2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Bi dilara cikti icimizden caliskan demek o vakit ona sozlu notu 10 verdik sinifi gecti afferim dilara kalamayan bizlerde ekime butunlemeye kaldik cok calisirsak ekimde geceriz belki herkese iyi calismalar
Rabbim isteyen herkese bi an önce nasip etsin canım vardır elbet bi zamanıı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil gerçekten, inşallah herkes bi an önce güzel haberleri verir bizlere :)

eveet bebiss terminale girmissss :)) darisi bizlerin basinaaa. tebrik ederim tatlim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Canım ya güldürdün beni :) Amin inşallahh darısı bekleyen herkesin başına,çok çok teşekkürler sizlere hep dua edicemm Allah hepimizin dualarını kabul etsin :)

slm arkadaşlar ben 7 senelik evliyim, ilk 4 senemiz türlü sorunlarla geçti vajinismus, eşimde varikosel, adet düzensizliğim derken bir türlü olmadı, son 3 yıldır herşey normal ama olmuyor. sanırım Allah onay vermiyor. çünkü her ay dr çok güzel herşey bu ay olur diyor olmuyor, kader kısmet diyoruz bakalım

Aynısı bana oldu adet oldum

Amin canim ama bu kaar canin sikkinken asilama yaptirma yada kendini topla canim ugur kosarin Allah icin sabret kitabini oneririm
en kısa sürede ediniicem canım. yok aslında diğer aylara göre o kadar iyi ve poziitfim ki olacak gibi hissediyorum nedense. olmazsa da vardır bir hayır diyecem tabiki ama gerçekten inanılmaz pozitifim

Hadi kızlar durmak yok findiklar yiyilsin gecelikler giyilsin suslenin puslenin çalışmalara başlayın biz adetliler gurubu deetlesek:):)

en kısa sürede ediniicem canım. yok aslında diğer aylara göre o kadar iyi ve poziitfim ki olacak gibi hissediyorum nedense. olmazsa da vardır bir hayır diyecem tabiki ama gerçekten inanılmaz pozitifim

Iyi canim cok sevindim unutma cabim biz elimizden geleni yapip tevekkul etmeliyiz elbwt yaradan bizi bizden daha cok dusunur ne kadinlar var dogurduguna pisman evlatlarini..Allahim saglikli ve hayirli evlatlar versin bizlere

Kızlaarrr hamileyimm galibaaa
gözün aydın canım hamilesin işte allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
amin canım gözünüz aydın..

E="miyankizu, post: 36707989, member: 595543"]bana mı dedin canımmmm[/QUOTE]
Eevet hayatım içime doğdu kız hamilesin:)

E="miyankizu, post: 36707989, member: 595543"]bana mı dedin canımmmm
Eevet hayatım içime doğdu kız hamilesin:)[/QUOTE]
anammmmmmmmmmmmm ağzın bal yesin bacımmmmm inşallah ya sağlıkla.daha öncede çatlatma iğnesiyle hamile kaldım boş kese oldu kürtaj oldum.3 ay korunduk 2 ay normal denedik olmayınca yine ilaç verdi dr .inşallah tutar 3 tane yumurtam gelişmişti.eşimdede bendede sorun yok ama zor hamile kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…