2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere en kısa zamanda hayırlı, mutlu haberler almayı nasip etsin inş.
Benim bat 20 eylül pcoluyum soğan kürü uyguluyorum. Dua edip, dularınızı bekliyorum...

Hamileym kizlar test yaptm ilki silik cikti ikinci kez yaptm iki cizgu cikti dogru hastaneye gttm kan tedti yptrdm pozitif cikti 4 haftalikmis
gözün aydın canım allah kucağıınıza almayı nasip etsin allah isteğen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

Bende olmadım daha ,hala beklemedeyim... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
amin canım senin regel hangi gündü kaç gün geçti

E canm test yapmadn miiii bnmki yarn olmasin ilk is teat yapcam ama bi kac gndr erkenden olcakms gbi kramplar var hafif.
benim nerdeyse 1 haftadır belim karnım ağrıyor. 31inde olmam lazımdı test yaptım o gün negatif çıktı. Bir iki gün daha bekliyim de kan veririm gelmezse kırmızılarrr :)

Hamilelik mi? Değil mi ? Gidip test almaya korkuyorum, hem hamile olmaktan hemde olamamaktan.
Neler oluyor bana anlamadım... Gerginim galiba...
AY KIYAMAMM..ANAMM NE BU KARMAŞA..GÜN GEÇTİKÇE STRESE GRİYORUZ GALİBA..BEN BİLE DAHA ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK NASIL DOĞUM YAPACAĞMI DÜŞÜNÜYOMMMM

AY KIYAMAMM..ANAMM NE BU KARMAŞA..GÜN GEÇTİKÇE STRESE GRİYORUZ GALİBA..BEN BİLE DAHA ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK NASIL DOĞUM YAPACAĞMI DÜŞÜNÜYOMMMM
HAHAHAHA ÇOK RAHATLADIM BENDE AYNI DURUMDAYIM ÇÜNKÜ
OOHH
NEYİN STRESİNE GİRDİM Kİ DİYE. ŞÜKÜR BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİRİ DAHA VARMIŞ...

2 gün oldu daha ama beyaz şeffaf gibi bi akıntım var hayır olsun
amin hayırlısı bakaıl bir kaç gün daha bekle sonra doğru teste..
Hamilelik mi? Değil mi ? Gidip test almaya korkuyorum, hem hamile olmaktan hemde olamamaktan.
Neler oluyor bana anlamadım... Gerginim galiba...
aynen bende senin gibiyim korkuyorum dün öğleden sonra sağlık ocağına gittim oradakı hemşire bir iki gün daha bekle sonra gel kan tesi yapalım dedi hayırlısı..
hahahahahha çok güldüm doğru diyorsun günleri yaklaşanşar ve gelenler geçenler hepten streste napıcaz bilmiyorum..

HAHAHAHA ÇOK RAHATLADIM BENDE AYNI DURUMDAYIM ÇÜNKÜ
OOHH
NEYİN STRESİNE GİRDİM Kİ DİYE. ŞÜKÜR BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİRİ DAHA VARMIŞ...
çok akıllıyız da ondandır.. allahım neyin kafasını yaşıoz anlamadım kii

Evet ya ne oluyoruz neyin telaşı bu daha ne var ki ortada ki neyin stresi deli kadın diyorum kendime

Valla ne yaparsak kendimize yapıyoruz belki benimde stresten gecikti... off düşünmemeye çalışacağım artık
Evet gecikti strees!
gecikmedi strees!
yapısal birşey her halükarda bir sebep buluyoruz kendimize ,
kendin gibi düşünenler olması insanı rahatlatıyor vallahi uçtu gitti paniğim

Son düzenleme:
ilk defa bu kadar uzun süre test yapmadan nasıl durduğuma şaşırıyorum zatennn....hadi benim günüm gelmedi de kuduruyom..ya günü geçipte test yapmayanlar nasıl duruyoo yawwwwwww

ilk defa bu kadar uzun süre test yapmadan nasıl durduğuma şaşırıyorum zatennn....hadi benim günüm gelmedi de kuduruyom..ya günü geçipte test yapmayanlar nasıl duruyoo yawwwwwww
O BENİM İŞTE BEN

Hayır hastanede çalışıyorum şimdi kan testi yaptırsam insanlar öyle meraklı ki benden önce takip ederler... İlk öğrenen ben olmayı istiyorum. Eve giderken test alacağım yarın sabah yapıp duruma göre kan vereceğim son kararım buydu, 5-10dk sonra kararımı değiştirebilirim... Bugün biraz kararsızım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…