günaydın canım nasılsn ne durumdasın tahlil yaptırdınmıgünaydın kızlar nasılsınız hamile arkadaşım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
yaptırdım cumartesi günü sonra randevu aldım doktordan canım. bebeğim yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış ondan adet gecikmemmiş şimdi onun tedavisi için ilaç verdi ve adetinin 3. günü gel dedi stres yapma dedi bende yapmıyorum dedim sen nasılsıngünaydın canım nasılsn ne durumdasın tahlil yaptırdınmı
İnş adet olmazsın. Olursanda inş klomemle ilk aydan tutturursun :)Kızlar bnm dr.da klomen verdi eğer adet olursan kullan dedi doktor:)
hayırlısı canım klomen ne işe yarıyor bilmiyorumdaKızlar bnm dr.da klomen verdi eğer adet olursan kullan dedi doktor:)
KLOMEN YUMURTLAMANI KOLAYLAŞTIRICAK .YUMURTALARINI GELİŞTİRMEK İÇİN VERİLİR.hayırlısı canım klomen ne işe yarıyor bilmiyorumda
TEBRİKLER CANIM BENİMMM..HADİ HAYIRLISIII:)kizlarrr guaydinnn bugun sabah dayanamadimm ve test yaptim test cok belirgin sekilde positif ciktii :)) bu persembe doktorumdan randevu aldim :) 3 hafta 5 gunluk hamile oldugum yaziyor internette. bugun yada yarin hastalanmam lazimdi.HAMILEYIMMMM BENNN
GÜN SAYIYORUZ NAPALIM CANIM..SEN NAPIYOSUNKızlarrrr napıyosunuuzzz? :)
sağol tatlım aydınlattığın içinKLOMEN YUMURTLAMANI KOLAYLAŞTIRICAK .YUMURTALARINI GELİŞTİRMEK İÇİN VERİLİR.
tebrikler canım hayırlı olsun allah tamamına erdinsin inşallahkizlarrr guaydinnn bugun sabah dayanamadimm ve test yaptim test cok belirgin sekilde positif ciktii :)) bu persembe doktorumdan randevu aldim :) 3 hafta 5 gunluk hamile oldugum yaziyor internette. bugun yada yarin hastalanmam lazimdi.HAMILEYIMMMM BENNN
hayırlısı canım bence buda bir nimet bak ben olamadım ama sorunum varmış öğrendimMerhaba herkeze. Ben adet oldum. Rabbim hepinizin bebegini korusun. .bu ayda olmadi.
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM..ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ ARTIK....Merhaba herkeze. Ben adet oldum. Rabbim hepinizin bebegini korusun. .bu ayda olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?