederim :)maşallah canım çok bekletmemiş bebiş sizi Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)
en kısa sürede ediniicem canım. yok aslında diğer aylara göre o kadar iyi ve poziitfim ki olacak gibi hissediyorum nedense. olmazsa da vardır bir hayır diyecem tabiki ama gerçekten inanılmaz pozitifimAmin canim ama bu kaar canin sikkinken asilama yaptirma yada kendini topla canim ugur kosarin Allah icin sabret kitabini oneririm
en kısa sürede ediniicem canım. yok aslında diğer aylara göre o kadar iyi ve poziitfim ki olacak gibi hissediyorum nedense. olmazsa da vardır bir hayır diyecem tabiki ama gerçekten inanılmaz pozitifim
çok şükür canım.ben iyiyim sabırsızlanıyorum meraktayım ne yapcamı bilmiyorummm.çatlatma iğnesinin 12.günü bugün 12.günden sonra kanda belli olurmuş ama hem test yaptırmak istiyorum hem korkuyorumKızlar i aksamlar Nasılsıniz:)
test yaptırmaya korkmasam yarın gidip kan verecem belki mutlu bi haberde verecem ama korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi bi haber verecek kimse yokmu yarın 1 eylül
bi kaç gün daha bekle hüsrana ugrama bence rabbim inş nasip etmiştirtest yaptırmaya korkmasam yarın gidip kan verecem belki mutlu bi haberde verecem ama korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiğnenin 12.günü bugün.
gözün aydın canım hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..Kızlaarrr hamileyimm galibaaa
amin canım gözünüz aydın..Slm kızlar bende sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.. Öncelikle umudunuzu kaybetmeyin Allah çok büyük ol derse oluveriyo.. Ben şuan da 7 haftalık hamileyim :) hamile kalmadan adet gecikmesi problemiyle doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi bana ve tahlil istedi birsürü ve tabi çok üzüldüm ama inat ettim testi yaptırmadım ve 3 hafta kadar soğan suyu içtim ve adetimin bittiği tarihten itibaren gün aşırı eşimle birlikte olduk ve çok şükür ki hamileyim :) sizlerde inş en kısa zaman da bu mutlu haberi alırsınız.. Öpüyorum hepinizi..
iğneden 14-15 gün sonra adet görülürmüş ama bazende değişebiliyormuş benim döngüm 30-32 normalde.oyüzden ayın 8 ine kadar beklemem lazım.geçen ay 7 sinde olmuştumbi kaç gün daha bekle hüsrana ugrama bence rabbim inş nasip etmiştir
bana mı dedin canımmmmBak görürsün hamilelik olucak içime dogdu:)
Eevet hayatım içime doğdu kız hamilesin:)[/QUOTE]E="miyankizu, post: 36707989, member: 595543"]bana mı dedin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?