2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

nşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin canım benim.

allah gönlüne göre versin canım.. kan testiyle ilgilide bi bilgim yok.

HADİ HAYIRLISI CANIM İNŞ BEBİŞİN TUTUNUR VE KSA ZAMANDA KUCAĞINA ALIRSIN..DR SÖYLEMEDİMİ SANA HANGİ GÜN TEST YAPCAĞINI

canım sen test yaptınmı kaç gün geçti bak allah korusun benim gibi olma sonra
canım çarşamba yapmıştım bugün oldu gelmedi
artık bi doktordan randevu alacam bi gidim haftaya ancak verir randevuyu.. gitmeden bi test daha alır yaparım

Arkadaşlar meraba bende yeni katılıyorum aranıza. Bende iki senelik evliyim 3 aydır çocuk çalışmaları var ama olmadı bu ayda yumurta takibi için doktora gittim adetin 12. günü Doktor yumurta olduğunu ve gün aşırı ilişki önerdi BAT 12 Eylül bakalım hayırlısı İnşallah hepimiz yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz:) benide listeye eklerseniz sevinirim

aşılamadan 2 hafta sonra kanda çıkar canım.

hadi ba
hadi bakalım hayırlısı olsun :)

dur bakalım moralini bozma allah hayrlsnı versin belli olmaz moral cok önemli psiklojik olarak hissediyor olabilirsin
olabilir canım inşallah daha önce hamile kaldım ondada aynı adet olacak gibi oldum ama hamileymişim.ancak boş keseden kürtaj oldum.adet ve gebelik belirtisi çok benziyor.

merhaba kızlar ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım. adetime nerdeyse 2 hafta var ama göğüslerim taşş gibi ve çok acıyo. normalde regl belirtilerim bu kadar çabuk başlamazdı. sizce hemen hamile kalıp hemen belirtilerini göstermiş olabilir mi??? adetim bittiğinden beri 9 gündür çalışmalar yapıyoruz ama bu olay beni çok meraklandırdıııııııııı ne diyosunuz???

aynı merak hepimizde var güzelim...erken belirti diye birşey yok sadece psikolojik olarak kendimizi kandırıyoruz..ama yine dikkat et tedbiri elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…