2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hayırlısı canım bence buda bir nimet bak ben olamadım ama sorunum varmış öğrendim
Sabah gittim doktora persembe spermiyografi yapilcak banada tekrar hormon yapildi. Klomen basliyom yarin bu sefer gunluk 2 tane. Sonra igne olcak. Artik cok darlandim harcanan paranin haddi hesabi yok butceyide zorluyor artik. Rabbim yardimcimiz olsun.

AMİN CANIM İNŞŞŞ..

amin canım inşallah tez zamanda şifa bulup bebişlerimize kavuşuruz daha önce tedavi olmuşmuydun canım

üzülme canım inşallah o kistler biran önce geçer.. ben iyiyim ha la regel olmadım bende kafam karmakarışık oldu..
hay maşallah gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim allah isteyipte olmayanlarada nasip etsin inşallah..

amin canim cok cok sagoll :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Çokk güzel Tebrik ederim darısı tüm isteyenlere inşallah

Amin canım benim hayırlısı olsun hepimiz için ben hala beklemedeyim, masaldan haberi olan varmı?

Bende 2 gun gecikmeyle adet oldum cok uzulecegimi dusunuyordum ama uzulmedim zira ikigundur vucudumu dinlemekten kafayi yiycektim kirmizilari gordum ve hemilelik sevdasindan vazgectim kizima aktarin ilaclari ile gebe kalmistim bu ay bize aktarin yolu gozuktu yine o macunlari deniyecem bebek isteyen bekleyen herkesin rabbim yuuznu guldursun baska bi topikte gorusmek dilagi ile

Inşallah BACIM inşallah hamilesindir bana msj at olurmu:)
tamam canım atarım mutlaka.cuma gününe randevum var adet olursam tekrar gidecem dr a önceden almıştım randevuyu eğer adet olmazsam ogüne kadar ogün gider kanda baktırırım.inşallah bacım.isteyen herkese nasip etsin Allahım.

Ben de 20sinde yumurtladım teste göre.. canım inşallah bu ay yüzümüz gülsün benim belim yine ağrımaya başladı
Herkese iyi gecelerrr
Canim ben adet oldum gece bi bel agrisi karin agrisi dedim tamam adet oluyorum sabah uyandimki yanilmamisim insaallah sen gormezssin kirmizilari bu ay nasip olsun sana anne olacagin haberi bizede ne zaman nasipse o zaman olacak insaallah

belirtilerin varmıydı canım
evet tatlim yumurtlama donemindeki kasik agrilari hic gecmedi. arada kramp giriyordu.icimde cekilme hissettim sanki icerden derimi cekiyo gibiydi. onun harici 2 hafta olmuadi bile hafif bulanti gibi basladi
.kusacak kadar degildi . daha sonra adetime 3 yada 4 gun kala gogusume igne batar gibi oldu. ama kisa sureliydi gecti. ve en son adetime 4 gun kala balik yerken birden tiksindim aci bi tat geldi zehir gibi gittim cikarttim agzimdakileri agzimi calkaladim. bide ckk gazim vardi.suan sarimsi bir akintim var o kadar ama cok degil.

Çokk güzel Tebrik ederim darısı tüm isteyenlere inşallah
tesekkurler tatlim darisi herkesin basina ins.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözünaydınnn canımmmmmmmm ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözünaydınnn canımmmmmmmm ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)
amin canim.. ama korkuyorum test yanlis olmaz degilmi. bide cok belirgin cikti hafif silikti ama bariz gorunuyo. dikkatli bakmaya gerek yok yani. 3 hafta 5 gunlukse nasil bu kadar belirgin olabilirki

Hayırlı olsun inş.sağlıkla kucağınıza alın cnm. :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…