zor tabi canım allah yardımcı olsun eşine maşallah allah ayırmasınaynen yaa 6 ayda bir adet oluyorum bazen 10 günde bir...bütün anatomimi bozuyoo..allahtan kocicoşum anlayışlı..:)
Ay gelmesn kiibenim nerdeyse 1 haftadır belim karnım ağrıyor. 31inde olmam lazımdı test yaptım o gün negatif çıktı. Bir iki gün daha bekliyim de kan veririm gelmezse kırmızılarrr :)
allah hayırlısını versin arkadaşım ama benim bir kızım var kız gibisi yok 10 tanede olsa hepsi kız olsun derimAy gelmesn kiibebis gelsn bi tek gece ruyamda cook guzel bi kiz bebek vardi kucagmda allahm nasi guzel biseydi istiyorun bn de ondannnn
Bnm de esimn de inden oyle gecio aslnda ilk cocugumz kiz olcakmis gbiallah hayırlısını versin arkadaşım ama benim bir kızım var kız gibisi yok 10 tanede olsa hepsi kız olsun derim
Allah bagislasin canm bu aradaallah hayırlısını versin arkadaşım ama benim bir kızım var kız gibisi yok 10 tanede olsa hepsi kız olsun derim
Ne yalan söyliyim bende kız istiyorummmm.. Ben dayanamadım az önce de test yaptım ve yine negatif çıktı sanırım sürekli test yapıcam kendimi durdurmam lazım arkadaşlarrrrAy gelmesn kiibebis gelsn bi tek gece ruyamda cook guzel bi kiz bebek vardi kucagmda allahm nasi guzel biseydi istiyorun bn de ondannnn
dr kontrolünde canım ben takip edemiyorum..dr aça aça bi hal oldum zatennOff duzensizlijte zor ya nasil yumurta takip ediyosn
sağol canım olmayan herkeze versin allahım evet ya her ay aynı şeyler zor oluyor ilk başlarda iyide son zamanlara doğru iyicene sapıtıyorum benBnm de esimn de inden oyle gecio aslnda ilk cocugumz kiz olcakmis gbiama artik olsn yaa beklemek cok zor
canım günün ne zaman kızlar şu takvimi bir güncellesek miNe yalan söyliyim bende kız istiyorummmm.. Ben dayanamadım az önce de test yaptım ve yine negatif çıktı sanırım sürekli test yapıcam kendimi durdurmam lazım arkadaşlarrrr
Canım test işi biraz muamma sanırım. Çünkü bazı kadınlarda 4-5 gün önceden silik de olsa görünüyor bazıları da 10 gün sonra anca kan testi ile öğreniyor.. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzermiş inşallah sancın hamileliktendir :)kızlar bende 1 yıllık evliyim artık bebek istiyorz eşimle. iki aydır korunmuyorz ilk ay olmadı doktorlar ilk ay hamile kalanların çok şanslı olduğunu çünkü olma ihtimalinin %15 oldugunu söyluyolar bende endişelenmedim bu yuzden. ama yinede bi acaba olustu kafamda. şimdi ikinci ayımız ve adetime 4 gün var eczaneden aldıgım testi yaptım sabah negatif cıktı adetin gecmesi lazımmıs o tstler için ama dayanamayıp yaptım ve üzüldüm. adet sancımda basladısancı cekip hamile kalınabliyormu bilen varmı? moralim cok bozuk..
hocam o çok kötü ya bende cumartesi gittiğimde alttım mı dedim evet normal doğum yapmışsınız dedi e dedim yaniiiiidr kontrolünde canım ben takip edemiyorum..dr aça aça bi hal oldum zatenn
31 ağustostu günüm canım :) yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda çıkar acaba ben biraz geç yumurtladım bu ay belki ondan gecikticanım günün ne zaman kızlar şu takvimi bir güncellesek mi
canım sana tavsiyem hiç idrarla uğraşma imkanın varsa kan testi ver kesin sonuç31 ağustostu günüm canım :) yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda çıkar acaba ben biraz geç yumurtladım bu ay belki ondan gecikti
yani anlayacağın zorlanacağın en baştan belliydi..bakalım artık olmadıysa bu ayda aşılamaya gtcez bakalım nasip inş gerek kalmaz..hocam o çok kötü ya bende cumartesi gittiğimde alttım mı dedim evet normal doğum yapmışsınız dedi e dedim yaniiiii
inşallah inşallah canım.. ruyalarıma giriyo korkuyorum..Canım test işi biraz muamma sanırım. Çünkü bazı kadınlarda 4-5 gün önceden silik de olsa görünüyor bazıları da 10 gün sonra anca kan testi ile öğreniyor.. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzermiş inşallah sancın hamileliktendir :)
hadi bakalım hayırlısııyumurtlama belirtileri de olabilir çünkü yumurtlama zamanın söylediğine göre... adetinin 14. günü yumurtlama sayılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?