Asilamami yaptirdinKızlar ben 7 eylülde regl olmam gerekirken bugün oldu bu kadar erken olması normal mi ki ..
yumurta akı gibi olan.canım.Onasil oluyo kız uzayan akıntı ne:)
Yok canım benim aşılama yaptırmadım biz 5 aydır bebek düşünüyoruz doktora gitmedik daha ..Asilamami yaptirdin
Bende olmadım daha ,hala beklemedeyim... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...inşallah canım bu gecikme işallah hamilelşktendir
inşallah canımmmmmmmm.Seninle beraber gidiyoruz aynı gün iğne olmuşuz inş olumlu sonuç alırız ikimizde
harikaaa br haberrrr gözün aydın canımmmm.günün geçmişmiydi?Hamileym kizlar test yaptm ilki silik cikti ikinci kez yaptm iki cizgu cikti dogru hastaneye gttm kan tedti yptrdm pozitif cikti 4 haftalikmis
günaydınnnnnnnnnnnnn.benimde iğnenin 14.günü bugün canım henüz gelen giden yok testi cuma günü yaptırmayı düşünüyorum.inşallah bende güzel haberler veririm.günaydın kızlarrrrrr...nekiman arkadaşımızı tebrik ediyorum..sizlerde durum nee..başka güzel haber yok mu ?
inşş canım benimm senn de batın 7 si değilmiydi yanlış mı hatırlıyoruz..hadi hayırlısıı güzel haberlerini bekliyoruz..:)günaydınnnnnnnnnnnnn.benimde iğnenin 14.günü bugün canım henüz gelen giden yok testi cuma günü yaptırmayı düşünüyorum.inşallah bende güzel haberler veririm.
Cok tesekkur ederm allahm tez zaman da sizlerede versin cifter cifter insalllaahhh iki gun gecti bende dayanamadm tes yptm evde ilk yptgmdan bisi cikmadi ikinci kez denedm cift cizgi cikti hastaneye gdlm dedik hamile ciktim isteharikaaa br haberrrr gözün aydın canımmmm.günün geçmişmiydi?
Cok tesekkur ederm sizlere dua edicm canlarm bu arada kizlar size bisey dcm ben hic birsey ypmadm ozel olarak kuru flangünaydın kızlarrrrrr...nekiman arkadaşımızı tebrik ediyorum..sizlerde durum nee..başka güzel haber yok mu ?
sağolasın canım inşallah.Cok tesekkur ederm allahm tez zaman da sizlerede versin cifter cifter insalllaahhh iki gun gecti bende dayanamadm tes yptm evde ilk yptgmdan bisi cikmadi ikinci kez denedm cift cizgi cikti hastaneye gdlm dedik hamile ciktim iste
evet canım döngüm pek belli olmadığı için geçen ay 7 sinde oldum bu ayda 7 sini bekliyorum.ama çatlatma iğnesi oldum oyüzden belki erkekn olabilirim hamilelik yoksa kiii inşallah vardır.cuma test yaptıracam cesaret edebilirsem.inşş canım benimm senn de batın 7 si değilmiydi yanlış mı hatırlıyoruz..hadi hayırlısıı güzel haberlerini bekliyoruz..:)
doktor klomenin bir sınırı yok demişti o doktor 5defa kullandırdı bu ay doktorumu degiştirdim oda klomifen ve çatlatma iğnesi verdi ama yine olmadı doktor bu ayda aynı tedaviyi uygulayalım istersen dedi ama ben rahim filmi çekilecem artık canımAsilama niye yapmadin 6 kez klomen tedavisi oldun normaldedoktorlar 2 yada 3 kezklomenle tedavi ediyor olmazsa direk asilamaya geciyor hep ayni doktorami gidiyorsun doktorunuda degisebilirsin her doktor herkese iyk gelmiyor
Canım batımız aynıymış ben de 7 sini beklerken 1 inde regl oldum ilk kez bu kadar erken geldi bi fikriniz var mı bu konuda bi de çok az geldievet canım döngüm pek belli olmadığı için geçen ay 7 sinde oldum bu ayda 7 sini bekliyorum.ama çatlatma iğnesi oldum oyüzden belki erkekn olabilirim hamilelik yoksa kiii inşallah vardır.cuma test yaptıracam cesaret edebilirsem.
nasıl bir macun birtanem ben kafamdan atmak istesemde çevre buna izin vermiyoBen asilama yaptirdim tutmadi sonra trabzonda bi aktar vardi ondan macun aldim bana 2 adet sonrasi hamile kalacaksin dedi o aya hastamiz oldu gelinimiz gebe kaldi zor bi gebelik geciriyprdu ona bakmaya giitim bu arada gebe kalmayi aklimdan tamamen cikmis 46 gun adet olmadim bi test yaptimki hamileyimmhani diyorlarya aklinizdan cikarip atin galiba bu biraz gercek biz surekli aklimizda tutuyoruz belki o yuzden olmuyor
sende mi iğne vurulmuştun canım?Canım batımız aynıymış ben de 7 sini beklerken 1 inde regl oldum ilk kez bu kadar erken geldi bi fikriniz var mı bu konuda bi de çok az geldi
iğne olmadım canım normal adet düzenim kaydı resmen yaa ne oluyor bana böyle anlamadım artık doktor yolu göründü bana ha bu ay ha şu ay dedik yok 5 aydır tık yok bi sorun var demekki adet düzenim 30 günde bir oluyodu şimdi daha 7 gün varken geldi kafam allak bullak adet olduguma mı üzüleyim erken geldiğine misende mi iğne vurulmuştun canım?
canım bazen ileri geri oynamalar olabiliyor havalardanda olabilir.önemli olan 21 günden az 35 günden fazla sürmemesi gerekiyor döngünün.5 ay edişelenmek için çok erken canım.1 yıl en az denenmesi lazım.ama için rahat edecekse adetinin 2.yada3.günü gidip hormon değerlerine baktır canım.ben iğne vuruldum 14.günüm bugün bekliyorum canım.iğne vurulduğum için bende erken adet olabilirim.bakalım kısmet.iğne olmadım canım normal adet düzenim kaydı resmen yaa ne oluyor bana böyle anlamadım artık doktor yolu göründü bana ha bu ay ha şu ay dedik yok 5 aydır tık yok bi sorun var demekki adet düzenim 30 günde bir oluyodu şimdi daha 7 gün varken geldi kafam allak bullak adet olduguma mı üzüleyim erken geldiğine mi
Dediğin gibi canım ben bi gideyim doktora. .inşaallah adetten önce bebişin gelir canım rabbim tez zamanda kavuştursun inşaallah teşekkür ederim cevap verdiğin için :)canım bazen ileri geri oynamalar olabiliyor havalardanda olabilir.önemli olan 21 günden az 35 günden fazla sürmemesi gerekiyor döngünün.5 ay edişelenmek için çok erken canım.1 yıl en az denenmesi lazım.ama için rahat edecekse adetinin 2.yada3.günü gidip hormon değerlerine baktır canım.ben iğne vuruldum 14.günüm bugün bekliyorum canım.iğne vurulduğum için bende erken adet olabilirim.bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?