2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

oyyyyyyy anam ozaman sana kocaman birr...seçilmiş kişi sensin canımmm inş güzel haberlerini alacağız...

Dediğin gibi canım ben bi gideyim doktora. .inşaallah adetten önce bebişin gelir canım rabbim tez zamanda kavuştursun inşaallah teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
rica ederim canım.inşallah hepimizi kavuştursun canım hepimizin derdi bir evlat sahibi olabilmek bukadar zor olacağı hiç aklıma gelmezdi.....bi git bakalım çok çok bi kan tahlili yapacak kafan rahatlar hiç olmazsa.

yaaaa evetttt sormaaa hayal kırıklığına uğramak çok kötü o yüzden çok umutlanmak da istemiyorummm
sen kaç aydır deniyosun ??
benimde sizin gibi adetime 2 hafta varken kasık ağrılarım bel ağrılarım başladı ve göğüs uçlarım aşırı acıyor ki bn regl olduğumda bile göğüslerim acımaz bat tarihim 10 eylül ve hala kasık ağrılarım bel ağrım çok var idrarda koyu renkli ve akıntıda var .. inşallahh hepimize allahım hayırlısını versin ve bebişimiz vardır.. beklemek çok streslii..

Evet ya ne oluyoruz neyin telaşı bu daha ne var ki ortada ki neyin stresi deli kadın diyorum kendime

Evet gecikti strees!
gecikmedi strees!
yapısal birşey her halükarda bir sebep buluyoruz kendimize ,
kendin gibi düşünenler olması insanı rahatlatıyor vallahi uçtu gitti paniğim

ilk defa bu kadar uzun süre test yapmadan nasıl durduğuma şaşırıyorum zatennn....hadi benim günüm gelmedi de kuduruyom..ya günü geçipte test yapmayanlar nasıl duruyoo yawwwwwww
kızlar aslında ben stresimi geçen hafta çarşamba atmıştım idrar testinde negatifi görünce hatta dedimki regel belirtilerim var kesin bir iki saate kalmaz regel olurum ama olmadım neyse gene regel olmayı bekliyordum taki pazar oldu ha la gelen yok işte ne olduysa pazar oldu bana stress oldum niye gelmedi felan diye hayırlısı artık bir iki gün daha bekleyip doğru sağlık ocağına artık.. aslında ben dün randevu alacaktım randevuyu iki hafta sonrasında var doktorumun randevuları dolu

alda yap canım böyle beklemek dahada strese sokuyor insanı hayırlı haberlerini alırız inşallah

merhaba hatunlar amma yazmışsınız ya hamile arkadaşlar tebrikler günü geçen arkadaşlarımında haklarında hayırlısı
vallahi ben artık inşallah olmam demiyorum çünkü ben olmadım halada olmadım iyiki çok beklemeden doktora gittim kistim varmış bunu öğrendim bence çok fazla bekleyip riske atmayın idrar testi yapmaktansa hastanede gününde kan testi en mantıklısı bence ben bundan sonra öyle yapacam tabi bu şimdilik o zaman ne yaparım bilmem

Doğru söylüyorsun aslında gecikmemekte lazım...

Ya
kızlar

merhaba canım..hoş geldin.evet bencde doğru diyosun..benim içimdede öyle bir his var yumurtalarım kiste dönüşcekmiş gibi de inşş olmaz..hakkımızda hayırlısıı canım..çok beklememek lazım

merhaba canım..hoş geldin.evet bencde doğru diyosun..benim içimdede öyle bir his var yumurtalarım kiste dönüşcekmiş gibi de inşş olmaz..hakkımızda hayırlısıı canım..çok beklememek lazım
canım allah korusun ya niye öyle bir hisse kapıldın ki

canım allah korusun ya niye öyle bir hisse kapıldın ki
ağrı olması normal değil çünkü 5 adet yumurtam vardı iyi kalitede dr mu aradım ağrılarımdan dolayı..günün bekle ağrı olmaması lazım dedii..internette de araştırdım biraz pek hayra alamet değil yaniiii..hayırlısı artık takmamaya çalışıyorumm..

anladım sen doktor kontrolündesin gününe varmı geçtimi canım kusura bakma liste arkalarda kalmış bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…