2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canim ben adet oldum gece bi bel agrisi karin agrisi dedim tamam adet oluyorum sabah uyandimki yanilmamisim insaallah sen gormezssin kirmizilari bu ay nasip olsun sana anne olacagin haberi bizede ne zaman nasipse o zaman olacak insaallah
canım benim üzüldüm çok ama vardır bir hayrı.. Ne zaman bizim ve meleğimiz için hayırlısı ise o zaman olsun diye dua ediyorum hep.. Ben daha olmadım bekliyorum..

Canım çok sevindim hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inşallah

amin canim.. ama korkuyorum test yanlis olmaz degilmi. bide cok belirgin cikti hafif silikti ama bariz gorunuyo. dikkatli bakmaya gerek yok yani. 3 hafta 5 gunlukse nasil bu kadar belirgin olabilirki
olmaz canım merak etme bende beklenen adet günümde yapmıştım döngün tam belli değil 32.günümdü adetin çok silikti kanda baktırdım aynı gün 235 ti değerim.idrar testleri 20 ml ve sonrasını ölçebilecek hassasiyette canım kalbin ferah olsun kandada idrardada pozitif sıkıntı yok :)

canım benim üzüldüm çok ama vardır bir hayrı.. Ne zaman bizim ve meleğimiz için hayırlısı ise o zaman olsun diye dua ediyorum hep.. Ben daha olmadım bekliyorum..
Ben adet olduguma uzulmedim 3 4 gun gecirdigim sitresle kendi kendimi yiyip bitirmeme uzuldum ama bundan sonra her ay adetim gelmeden 2 3 gunonce saglik ocagina gidip kan verecem her ay boyle beklentiyle yasamaktansa olmadigini en basindna ogrenip kafami en azindan kemirmesine izin vermem

Canımm hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) darısı burda bekleyen herkese inşallahhh güzel haberler teker teker geliyo çok şükürr

inanaır msn okurken kendimi gördüm bizde ayn 3 yllık evliyiz ayn sey bende de oldu esim artk cocuk istedigini söyledi ben aslında aralık ocak gibi temeller atmak istiyorum da agustos ta baslamş olduk yani eylülü bekleyemedik :)) ikimiz içinde hayrlısı olur umarm :)

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)) benimde adetime 1 hafta var yapsam mı diye seytan dürtüyor :) hadi hayırlısı darısı isteyen herkesin basına :)

Canım çok sevindim hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inşallah

amin canım cok teşekkür ederim. daha ailelere bile söylemedik. perşembe bi gideyim keseyi görürüm inşallah. o zaman söyleyeceğim.

çokçok sağol tatlım. amin inşallah bekleyen herkes tek tek haberlerini alırlar.

belirtilerde var o yüzden ihtimal vvermek istemiyorum aslında böyle bir duruma. ama içimden korkuyorum ya kalp atışını duyamazsam ya dıs gebelikse vs diye. o kadar istiyoruz kendimizi yırtıyoruz hamile kalabilmek için neler neler çekiyoruz kafayı yeme derecesine geliyoruz. ama hamile kalıncada bu sefer evhamlar başlıyor. o kalp atışını duymadan insan rahatlayamıyor. özelliklede önceden bir kaybın varsa ( bende kan pıhtılasmasıda var
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)) benimde adetime 1 hafta var yapsam mı diye seytan dürtüyor :) hadi hayırlısı darısı isteyen herkesin basına :)

canım ben bir hafta önce yapmıştım negatif cıktı bence sakın yapma moralini bozma. adetine bir gün kala yada adet olacağın gün yap. belirtin var mı senin*

bende öyle düşünüyorum cnm mantıklıso aslnda..valla belirti söyle gögüslerim szlyor hasta olacakmsm gibi birde asr uykum geliyor halsizlik fln cokta kaptırmak istemiyorum kendimi belki havadandır diye geciştiriyorum birde cok acıkyorum sanki bu ara böyle yani

aynen haklısın canım bende boş kesede kürtaj oldum.çok zor.nsan kötü bişey yaşayınca hep öyle olacak sanıyor.

iğnenin 13.günü bugün belim de ağrı var yanıyo gibi.karnımımdada hafiften bir ağrı sanırım tutmadı bu ayyyy adet olacak gibiyim (((((((((((((

selam bayanlar ... bende 2 aydir falan forma girmedim biraz uzak kalayim dedim ama bu arada bos durmadimmm... 29.08 Sabah 10.30 ilk asilamami oldum ... merak ediyorum gecrekten cokkk allah hepimize sabir versin beklemek cok zor cokkkk ... bu kan testini kacinci gun yaptirsam cikar arkadaslarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…