- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
nşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin canım benim.evet tatlim yumurtlama donemindeki kasik agrilari hic gecmedi. arada kramp giriyordu.icimde cekilme hissettim sanki icerden derimi cekiyo gibiydi. onun harici 2 hafta olmuadi bile hafif bulanti gibi basladi
.kusacak kadar degildi . daha sonra adetime 3 yada 4 gun kala gogusume igne batar gibi oldu. ama kisa sureliydi gecti. ve en son adetime 4 gun kala balik yerken birden tiksindim aci bi tat geldi zehir gibi gittim cikarttim agzimdakileri agzimi calkaladim. bide ckk gazim vardi.suan sarimsi bir akintim var o kadar ama cok degil.
tesekkurler tatlim darisi herkesin basina ins.
allah gönlüne göre versin canım.. kan testiyle ilgilide bi bilgim yok.selam bayanlar ... bende 2 aydir falan forma girmedim biraz uzak kalayim dedim ama bu arada bos durmadimmm... 29.08 Sabah 10.30 ilk asilamami oldum ... merak ediyorum gecrekten cokkk allah hepimize sabir versin beklemek cok zor cokkkk ... bu kan testini kacinci gun yaptirsam cikar arkadaslarrrrr
HADİ HAYIRLISI CANIM İNŞ BEBİŞİN TUTUNUR VE KSA ZAMANDA KUCAĞINA ALIRSIN..DR SÖYLEMEDİMİ SANA HANGİ GÜN TEST YAPCAĞINIselam bayanlar ... bende 2 aydir falan forma girmedim biraz uzak kalayim dedim ama bu arada bos durmadimmm... 29.08 Sabah 10.30 ilk asilamami oldum ... merak ediyorum gecrekten cokkk allah hepimize sabir versin beklemek cok zor cokkkk ... bu kan testini kacinci gun yaptirsam cikar arkadaslarrrrr
sağolasınn canıımm sağolasın...nevşehirdeyimmm sen nerden...hm allah kolaylık versin nerde görev yapyorsun
canım sen test yaptınmı kaç gün geçti bak allah korusun benim gibi olma sonrakızlar ben ha la regel olmadım
canım çarşamba yapmıştım bugün oldu gelmedicanım sen test yaptınmı kaç gün geçti bak allah korusun benim gibi olma sonra
aşılamadan 2 hafta sonra kanda çıkar canım.selam bayanlar ... bende 2 aydir falan forma girmedim biraz uzak kalayim dedim ama bu arada bos durmadimmm... 29.08 Sabah 10.30 ilk asilamami oldum ... merak ediyorum gecrekten cokkk allah hepimize sabir versin beklemek cok zor cokkkk ... bu kan testini kacinci gun yaptirsam cikar arkadaslarrrrr
inşallah canım sende iğnemi vuruldun?AYNI BELİRTİLER BENDEDE VAR İNŞ KIRMIZILARIN BELİRTİSİ OLMAZZZZ..........
hadi bakalım hayırlısı olsun :)Arkadaşlar meraba bende yeni katılıyorum aranıza. Bende iki senelik evliyim 3 aydır çocuk çalışmaları var ama olmadı bu ayda yumurta takibi için doktora gittim adetin 12. günü Doktor yumurta olduğunu ve gün aşırı ilişki önerdi BAT 12 Eylül bakalım hayırlısı İnşallah hepimiz yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz:) benide listeye eklerseniz sevinirim
olabilir canım inşallah daha önce hamile kaldım ondada aynı adet olacak gibi oldum ama hamileymişim.ancak boş keseden kürtaj oldum.adet ve gebelik belirtisi çok benziyor.dur bakalım moralini bozma allah hayrlsnı versin belli olmaz moral cok önemli psiklojik olarak hissediyor olabilirsin
ihmal etme canımcanım çarşamba yapmıştım bugün oldu gelmedi
artık bi doktordan randevu alacam bi gidim haftaya ancak verir randevuyu.. gitmeden bi test daha alır yaparım
BEN VURULMADIM ÇÜNKÜ YUMURTAM FAZLAYDI...KENDİ KENDİNE ÇATLASIN DEDİİinşallah canım sende iğnemi vuruldun?
ben hakkarideyim cnm es durumundan geldim ama calşmıyorum malum güvenlik zor burda esim emniyet görevlisisağolasınn canıımm sağolasın...nevşehirdeyimmm sen nerden...
İnş adet olmazsın. Olursanda inş klomemle ilk aydan tutturursun :)
adetinin kaçıncı günü bugün canım?BEN VURULMADIM ÇÜNKÜ YUMURTAM FAZLAYDI...KENDİ KENDİNE ÇATLASIN DEDİİ
24 . günüm bat 7 eylül ama 10 nu beklicemadetinin kaçıncı günü bugün canım?
aynı merak hepimizde var güzelim...erken belirti diye birşey yok sadece psikolojik olarak kendimizi kandırıyoruz..ama yine dikkat et tedbiri elden bırakmamak lazımmerhaba kızlar ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım. adetime nerdeyse 2 hafta var ama göğüslerim taşş gibi ve çok acıyo. normalde regl belirtilerim bu kadar çabuk başlamazdı. sizce hemen hamile kalıp hemen belirtilerini göstermiş olabilir mi??? adetim bittiğinden beri 9 gündür çalışmalar yapıyoruz ama bu olay beni çok meraklandırdıııııııııı ne diyosunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?