2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

E="miyankizu, post: 36707989, member: 595543"]bana mı dedin canımmmm
Eevet hayatım içime doğdu kız hamilesin:)[/QUOTE]
ayy tekrar tekrar okuyorum bacım yazdığınııı kulağa nekadar hoş geliyo yaaaaa Allahım kimseye aratmasınnnn kucağımız boş kalmasın inşallah (

İyi geceler kızlar ..
maalesef kırmızı gördüm dün
çok umutlanmıştım 1 gün gecikti bu sefer oldu galiba diyodum..
yeni bat 27 eylül..

Olur kardeşim olur ölümden başka herseye çağrı vardır kalbini ferah tutki melegin Üzgün gormesin annesini:)

İyi geceler olsun kızlaaar :) en iyi gebelik testi hangisi acaba yarın kırmızılar gelmezse alıp yapacağım bir fikriniz var mı???

İyi geceler kızlar ..
yeni bat 27 eylül..
Hayırlısı olsun canım ama bak eylülde yine bir umut var değil mi :) biliyorum zor ama üzülmemeye çalış.

Kız nolur hayriniza banada bişe diyin ovulasyon testi almadan nasıl ilişkiye Girik ya:)

aslında geçmedi bugün olmam gerekiyordu olmadım henüz.. ben biraz sabırsızım galiba kendime söz geçiremiyorum beklesem bikaç gün iyi olacak :)

Tabikide biraz bekle hayatım Rabbim hayırlı bi zaman da verecek:)

Bi kac gun ugramiyacam dedim ama burasida bagimlilik yapiyor ben dun adet olmam lazimdi olmadim bugjnde bisey yok idrar testi yaptim tek cizgi gebelik yok bellide insan acaba da demeden edemiyor

linko .!.:
ovulasyon testi yoksa şansa bırakmamak için iki günde bir ilişkii
Adetim bitti
diyelim iliskiye girdim bugun pazar bidaha sali gunumu gircem iliskiye?

ber: 621236"]Kız nolur hayriniza banada bişe diyin ovulasyon testi almadan nasıl ilişkiye Girik ya:)[/QUOTE]
Adetin duzenliyse 28 gunde bir oluy
İyi geceler kızlar ..
yeni bat 27 eylül..
Uzuldum ebrar bende bekliyorum gelen giden yok bende 2 gjndur bi basdonmesi ve surekli islaklik hissi var gelecekse kirmizilar gelsede yeni bi aya umutle girsek

Bi kac gun ugramiyacam dedim ama burasida bagimlilik yapiyor ben dun adet olmam lazimdi olmadim bugjnde bisey yok idrar testi yaptim tek cizgi gebelik yok bellide insan acaba da demeden edemiyor
benimde aynı negatif çıktı dün ama regl olmadığım için bir umut bekliyorum çünkü gecikmezdi hiç.. Belki de stresten gecikti.. ayy iyi düşünelim iyi olsun umarım hamileyizdir canımm

Reactions: BBD
Adetim bitti
diyelim iliskiye girdim bugun pazar bidaha sali gunumu gircem iliskiye?
benimde aynı negatif çıktı dün ama regl olmadığım için bir umut bekliyorum çünkü gecikmezdi hiç.. Belki de stresten gecikti.. ayy iyi düşünelim iyi olsun umarım hamileyizdir canımm
Ay insaallahta canim iyice kafayi bozdum ben boyle giderse sitresten akil sagligim gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…