gözün aydın canım allah kucağıınıza almayı nasip etsin allah isteğen herkesi evlat sahibi yapsın inşallahHamileym kizlar test yaptm ilki silik cikti ikinci kez yaptm iki cizgu cikti dogru hastaneye gttm kan tedti yptrdm pozitif cikti 4 haftalikmis
amin canım senin regel hangi gündü kaç gün geçtiBende olmadım daha ,hala beklemedeyim... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
bende henüz olmadım ha geldi ha gelicek diye bekliyorum.. Gecikme inşallah hamileliktendirBende olmadım daha ,hala beklemedeyim... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
günaydın canım inşallahh hamileler çoğalsınngünaydın kızlar inşallah bugünde güzel haberler alırız..
bende henüz olmadım ha geldi ha gelicek diye bekliyorum.. Gecikme inşallah hamileliktendir
amin inşallah canım çoğalsın artık isteğen herkes hamile kalsın hayırlısıyla.. senin kaç gün gecikme oldu canım..günaydın canım inşallahh hamileler çoğalsınn
2 gün oldu daha ama beyaz şeffaf gibi bi akıntım var hayır olsunamin inşallah canım çoğalsın artık isteğen herkes hamile kalsın hayırlısıyla.. senin kaç gün gecikme oldu canım..
E canm test yapmadn miiii2 gün oldu daha ama beyaz şeffaf gibi bi akıntım var hayır olsun
benim nerdeyse 1 haftadır belim karnım ağrıyor. 31inde olmam lazımdı test yaptım o gün negatif çıktı. Bir iki gün daha bekliyim de kan veririm gelmezse kırmızılarrr :)E canm test yapmadn miiiibnmki yarn olmasin ilk is teat yapcam ama bi kac gndr erkenden olcakms gbi kramplar var hafif.
Hamilelik mi? Değil mi ? Gidip test almaya korkuyorum,bende henüz olmadım ha geldi ha gelicek diye bekliyorum.. Gecikme inşallah hamileliktendir
Daha regl'imin üzerinden bir gün geçti, dün olmalıydım :) Benim pek sekmez de ...gözün aydın canım allah kucağıınıza almayı nasip etsin allah isteğen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
amin canım senin regel hangi gündü kaç gün geçti
AY KIYAMAMM..ANAMM NE BU KARMAŞA..GÜN GEÇTİKÇE STRESE GRİYORUZ GALİBA..BEN BİLE DAHA ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK NASIL DOĞUM YAPACAĞMI DÜŞÜNÜYOMMMMHamilelik mi? Değil mi ? Gidip test almaya korkuyorum,hem hamile olmaktan hemde olamamaktan.
Neler oluyor bana anlamadım... Gerginim galiba...
HAHAHAHA ÇOK RAHATLADIM BENDE AYNI DURUMDAYIM ÇÜNKÜAY KIYAMAMM..ANAMM NE BU KARMAŞA..GÜN GEÇTİKÇE STRESE GRİYORUZ GALİBA..BEN BİLE DAHA ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK NASIL DOĞUM YAPACAĞMI DÜŞÜNÜYOMMMM
amin hayırlısı bakaıl bir kaç gün daha bekle sonra doğru teste..2 gün oldu daha ama beyaz şeffaf gibi bi akıntım var hayır olsun
aynen bende senin gibiyim korkuyorum dün öğleden sonra sağlık ocağına gittim oradakı hemşire bir iki gün daha bekle sonra gel kan tesi yapalım dedi hayırlısı..Hamilelik mi? Değil mi ? Gidip test almaya korkuyorum,hem hamile olmaktan hemde olamamaktan.
Neler oluyor bana anlamadım... Gerginim galiba...
hahahahahha çok güldüm doğru diyorsun günleri yaklaşanşar ve gelenler geçenler hepten streste napıcaz bilmiyorum..AY KIYAMAMM..ANAMM NE BU KARMAŞA..GÜN GEÇTİKÇE STRESE GRİYORUZ GALİBA..BEN BİLE DAHA ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK NASIL DOĞUM YAPACAĞMI DÜŞÜNÜYOMMMM
çok akıllıyız da ondandır..HAHAHAHA ÇOK RAHATLADIM BENDE AYNI DURUMDAYIM ÇÜNKÜ
OOHH
NEYİN STRESİNE GİRDİM Kİ DİYE. ŞÜKÜR BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİRİ DAHA VARMIŞ...
Evet ya ne oluyoruz neyin telaşı bu daha ne var ki ortada ki neyin stresi deli kadın diyorum kendimeamin hayırlısı bakaıl bir kaç gün daha bekle sonra doğru teste..
aynen bende senin gibiyim korkuyorum dün öğleden sonra sağlık ocağına gittim oradakı hemşire bir iki gün daha bekle sonra gel kan tesi yapalım dedi hayırlısı..
hahahahahha çok güldüm doğru diyorsun günleri yaklaşanşar ve gelenler geçenler hepten streste napıcaz bilmiyorum..
Evet gecikti strees!Valla ne yaparsak kendimize yapıyoruz belki benimde stresten gecikti... off düşünmemeye çalışacağım artık
O BENİM İŞTE BENilk defa bu kadar uzun süre test yapmadan nasıl durduğuma şaşırıyorum zatennn....hadi benim günüm gelmedi de kuduruyom..ya günü geçipte test yapmayanlar nasıl duruyoo yawwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?