Hic canini skma dua et sadece bnde besinci ayda kaybettim oglumu acini en iyu bn anlarim sanki ruhun yokmus gibi hissedemiyosn hic bise sonucta kata topragin altindaki bizim.canimiz kimse anlayamaz bn ne kurler yaptim ilaclar ictim hatta ziyarete gittim muska bile yazdirdim hala olmuyo demekki zamani var diyorum avunuyorum simdi hamile arkadslari gorunce acim dahada artiyo ins saglikla kavusurlat bebeklerine bn ne bi bebegi gorunce ne bi hamile gorunce sevinemiyorum icime oyle bi karanlik çöküyor ki kimse bilemez nasip dua etcez sadexe vaska ne yapabilirzkiCanim uzulme diyemiyorum cunku uzuntunu tahmin edebiliyorum ama bizde boyle imtihan veriuoruz ben 7 yillik evliyim 37 yasindayim 7 ay once 9 aylik hmileligimde kizim karnimd vefat etti hersey yoluna girecek derkenkizim topraga ben tarifsiz acilara gomuldum halen atlatamadimm bana da dendi seni bu sene kurbana verecez diye kimi anne olmadigim icin merhametsiz oldugumu soyledi neler neler ama unutma konusturan allah onlari duyuyor nefsimize agir gelsede elbet yratanin var bizim icin bi plani biraz daha sabir ve duaya ihtiyac var rabbim seninde yuzunj guldurecek buna inan ve duayi elden hic birakma
İnşallah canım inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz inşallah meleklerimize..İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini.bende bugün çatlatma iğnesi oldum.inş bende bu ay bebeğime kavuşurum
inşallah hayırlısıyle sağlıkla gelir. bizim ilk ayımız ilk denememiz :)Canım bizimde bu ay dördüncü ayımız bakalım hemen olur sanmıştık ama meğer öyle olmuyomuşsen ne kadar zamandır deniyosun canım
GİDİP KAN VER Bİ AN ÖNCE CANIM :)Kizlar meraba ben tekrardan araniza gldm gecen gun yanildm teste yanildik bnm 31 inde regl olmam gerekyodu bugun 1 i halen regl olmadm sizce test alayim mi yoksa bekliyim mi
Test olmaz mi kiGİDİP KAN VER Bİ AN ÖNCE CANIM :)
ODA OLUR....AMA GÜNÜN GEÇMİŞŞ ZATEN KANDA ÇIKMAMA İHTİMALİ YOKTUR HERALDE ..EN GARANTİSİ KAN TESTİ..Test olmaz mi ki
ALALH yardımcınız olsunn canıım...ben hakkarideyim cnm es durumundan geldim ama calşmıyorum malum güvenlik zor burda esim emniyet görevlisi
merhaba kızlar ben bugün kan testi verdim ve sonuç negatif yine hüsran yine ağlamaklı çok yoruldum artık herkezin acıyan gözlerle bakmasından daha bebek yokmu diye sormalarından kaynanamın arkamdan kısır demesinden herşeyden bıktım
Bnde aynen oyleyim hic bjterm agrimiyor 31 inde olmam gerekiyodu olmadm ins hamileyzdrArkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.hic belirti yok. Adet t agrimda yok arada akinti geliyor.hamile olabilir miyim ki? Akinti umutlandiriyo ama bilemiyorum yinede.
inşallah canım bu gecikme işallah hamilelşktendirne kadar guzel bir haber tatlim ins olmazsin :)
yumurtlama belirtileri de olabilir çünkü yumurtlama zamanın söylediğine göre... adetinin 14. günü yumurtlama sayılıyor.merhaba kızlar ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım. adetime nerdeyse 2 hafta var ama göğüslerim taşş gibi ve çok acıyo. normalde regl belirtilerim bu kadar çabuk başlamazdı. sizce hemen hamile kalıp hemen belirtilerini göstermiş olabilir mi??? adetim bittiğinden beri 9 gündür çalışmalar yapıyoruz ama bu olay beni çok meraklandırdıııııııııı ne diyosunuz???
ınsalllahhhhhKızlar bu eylül ayı hepimize bol hamislik getirir hepimiz hamile oluruzben 9 aydır deniyorum olmuyor 19 yaşındayım 1 senelik evliyim. Klomen tedavisi ne başlattı doktorum yarın bitecek perşembe yumurtalik ölçümü var inşallah bu ay hamile oluruz ♡♡
Kızlar bu eylül ayı hepimize bol hamislik getirir hepimiz hamile oluruzben 9 aydır deniyorum olmuyor 19 yaşındayım 1 senelik evliyim. Klomen tedavisi ne başlattı doktorum yarın bitecek perşembe yumurtalik ölçümü var inşallah bu ay hamile oluruz ♡♡
Çok kucuksun canım daha ya keşke biraz daha bekleseniz çocuk sahibi olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?