aynı merak hepimizde var güzelim...erken belirti diye birşey yok sadece psikolojik olarak kendimizi kandırıyoruz..ama yine dikkat et tedbiri elden bırakmamak lazım
böyle bir zihniyet varmı hala yaa.... canım benim herşeyin hayırlısı..sakın canını sıkma üzülme dicem ama elden bişe gelmiyo..sen yinede kafana takma ....kaynanan olacak o kadına gelince rabbime havale ett...rabbim herşeyin zamanını biliyoo.demekki senin zmanın gelmemiş..üsülmeeee döverim haaamerhaba kızlar ben bugün kan testi verdim ve sonuç negatif yine hüsran yine ağlamaklı çok yoruldum artık herkezin acıyan gözlerle bakmasından daha bebek yokmu diye sormalarından kaynanamın arkamdan kısır demesinden herşeyden bıktım
benimde 26.günüm canım bende geçen ay 7 sinde oldum sabredebilirsem 8 ine kadar sabredecem bende24 . günüm bat 7 eylül ama 10 nu beklicem
canım söylemesi kolay diyeceksin ama gerçekten üzülme rabbim vermiyorsa bundada bir hayır vardır de ve tevekkül et bol bol dua et herkese inat insanlara tek çare ondan bunu asla unutma o ne derse o olurmerhaba kızlar ben bugün kan testi verdim ve sonuç negatif yine hüsran yine ağlamaklı çok yoruldum artık herkezin acıyan gözlerle bakmasından daha bebek yokmu diye sormalarından kaynanamın arkamdan kısır demesinden herşeyden bıktım
olabilir tatlim bekle bakalim biraz daha olmadi adet olcagin gunun sabahi bi test yap :) ins tutmustur canimbende öyle düşünüyorum cnm mantıklıso aslnda..valla belirti söyle gögüslerim szlyor hasta olacakmsm gibi birde asr uykum geliyor halsizlik fln cokta kaptırmak istemiyorum kendimi belki havadandır diye geciştiriyorum birde cok acıkyorum sanki bu ara böyle yani
ne kadar guzel bir haber tatlim ins olmazsin :)kızlar ben ha la regel olmadım
merhaba kızlar ben bugün kan testi verdim ve sonuç negatif yine hüsran yine ağlamaklı çok yoruldum artık herkezin acıyan gözlerle bakmasından daha bebek yokmu diye sormalarından kaynanamın arkamdan kısır demesinden herşeyden bıktım
merhaba kızlar ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım. adetime nerdeyse 2 hafta var ama göğüslerim taşş gibi ve çok acıyo. normalde regl belirtilerim bu kadar çabuk başlamazdı. sizce hemen hamile kalıp hemen belirtilerini göstermiş olabilir mi??? adetim bittiğinden beri 9 gündür çalışmalar yapıyoruz ama bu olay beni çok meraklandırdıııııııııı ne diyosunuz???
aynıyızzz....10 nu beklee yaa garanti olsun... 2 günde belki olurbenimde 26.günüm canım bende geçen ay 7 sinde oldum sabredebilirsem 8 ine kadar sabredecem bende
Canim uzulme diyemiyorum cunku uzuntunu tahmin edebiliyorum ama bizde boyle imtihan veriuoruz ben 7 yillik evliyim 37 yasindayim 7 ay once 9 aylik hmileligimde kizim karnimd vefat etti hersey yoluna girecek derkenkizim topraga ben tarifsiz acilara gomuldum halen atlatamadimm bana da dendi seni bu sene kurbana verecez diye kimi anne olmadigim icin merhametsiz oldugumu soyledi neler neler ama unutma konusturan allah onlari duyuyor nefsimize agir gelsede elbet yratanin var bizim icin bi plani biraz daha sabir ve duaya ihtiyac var rabbim seninde yuzunj guldurecek buna inan ve duayi elden hic birakmamerhaba kızlar ben bugün kan testi verdim ve sonuç negatif yine hüsran yine ağlamaklı çok yoruldum artık herkezin acıyan gözlerle bakmasından daha bebek yokmu diye sormalarından kaynanamın arkamdan kısır demesinden herşeyden bıktım
hayrlısı olsun bakalım cnm öyle yaparm olmazsa :)olabilir tatlim bekle bakalim biraz daha olmadi adet olcagin gunun sabahi bi test yap :) ins tutmustur canim
zaten haftasonunu atlatırsam sonsuza kadar beklerim canımmmaynıyızzz....10 nu beklee yaa garanti olsun... 2 günde belki olur
yaaaa evetttt sormaaa hayal kırıklığına uğramak çok kötü o yüzden çok umutlanmak da istemiyorummmCanım benim durumumda sana çok benziyo her zaman adetim yakın başlarda göğüs acısı bu sefer daha iki hafta varken başladı. İnşallah ikimizinde bebişi vardır:) ama çokta umutlanamıyorum sonuçta hüsrana uğramakta çok zor yaa
yaaaa evetttt sormaaa hayal kırıklığına uğramak çok kötü o yüzden çok umutlanmak da istemiyorummm
sen kaç aydır deniyosun ??
Kızlar yazdıklarınızı biraz takip ettim,size belirtilerimi söylemek istiyorum bat yaklaştığında yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bel ağrısı fenaydı göğüs uçları ağrıdı baş ağrısı oldu ara sıra karın ağrısı oldu sanki adet olcakmışım gibi ve ben adet olcam heralde diye düşünmeye başladım hatta bat 29uydu ben 28inde test yaptım negatifti umutlanmak istemedim bu ay da olmadı diye düşündüm fakat bi yandan stres oldu tabi illaki, dün 3 gün gecikmişti adetim ve test yaptım umutsuzca test sonucunu beklerken bi anda ikinci çizginin belirdiğini gördüm, yani diyeceğim o ki gebelik belirtileri de adet belirtileriyle aynı gerçekten hiç farkı yok diyebilirim bu yüzden anlaşılması zor ve gerçekten stres yapmaya hiç gerek yok çünkü stres gebelik oluşma sürecini olumsuz etkileyebiliyor malesef, İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur ve onları hayırla sağlıkla kucağımıza alırız
İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini.bende bugün çatlatma iğnesi oldum.inş bende bu ay bebeğime kavuşurumKızlar yazdıklarınızı biraz takip ettim,size belirtilerimi söylemek istiyorum bat yaklaştığında yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bel ağrısı fenaydı göğüs uçları ağrıdı baş ağrısı oldu ara sıra karın ağrısı oldu sanki adet olcakmışım gibi ve ben adet olcam heralde diye düşünmeye başladım hatta bat 29uydu ben 28inde test yaptım negatifti umutlanmak istemedim bu ay da olmadı diye düşündüm fakat bi yandan stres oldu tabi illaki, dün 3 gün gecikmişti adetim ve test yaptım umutsuzca test sonucunu beklerken bi anda ikinci çizginin belirdiğini gördüm, yani diyeceğim o ki gebelik belirtileri de adet belirtileriyle aynı gerçekten hiç farkı yok diyebilirim bu yüzden anlaşılması zor ve gerçekten stres yapmaya hiç gerek yok çünkü stres gebelik oluşma sürecini olumsuz etkileyebiliyor malesef, İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur ve onları hayırla sağlıkla kucağımıza alırız
Ben de dinlemiyim diyodum ama olmuyor dediğin gibi :) isteyen herkes inşallah bian önce bizlere güzel haberleri verir Allahım dualarımızı kabul etsin cnm dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun :)Çok teşekkürler canım bize verdiğin bilgiler için:) ama gerçekten belirtiler birbirine çok benziyo ayırt etmek çok zor ben geçen ay kesin hamileyim dedim baş dönmesi mide bulantısı uyku hali ama boş çıktı:) bu ay çok dinlemiyim kendimi diyorum ama nafile çok stres yapıyorum ya ama hayırlısı olsun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?