2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

merhaba kızlar ben bugün kan testi verdim ve sonuç negatif yine hüsran yine ağlamaklı çok yoruldum artık herkezin acıyan gözlerle bakmasından daha bebek yokmu diye sormalarından kaynanamın arkamdan kısır demesinden herşeyden bıktım

Uzun zaman bir bebek
Sahibi olmayana
Eksik gözle bakıldı
Kısır dendi takıldı

Kendisi leb-i derya
Kaf dağındaki sultan

Ay yüzlü zeki olsa
Hiç çocuğu olmayan

Genelde ona bakan
Onu olmaz anlayan! ,

Aşağı hor görülür
Hep ezilen ağlayan!

Karşıdaki gür sestir
Hep yüreği dağlayan!

Daima kalbi kırık
Duygusunu saklayan!

Onda ümitler yıkık
O sevgiyi bağlayan!

Bir duygu gölü olur
Yüreğinde çağlayan! ,

Kor kor olmuş duygusu
Arzuları dağlayan!

Bir vuslat istenir ki,
Ümitleri bağlayan!

Doğal olmasa bile
Çocuk sevgisi dolan!

Hep söz eden dilleri,
Bir an olsun susturan!

Bilimin gölgesinde
Olmayanı olduran!

Anlamsız hayatlara,
Güzel mana bulduran!

Mahzun olan yüzleri,
Neşe ile dolduran!

Alay edip gülenin,
Yüzlerini solduran

Çocuk gelince ele,
El üstünde tutulan!

Böyle durumda olan
Duyguya saygı duyan!

Karşı anlaşılmalı
Sevgi ile dolmalı.

İnsanca bir hoş görü
Sevgi ile sarmalı!

Çocuğu olmayana,
Sormayın, söylemeyin

Veren Allah, alır da!
İçten AH! Ettirmeyin! .

böyle bir zihniyet varmı hala yaa.... canım benim herşeyin hayırlısı..sakın canını sıkma üzülme dicem ama elden bişe gelmiyo..sen yinede kafana takma ....kaynanan olacak o kadına gelince rabbime havale ett...rabbim herşeyin zamanını biliyoo.demekki senin zmanın gelmemiş..üsülmeeee döverim haaa

canım söylemesi kolay diyeceksin ama gerçekten üzülme rabbim vermiyorsa bundada bir hayır vardır de ve tevekkül et bol bol dua et herkese inat insanlara tek çare ondan bunu asla unutma o ne derse o olur

olabilir tatlim bekle bakalim biraz daha olmadi adet olcagin gunun sabahi bi test yap :) ins tutmustur canim

Canım benim üzme kendini ya hayırlısı olsun başka ne gelir elimizde: (( Ama nolur kaybetme umudunu stresini azaltmaya çalış inşallah yakın zamanda bebişin gelir. Bizim insanımızda bunaltıyo bekarken ne zaman evlenicen derler, evlenirsin çocuk ne zaman derler, birinciyi yaparsın ikinci ne zaman herşeye müdahale. Ama üzme kendini yumurta takibi filan yaptırdın mı hiç

Canım benim durumumda sana çok benziyo her zaman adetim yakın başlarda göğüs acısı bu sefer daha iki hafta varken başladı. İnşallah ikimizinde bebişi vardır:) ama çokta umutlanamıyorum sonuçta hüsrana uğramakta çok zor yaa

Canim uzulme diyemiyorum cunku uzuntunu tahmin edebiliyorum ama bizde boyle imtihan veriuoruz ben 7 yillik evliyim 37 yasindayim 7 ay once 9 aylik hmileligimde kizim karnimd vefat etti hersey yoluna girecek derkenkizim topraga ben tarifsiz acilara gomuldum halen atlatamadimm bana da dendi seni bu sene kurbana verecez diye kimi anne olmadigim icin merhametsiz oldugumu soyledi neler neler ama unutma konusturan allah onlari duyuyor nefsimize agir gelsede elbet yratanin var bizim icin bi plani biraz daha sabir ve duaya ihtiyac var rabbim seninde yuzunj guldurecek buna inan ve duayi elden hic birakma

yaaaa evetttt sormaaa hayal kırıklığına uğramak çok kötü o yüzden çok umutlanmak da istemiyorummm
sen kaç aydır deniyosun ??

yaaaa evetttt sormaaa hayal kırıklığına uğramak çok kötü o yüzden çok umutlanmak da istemiyorummm
sen kaç aydır deniyosun ??

Canım bizimde bu ay dördüncü ayımız bakalım hemen olur sanmıştık ama meğer öyle olmuyomuş sen ne kadar zamandır deniyosun canım

Kızlar yazdıklarınızı biraz takip ettim,size belirtilerimi söylemek istiyorum bat yaklaştığında yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bel ağrısı fenaydı göğüs uçları ağrıdı baş ağrısı oldu ara sıra karın ağrısı oldu sanki adet olcakmışım gibi ve ben adet olcam heralde diye düşünmeye başladım hatta bat 29uydu ben 28inde test yaptım negatifti umutlanmak istemedim bu ay da olmadı diye düşündüm fakat bi yandan stres oldu tabi illaki, dün 3 gün gecikmişti adetim ve test yaptım umutsuzca test sonucunu beklerken bi anda ikinci çizginin belirdiğini gördüm, yani diyeceğim o ki gebelik belirtileri de adet belirtileriyle aynı gerçekten hiç farkı yok diyebilirim bu yüzden anlaşılması zor ve gerçekten stres yapmaya hiç gerek yok çünkü stres gebelik oluşma sürecini olumsuz etkileyebiliyor malesef, İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur ve onları hayırla sağlıkla kucağımıza alırız

Çok teşekkürler canım bize verdiğin bilgiler için:) ama gerçekten belirtiler birbirine çok benziyo ayırt etmek çok zor ben geçen ay kesin hamileyim dedim baş dönmesi mide bulantısı uyku hali ama boş çıktı:) bu ay çok dinlemiyim kendimi diyorum ama nafile çok stres yapıyorum ya ama hayırlısı olsun tabi

İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini.bende bugün çatlatma iğnesi oldum.inş bende bu ay bebeğime kavuşurum

Ben de dinlemiyim diyodum ama olmuyor dediğin gibi :) isteyen herkes inşallah bian önce bizlere güzel haberleri verir Allahım dualarımızı kabul etsin cnm dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…