2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

günaydın canım nasılsn ne durumdasın tahlil yaptırdınmı
yaptırdım cumartesi günü sonra randevu aldım doktordan canım. bebeğim yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış ondan adet gecikmemmiş şimdi onun tedavisi için ilaç verdi ve adetinin 3. günü gel dedi stres yapma dedi bende yapmıyorum dedim sen nasılsın

1Eylül Bekliyoruz bakalım, hayırlısıyla gelsin
yoksa rejim, spor 1haftalık ağır tempom başlayacak yine...
Dilara tebrik ederim canım benimmmm,başka hamile kalan varmı arkadaşlar bilmiyorum gözümden kaçmış ise hepimiz adına çoook seviniyorummmmmmm....
Moral bozmak yok... İyiyiz İYİ....

günaydın kızlar...öncelikle anne olacak arkadaşımıza tebriklerimi iletiyorum...kırmızıyı görenlere de düzenli çalışmalar ve bol umutlar diliyorum..eylül ayı hepimize uğur getirsin inş yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişler...:)

Hoşbulduk Günaydin kızlar. İlk klomen kullanımından sonra birazdan dr dayım :) inş bu ay hepimizin bebişleri gelir

Serophene kullandim ben bu ay uc yumurtam gelisti ama catlamadi doktor kendiliginden catlasin diye igne vermedi gecen gittim catlamamis adet olmayi bekliyorum artik 1haftaya akintim kesildi kurudum resmen sizce neden olabilir bi yerde ojuyorm hamilelik varsa kurur sonra tekrar akinti baslarmis iste bi umut acaba gecmi catladi ahh ahh insan olmasini istedigine inaniyo iste

TEBRİKLER CANIM BENİMMM..HADİ HAYIRLISIII:)

tebrikler canım hayırlı olsun allah tamamına erdinsin inşallah

Merhaba herkeze. Ben adet oldum. Rabbim hepinizin bebegini korusun. .bu ayda olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…