2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canım test için erkekn değilmi.kanda bile ancak 12 günden sonra belli oluyor.bende daha önce çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 20 gün sonra test yaptığımda çok silikti 2.çizgi.aynı gün kanda yaptırdım 235 ti.bence erkekn davranmışsın.

ayrıca benimde bugün 13.günüm iğnenin bende bekliyorum cumaya kadar olmazsam cuma test yaptıracam canım.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş keseden kürtaj oldum.

Evet dayanamadım erken olduğunun farkındayım inşallah biraz daha bekleyip kan testinde pozitif sonucu alırım

ayrıca benimde bugün 13.günüm iğnenin bende bekliyorum cumaya kadar olmazsam cuma test yaptıracam canım.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş keseden kürtaj oldum.
Seninle beraber gidiyoruz aynı gün iğne olmuşuz inş olumlu sonuç alırız ikimizde

Ah canim keske illa basa gelmeden anlayabilse insanlar birbirlerin acisini ama soylenen tek soz ilk ssen kaybetmedin evladini bunu diyen hic kimse evlat kaybetmemis o yuzden bu kadar rahat konusabiliyorlar su koca dunyaya sigmiyorum ruhum sıkılıyor hicbirseyin anlami yok oyle tatsiz ve tuzsuz bi hayat 7 yillik hasreyim elimden kaydi gitti yeniden hayat nesesi kazanabilmek icin simdi sadece dua edip bekliyorum

başın sagolsun bitanem bende iki tane düşük yaptım sonra eşimde varikosel hastalıgı oldugunu ögrendik eşim ameliyat oldu hiçbir sorun kalmadı ama gebelik oluşmaz oldu o yüzden beni suçluyor kaynanamlar o canı Allahın verdigini unutuyorlar eltilerim ona keza benim olmuyor diye 5 aylık bebegi var kucagında gebelik için ugraşıyor ve dedigi şey senin gibi kalmak istemiyorum hayatım fazlasıyla stresli ve sıkıntılı bunlarıda duyunca tamamen yıkılıyorum ve artık kaldıramıyorum herkezin imtihanı farklı bizim imtihanımızda bu

var bitanem benim çevremdekiler ama insanın zoruna gidiyor işte Rabbim çocugu olmuyor kısır diyen herkezi utandırsın

canım söylemesi kolay diyeceksin ama gerçekten üzülme rabbim vermiyorsa bundada bir hayır vardır de ve tevekkül et bol bol dua et herkese inat insanlara tek çare ondan bunu asla unutma o ne derse o olur
çok dua ettim bitanem doktorun muayenesine girmeden 10 ayetel kursi okudum doktor negatif dediği anda nasıl yıkıldıgımı anlatamam ümidim yavaş yavaş tükeniyor

ekiman, post: 36719076, member: 620614"]Bnde aynen oyleyim hic bjterm agrimiyor 31 inde olmam gerekiyodu olmadm ins hamileyzdr[/QUOTE]

İnsallah cnm ya. Allah tan hayirlisi ben çarşamba test yapcm olmazsan tabi. Haber edelim birbirimize

gülüm 6 defa oldu klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu defa çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı maddi manevi elimden ne gelirse yaptım olmadı rabbim nasib etmezse olmuyor işte

B
ekiman, post: 36719076, member: 620614"]Bnde aynen oyleyim hic bjterm agrimiyor 31 inde olmam gerekiyodu olmadm ins hamileyzdr

İnsallah cnm ya. Allah tan hayirlisi ben çarşamba test yapcm olmazsan tabi. Haber edelim birbirimize[/QUOTE]
y Bitnm test yptm pozitif cikti kan testi de yptrdik ordada iyi cikti

y Bitnm test yptm pozitif cikti kan testi de yptrdik ordada iyi cikti[/QUOTE]

Kiz ne ara yaptin ayy inşallah bende hamileyimdir.gerçektencçok sewindim. Sende de mi hic belirti yoktu bende normal gunmus gibiyim yaa dur heyecan yaptim yarin bende yapam haber ederim sana

y Bitnm test yptm pozitif cikti kan testi de yptrdik ordada iyi cikti

Kiz ne ara yaptin ayy inşallah bende hamileyimdir.gerçektencçok sewindim. Sende de mi hic belirti yoktu bende normal gunmus gibiyim yaa dur heyecan yaptim yarin bende yapam haber ederim sana[/QUOTE]
Ben 4 haftalikmisim hemde aksam esim test alip gldi yptm ilkinde bisey cikmadi ikinciyi yptim iki czgi cikti saat 10 a gliyodu hastaneye gttk kan testi yptrdik 2 saat sonra sonuc cikti pozitif dedi bnde hic blirti olmadi

gülüm 6 defa oldu klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu defa çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı maddi manevi elimden ne gelirse yaptım olmadı rabbim nasib etmezse olmuyor işte
Ben asilama yaptirdim tutmadi sonra trabzonda bi aktar vardi ondan macun aldim bana 2 adet sonrasi hamile kalacaksin dedi o aya hastamiz oldu gelinimiz gebe kaldi zor bi gebelik geciriyprdu ona bakmaya giitim bu arada gebe kalmayi aklimdan tamamen cikmis 46 gun adet olmadim bi test yaptimki hamileyimmhani diyorlarya aklinizdan cikarip atin galiba bu biraz gercek biz surekli aklimizda tutuyoruz belki o yuzden olmuyor

Asilama niye yapmadin 6 kez klomen tedavisi oldun normaldedoktorlar 2 yada 3 kezklomenle tedavi ediyor olmazsa direk asilamaya geciyor hep ayni doktorami gidiyorsun doktorunuda degisebilirsin her doktor herkese iyk gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…