2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Hic canini skma dua et sadece bnde besinci ayda kaybettim oglumu acini en iyu bn anlarim sanki ruhun yokmus gibi hissedemiyosn hic bise sonucta kata topragin altindaki bizim.canimiz kimse anlayamaz bn ne kurler yaptim ilaclar ictim hatta ziyarete gittim muska bile yazdirdim hala olmuyo demekki zamani var diyorum avunuyorum simdi hamile arkadslari gorunce acim dahada artiyo ins saglikla kavusurlat bebeklerine bn ne bi bebegi gorunce ne bi hamile gorunce sevinemiyorum icime oyle bi karanlik çöküyor ki kimse bilemez nasip dua etcez sadexe vaska ne yapabilirzki

Kizlar meraba ben tekrardan araniza gldm gecen gun yanildm teste yanildik bnm 31 inde regl olmam gerekyodu bugun 1 i halen regl olmadm sizce test alayim mi yoksa bekliyim mi

canıımm benimm kaynananı ALALH a havale ett..insanlar ne derse desiinn ALAH ilir herşeyii..üzülme demiyorum elbette üzülüyor insan amaa kendinni yıpratmadann ...benim kaynanam da daha 3 aylık evli iken o zaman düşünmüyorduk tabii..bana bebek olmuyor mu doktora gitmiyon mu demiştii..neyse dedim sonra düşünmeye başladık habire sormaya başladım biraz sıkıntılardan bahsettim sonra da eşime dedim söyle annene bana bişey sormasın soracaksa sana sorsun dedim..o da annesine demiş şimdi ne bana ne eşime hiçbişey sormuyolar..arkamdan da ne derse desin umrumda değill vallaa...

Arkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.hic belirti yok. Adet t agrimda yok arada akinti geliyor.hamile olabilir miyim ki? Akinti umutlandiriyo ama bilemiyorum yinede.

Kızlar bugun adetin 21. Günü. Kasiklarim ağrıyor batma oluyor. Progestanda da 5. Günüm. Her adete 1hafta kala olduğu gibi göğüs ağrım başladı. Biliyorumki haftaya adet olurum. Kasik ağrım da çok şanssız olduğumdan kesin kist agrisidir.
Artık birşeyler yoluna girse hayatımda

Bugün çatlatma iğnemin 13. Günü erken gebelik testlerinden aldım ve yaptım sonuç negatif. Testin yanılma ihtimali varmıdır? Benim gibi negatif görüp sonra hamile olan varmı? Lütfen morale çok ihtiyacım var

yumurtlama belirtileri de olabilir çünkü yumurtlama zamanın söylediğine göre... adetinin 14. günü yumurtlama sayılıyor.

istek.. umut.. dilek.. hep benimle...! adetim iki gün gecikti adet belirtileride var ama umut etmekten kendimi alamıyorum hani belki bu sefer olmuştur diyorum artık bende anne olmak istiyorum rabbim isteyenlerin isteklerini en kısa zamanda hayırlarla kabul etsin inşallah

Kızlar bu eylül ayı hepimize bol hamislik getirir hepimiz hamile oluruz ben 9 aydır deniyorum olmuyor 19 yaşındayım 1 senelik evliyim. Klomen tedavisi ne başlattı doktorum yarın bitecek perşembe yumurtalik ölçümü var inşallah bu ay hamile oluruz ♡♡

Çok kucuksun canım daha ya keşke biraz daha bekleseniz çocuk sahibi olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…