Eevet hayatım içime doğdu kız hamilesin:)[/QUOTE]E="miyankizu, post: 36707989, member: 595543"]bana mı dedin canımmmm
Hayırlısı olsun canım ama bak eylülde yine bir umut var değil mi :) biliyorum zor ama üzülmemeye çalış.İyi geceler kızlar ..
maalesef kırmızı gördüm dün
çok umutlanmıştım 1 gün gecikti bu sefer oldu galiba diyodum..
yeni bat 27 eylül..
aslında geçmedi bugün olmam gerekiyordu olmadım henüz.. ben biraz sabırsızım galiba kendime söz geçiremiyorum beklesem bikaç gün iyi olacak :)Kaç gün geçti hayatım")
Bayb time alma onda cok yanlis cikiyor nova iyi ben onu surekli kullaniyorumİyi geceler olsun kızlaaar :) en iyi gebelik testi hangisi acaba yarın kırmızılar gelmezse alıp yapacağım bir fikriniz var mı???
aslında geçmedi bugün olmam gerekiyordu olmadım henüz.. ben biraz sabırsızım galiba kendime söz geçiremiyorum beklesem bikaç gün iyi olacak :)
Bayb time alma onda cok yanlis cikiyor nova iyi ben onu surekli kullaniyorum
ovulasyon testi yoksa şansa bırakmamak için iki günde bir ilişkiiKız nolur hayriniza banada bişe diyin ovulasyon testi almadan nasıl ilişkiye Girik ya:)
Adetim bittilinko .!.:ovulasyon testi yoksa şansa bırakmamak için iki günde bir ilişkii
Uzuldum ebrar bende bekliyorum gelen giden yok bende 2 gjndur bi basdonmesi ve surekli islaklik hissi var gelecekse kirmizilar gelsede yeni bi aya umutle girsekİyi geceler kızlar ..
maalesef kırmızı gördüm dün
çok umutlanmıştım 1 gün gecikti bu sefer oldu galiba diyodum..
yeni bat 27 eylül..
benimde aynı negatif çıktı dün ama regl olmadığım için bir umut bekliyorum çünkü gecikmezdi hiç.. Belki de stresten gecikti.. ayy iyi düşünelim iyi olsun umarım hamileyizdir canıBi kac gun ugramiyacam dedim ama burasida bagimlilik yapiyor ben dun adet olmam lazimdi olmadim bugjnde bisey yok idrar testi yaptim tek cizgi gebelik yok bellide insan acaba da demeden edemiyor
evet canım aynen o şekilde :)Adetim bitti
diyelim iliskiye girdim bugun pazar bidaha sali gunumu gircem iliskiye?
Hayırlısı olsun canım ama bak eylülde yine bir umut var değil mi :) biliyorum zor ama üzülmemeye çalış.
Adetim bitti
diyelim iliskiye girdim bugun pazar bidaha sali gunumu gircem iliskiye?
Ay insaallahta canim iyice kafayi bozdum ben boyle giderse sitresten akil sagligim gidecekbenimde aynı negatif çıktı dün ama regl olmadığım için bir umut bekliyorum çünkü gecikmezdi hiç.. Belki de stresten gecikti.. ayy iyi düşünelim iyi olsun umarım hamileyizdir canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?