2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Evet canım 2.katta yatacak önce, sonra biraz büyüdüğünde 2.katı kaldıracaksın bebek alt katta yatacak ve orada oynayacak

Öncelikle maşallah 😊
Bir de dr un adını sorsam, bayan dr muydu ?
Kavacık'ta bir hastanede Sultan hn diye bir dr varmış, methini duymuştum da hastanenin adını hatırlayamamıştım, ondan soruyorum yanii 😉

Cankatre cok sevindim bebegin cok guzelmis masallahh annesi cok guzel beslemis bebisini kilosuda cok iyi:) Uzulme kiloyuda dogumdan sonra ilk kilo veren sen degilsin ne olacak bebegin iyi ya verirsin arkadasim:) ama yinede dikkat et aman sonra tansiyon problemin cikmasin 29 30 haftalarda istah cok acik oluyor aman..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar selamlar,
Bişey soracağım hani günde 10 hareket sayacağız ya siz her hareketini mi sayıyorsunuz yoksa işte 10 dk içinde 3 kere 2 saat sonra 5 kere diye mi sayıyorsunuz ?
Ben bilemedim eğer gün içindeki hareketleriyse sanki benim kız 10 defa hareket etmiyor ama toplam 6 defada belki 20 hareket ediyor :)
Anlatabildim mi bilemedim ama 😊

Ben şimdi 10,5 kilo kadar aldım ama problem etmiyorum aman kızım yesin büyüsün de :)
31.haftadayım ama çok da açılmadı iştahım ama az az sık sık yiyorum :)
Sadece şu dikişlerim çok incelmesin yeter bize sağ salim sıhhatle ve hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşuruz inşallah ...
Dr 37.haftayı bulalım da dikişlere göre bakarız dedi. Bu durumda aslında ben mayıs annesi olacağım sanırım :) yine de grubumdan memnunum :)

ben anladım seni canım toplam hareketlerini saymıyoruz.mesela sabah uyandın hareket ediyor,kaç hareket oldugunun önemi yok o dakikalarda hareket ediyo olması önemli.sonr hareketleri kesilince tekrar ne zaman hareket ediyo,mesela 2 saat sonra,bu ikinci hareketi oluyor ben saymıyorum çünkü gün içinde hareketlerini anlamadıgımız zamanalar olabiliyor.bişeyl meşgulken yürüyorken falan insan o an anlayamıyor.sende endişelenme canım

Sağol beni anlamışsın gerçekten :)
Ne bileyim ben saydığımda en çok çok 6-7 sanırım ama dediğin gibi hareket halindeyken belki farkına varmadığımız hareket halleri oluyordur. Oluyordur inşallah ...
35 i geçince daha pimpirikli oluyor insan valla :)
Oğlumda hiç bu kadar şey bilmiyor ve dolayısıyla da çok endişilenmiyordum :)

endişelenme canı artık büyüdü bebeklerimiz ve hareket edicek alanları daraldı.bu haftadan sonra hareketleri azalmaya başlıcak dert etme kendine

Cnm kb onu puf puf yazmis sen puf pufun yazdigin8 paylasinca sen sandim )) masallah sanada bebisinede ozmn)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana

Gunaydin guzell annecikler ve bebecikleri.
Cok uzun gunler sonra yataktan kalktim
kocise kahvalti hazirladim.yatmaktan cok sikildim
acaipte kilo aldim 58den 71e ciktim.pufpuf bebisin nneguzel oyle masallah supanallah.cannve cips arkadasimiz
bende hic net goremedim oglumu onlar iyi olsun da 2 ay sonra kucagimizda bol bol bakicaz.
Aramiza katilan arkaDaslar ne iyi etmisler hos gelmisler.
Bugun bebisini gorecekler varsa hayirli haberler diliyorum.
Umararim super bi gun olur herzaman gulumseyin,bebislerde icimizde mutlu olsun.
Allahim bugun sancisiz agrisiz bi gun olur ins.(amin).

Canim oncelikle sakin ol.bazen cok iyi tanidigimizi dusundugumuz eslerimizi taniyamiyoruz.
Belki uzun zamandir hayal ettikleri bir gezidir oyuzden arada kalip birden karar degistirmistir.
Biraz daha bekle arar bence yada gelir.eslerde bunaldilar canim az kaldi biraz idare.

Ya geçen ayda aynı fuardan vardı ona gibiyim öbürüne gitmiycem dedi biz bu konuyu daha önce konuşmuştuk gitmiycem dedi ben ona izin vermediğimi de biliyordu bile bile niye hayal ediyorki üstüne üstlük beni aptal yerine koyuyor gece kaçAr gibi sessiz sedasız gidiyo bence sadece bunalan bizleriz onlar istedikleri gibi yaşıyorlar sabretmekte istemiyorum artık çok bunaldım

Sen kendini uzme strese sokma. Mumkun oldugu kadar kafani dagit baska seylere ver aklini yoksa oturdugun yerde hem kurarsin hem icin icini yer sana da bebege de gunah cunku bisey degismiycek istedigin kadar sikinti yap o gitti ne de olsa degismtiremiyosan sikintisini yasama bari yavruna da sana da zarar

izine ayrılmak kadar güzel bişey yok..bi an önce çık inşallah cnm

bnde öyle birtek detaylıda bukadar net fördm diğerleri hep siyah beyaz...[/QUOTE]

yarınıda atlatırsam bitiyo canım inş. yarından sonra gelmicem artık ve salı günü uzuun bir yolculukla sonunda memleketime gitcem şu iki günü bile stres yapar oldum bitsin artık inanın ben uzatamazdım şuan okadar zorlanıyorum ki gidiş gelişlerde işe yürüyemiyorum ve nefesim kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…