canım test için erkekn değilmi.kanda bile ancak 12 günden sonra belli oluyor.bende daha önce çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 20 gün sonra test yaptığımda çok silikti 2.çizgi.aynı gün kanda yaptırdım 235 ti.bence erkekn davranmışsın.Bugün çatlatma iğnemin 13. Günü erken gebelik testlerinden aldım ve yaptım sonuç negatif. Testin yanılma ihtimali varmıdır? Benim gibi negatif görüp sonra hamile olan varmı? Lütfen morale çok ihtiyacım var
ayrıca benimde bugün 13.günüm iğnenin bende bekliyorum cumaya kadar olmazsam cuma test yaptıracam canım.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş keseden kürtaj oldum.Bugün çatlatma iğnemin 13. Günü erken gebelik testlerinden aldım ve yaptım sonuç negatif. Testin yanılma ihtimali varmıdır? Benim gibi negatif görüp sonra hamile olan varmı? Lütfen morale çok ihtiyacım var
akıntını takip et canım.uzayan akıntıyı görünce başla çalışmalara :)
Evet dayanamadım erken olduğunun farkındayım inşallah biraz daha bekleyip kan testinde pozitif sonucu alırımcanım test için erkekn değilmi.kanda bile ancak 12 günden sonra belli oluyor.bende daha önce çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 20 gün sonra test yaptığımda çok silikti 2.çizgi.aynı gün kanda yaptırdım 235 ti.bence erkekn davranmışsın.
Seninle beraber gidiyoruz aynı gün iğne olmuşuz inş olumlu sonuç alırız ikimizdeayrıca benimde bugün 13.günüm iğnenin bende bekliyorum cumaya kadar olmazsam cuma test yaptıracam canım.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş keseden kürtaj oldum.
Ah canim keske illa basa gelmeden anlayabilse insanlar birbirlerin acisini ama soylenen tek soz ilk ssen kaybetmedin evladini bunu diyen hic kimse evlat kaybetmemis o yuzden bu kadar rahat konusabiliyorlar su koca dunyaya sigmiyorum ruhum sıkılıyor hicbirseyin anlami yok oyle tatsiz ve tuzsuz bi hayat 7 yillik hasreyim elimden kaydi gitti yeniden hayat nesesi kazanabilmek icin simdi sadece dua edip bekliyorumHic canini skma dua et sadece bnde besinci ayda kaybettim oglumu acini en iyu bn anlarim sanki ruhun yokmus gibi hissedemiyosn hic bise sonucta kata topragin altindaki bizim.amaz bn ne kurler yaptim ilaclar ictim hatta ziyarete gittim muska bile yazdirdim hala olmuyo demekki zamani var diyorum avunuyorum simdi hamile arkadslari gorunce acim dahada artiyo ins saglikla kavusurlat bebeklerine bn ne bi bebegi gorunce ne bi hamile gorunce sevinemiyorum icime oyle bi karanlik çöküyor ki kimse bilemez nasip dua etcez sadexe vaska ne yapabilirzki
Sagol canim insallah :*Aminn insallah canim cok tesekkurler, sizler icin de dua ediyorum Allah kabul etsin insallah :)
canıımm benimm kaynananı ALALH a havale ett..insanlar ne derse desiinn ALAH ilir herşeyii..üzülme demiyorum elbette üzülüyor insan amaa kendinni yıpratmadann ...benim kaynanam da daha 3 aylık evli iken o zaman düşünmüyorduk tabii..bana bebek olmuyor mu doktora gitmiyon mu demiştii..neyse dedim sonra düşünmeye başladık habire sormaya başladım biraz sıkıntılardan bahsettim sonra da eşime dedim söyle annene bana bişey sormasın soracaksa sana sorsun dedim..o da annesine demiş şimdi ne bana ne eşime hiçbişey sormuyolar..arkamdan da ne derse desin umrumda değill vallaa...
başın sagolsun bitanem bende iki tane düşük yaptım sonra eşimde varikosel hastalıgı oldugunu ögrendik eşim ameliyat oldu hiçbir sorun kalmadı ama gebelik oluşmaz oldu o yüzden beni suçluyor kaynanamlar o canı Allahın verdigini unutuyorlar eltilerim ona keza benim olmuyor diye 5 aylık bebegi var kucagında gebelik için ugraşıyor ve dedigi şey senin gibi kalmak istemiyorum hayatım fazlasıyla stresli ve sıkıntılı bunlarıda duyunca tamamen yıkılıyorum ve artık kaldıramıyorum herkezin imtihanı farklı bizim imtihanımızda buCanim uzulme diyemiyorum cunku uzuntunu tahmin edebiliyorum ama bizde boyle imtihan veriuoruz ben 7 yillik evliyim 37 yasindayim 7 ay once 9 aylik hmileligimde kizim karnimd vefat etti hersey yoluna girecek derkenkizim topraga ben tarifsiz acilara gomuldum halen atlatamadimm bana da dendi seni bu sene kurbana verecez diye kimi anne olmadigim icin merhametsiz oldugumu soyledi neler neler ama unutma konusturan allah onlari duyuyor nefsimize agir gelsede elbet yratanin var bizim icin bi plani biraz daha sabir ve duaya ihtiyac var rabbim seninde yuzunj guldurecek buna inan ve duayi elden hic birakma
var bitanem benim çevremdekiler ama insanın zoruna gidiyor işte Rabbim çocugu olmuyor kısır diyen herkezi utandırsınböyle bir zihniyet varmı hala yaa.... canım benim herşeyin hayırlısı..sakın canını sıkma üzülme dicem ama elden bişe gelmiyo..sen yinede kafana takma ....kaynanan olacak o kadına gelince rabbime havale ett...rabbim herşeyin zamanını biliyoo.demekki senin zmanın gelmemiş..üsülmeeee döverim haaa
çok dua ettim bitanem doktorun muayenesine girmeden 10 ayetel kursi okudum doktor negatif dediği anda nasıl yıkıldıgımı anlatamam ümidim yavaş yavaş tükeniyorcanım söylemesi kolay diyeceksin ama gerçekten üzülme rabbim vermiyorsa bundada bir hayır vardır de ve tevekkül et bol bol dua et herkese inat insanlara tek çare ondan bunu asla unutma o ne derse o olur
gülüm 6 defa oldu klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu defa çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı maddi manevi elimden ne gelirse yaptım olmadı rabbim nasib etmezse olmuyor işteCanım benim üzme kendini ya hayırlısı olsun başka ne gelir elimizde: (( Ama nolur kaybetme umudunu stresini azaltmaya çalış inşallah yakın zamanda bebişin gelir. Bizim insanımızda bunaltıyo bekarken ne zaman evlenicen derler, evlenirsin çocuk ne zaman derler, birinciyi yaparsın ikinci ne zaman herşeye müdahale. Ama üzme kendini yumurta takibi filan yaptırdın mı hiç
ekiman, post: 36719076, member: 620614"]Bnde aynen oyleyim hic bjterm agrimiyor 31 inde olmam gerekiyodu olmadm ins hamileyzdr
y Bitnm test yptm pozitif cikti kan testi de yptrdik ordada iyi cikti
Ben asilama yaptirdim tutmadi sonra trabzonda bi aktar vardi ondan macun aldim bana 2 adet sonrasi hamile kalacaksin dedi o aya hastamiz oldu gelinimiz gebe kaldi zor bi gebelik geciriyprdu ona bakmaya giitim bu arada gebe kalmayi aklimdan tamamen cikmis 46 gun adet olmadim bi test yaptimki hamileyimmhani diyorlarya aklinizdan cikarip atin galiba bu biraz gercek biz surekli aklimizda tutuyoruz belki o yuzden olmuyorgülüm 6 defa oldu klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu defa çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı maddi manevi elimden ne gelirse yaptım olmadı rabbim nasib etmezse olmuyor işte
Asilama niye yapmadin 6 kez klomen tedavisi oldun normaldedoktorlar 2 yada 3 kezklomenle tedavi ediyor olmazsa direk asilamaya geciyor hep ayni doktorami gidiyorsun doktorunuda degisebilirsin her doktor herkese iyk gelmiyorgülüm 6 defa oldu klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu defa çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı maddi manevi elimden ne gelirse yaptım olmadı rabbim nasib etmezse olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?