2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

[QUOThacı yylulinko, post: 36708665, member: 607001"]evet canım aynen o şekilde :)[/QUOTE]
Saol haci ya:)

Ay insaallahta canim iyice kafayi bozdum ben boyle giderse sitresten akil sagligim gidecek

Valla tam olarak aynı durumdayım sürekli kafam bununla meşgul başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum olmuyor. Eğer hamile değilsem reglim gelsin gecikmeden de daha da stres olmayayım diye dua eder oldum :)

ber: 621236"]Kız nolur hayriniza banada bişe diyin ovulasyon testi almadan nasıl ilişkiye Girik ya:)
Adetin duzenliyse 28 gunde bir oluy

Uzuldum ebrar bende bekliyorum gelen giden yok bende 2 gjndur bi basdonmesi ve surekli islaklik hissi var gelecekse kirmizilar gelsede yeni bi aya umutle girsek[/QUOTE]

inşallah hayırlı haberler verirsin canım..

Valla tam olarak aynı durumdayım sürekli kafam bununla meşgul başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum olmuyor. Eğer hamile değilsem reglim gelsin gecikmeden de daha da stres olmayayım diye dua eder oldum :)
Son 3 gunde 5 tane test yaptim bugunkendkmi testleri acip iclerini incelerken yakaladim dedim tamam ben kafayi iyice usuttum onumde 5 test ve hepsinin ici disins cikarilmis haldeydi cesaretim yok aslinda 2 dakikalik mesafede saglik ocagi ama yuzlesmekten korkuyorum

Benimde 4 ya da 5. testim ovulasyon testinin yanında hediye gelmişlerdi. Ne zaman yumurtladığını biliyor musun canım üstünden ne kadar geçti acaba.. Ben de kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

Adetin duzenliyse 28 gunde bir oluy

Uzuldum ebrar bende bekliyorum gelen giden yok bende 2 gjndur bi basdonmesi ve surekli islaklik hissi var gelecekse kirmizilar gelsede yeni bi aya umutle girsek

inşallah hayırlı haberler verirsin canım..[/QUOTE]
Aslinda bu ay cok umutluydum meryem suresi ile rahman suresini cok okudum zencefil zerdacal tarcini bala karistirip yumurtlama gunume kadar yedim turbe ziyaretleri yaptim adet belirtiside yok olurmu bilmem ama olmasini cok istiyorum 9 aylik gebeyken keybbettigim kizimin acisini biraz hafifletir umuduyla 7 aydir her ay bekliyorum buyuk bir ozlemle buyuk bi hasretle herkesin duasina cok ihtiyacim var

Benimde 4 ya da 5. testim ovulasyon testinin yanında hediye gelmişlerdi. Ne zaman yumurtladığını biliyor musun canım üstünden ne kadar geçti acaba.. Ben de kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkacak diye
Bu ay anlamadim bundan onceki 5 ayda bariz yumurtaldigimin akintisi elime dusuyordu ama bu ay cok belirgin degildi bende 12.gun basladim 19, gune kadar iliskiye girdim adet dongume gore ayin 17 sinde yumurtlamam olmasi lazimdi eger o gun yumurtlamissam bugun 14.gun

Iyi canim cok sevindim unutma cabim biz elimizden geleni yapip tevekkul etmeliyiz elbwt yaradan bizi bizden daha cok dusunur ne kadinlar var dogurduguna pisman evlatlarini..Allahim saglikli ve hayirli evlatlar versin bizlere
en çok bunun için dua ediyorum biliyor musun canım. inşallah öyle olur sonrası daha acı olacaksa zaten ben razıyım bu derde.

Ben de 20sinde yumurtladım teste göre.. canım inşallah bu ay yüzümüz gülsün benim belim yine ağrımaya başladı
Herkese iyi gecelerrr

Bende kirmizilari gördüm ne yazik ki
Hayirli zamanda hayirlisini versin allahim insallah birbirimize dua edelim kizlar baskasinin sizin icin yaptigi dua tutarmis insallah ben dua edicem hepiniz icin namazlarda

kızlar yapmayın bunu kendinize bari erken gelse diyorsunuz demekki negatife hazırsınız yapin bi kan testi niye kendinizi yıpratıyor sunuz yazık size de temmuz da düşük yaptım ağustos ta yumurtaliklarin calismiyor dedi doktor. varmı böyle saçmalık ben dede hâlâ umut var bugün olmam lazım tik yok dr. randevum vardı gitmişken baktiracagim yipratmayin kendinizi bebislere deli değil akıllı anne lazım :)

ebrar ve DUHA123 kızlar canınızı sıkmayın yenş ay yeni umutlar demek herşeyde bir hayır vardır inşallah birdahaki ay güzel haberlerininzi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…